Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spamet nem küldünk rád (törölt)

0 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
J. K. Rowling Harry Pottere óta minden filmstúdió meg akarja találni a maga aranytojást tojó szériáját, olyan alkotások formájában, amelyek könyvverziója már meghódította a tinédzserlelkeket (értsd: bejáratott brand), és bízvást sokakat vonzana be a mozipénztárakhoz is. Ezek…..
Pénteken alperesként jelölték meg a Yahoo egyik magas rangú vezetőjét egy keresetben, és azzal vádolják, hogy női beosztottját szexuálisan zaklatta. Forrás: gawker.com Maria Zhang, a Yahoo egyik vezető műszaki igazgatója kulcsszerepet játszik a Yahoo mobil fejlesztésében – ez…..
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.07.14 11:15:29
@nál: Nem azért olvasok el egy cikket, hogy lényegének felét a netről kelljen kikeresnem.
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.07.14 11:45:26
@nál: Látom, a személyeskedésen túl normális érvet nem tudsz felhozni, így hát nem tudok mást mondani, minthogy leszophatsz.

Én magam fogtam már a cikkből, hogy mi az ábra, de ettől még vallom: olyan posztot tessék írni, hogy a bulvártéma célközönségével minden kétséget kizáróan értelmezhető formában legyen képes megosztani az információt.
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.07.06 12:01:15
Múltja volt is, lesz is az embernek. - mondta Offshore Miklós fejlesztési miniszter, az ország legnagyobb vidéki cégtemetőjének üzemeltetője. Az ember, aki ipari méretekben gyártotta és tüntette el a cégeket ezzel vajon azt akarta mondani, hogy a jövőben sem kívánna felhagyni az…..
Nem az Azzurri brazil világbajnokságon való gyászos szereplésére gondolok. A sportban, amiről én beszélek, nincs egy jólfésült szépfiú sem, akiknek egy úgynevezett komoly esés után is tökéletesen áll a nagy gonddal megkomponált hajszerkezete. Itt a résztvevők nem játszanak…..
Hiába a 41 különféle jelenleg hatályos adónem (Társasági adó, Személyi jövedelemadó, Általános forgalmi adó, Egyszerűsített vállalkozói adó, Rehabilitációs hozzájárulás, Egészségbiztosítási Alap járulékai, Nyugdíjbiztosítási Alap járulékai, Játékadó,…..
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.06.01 18:03:57
Nem ez az első alkalom, hogy egy filmnek a folytatása előbb érkezik meg hozzánk, mint az első rész, de a filmforgalmazás útjai gyakorta még egy szakmabéli számára is kiismerhetetlenek. Mindenesetre úgy alakult, hogy míg Gareth Edwards (Godzilla) mikroköltségvetésű bemutatkozása,…..
„Kedves Kommentelők! Mielőtt szabadjára eresztik indulataikat a poszthoz való hozzászólásnál, kérem gondoljanak arra, hogy emiatt mi üthetjük meg a bokánkat! Megértésükben és egyetértésükben bízunk! Mandiner szerkesztőség”. Akár ezzel a szöveggel is indíthatnánk…..
Jóóój, hogy örülnek az ázsiai nénék, mi? Kapnék egy csokorral, seggel ugranék bele, eskü B) ..
Kereken húsz éve annak, hogy a 47. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon debütált Quentin Tarantino sajátos „agymenése”, a Ponyvaregény, amelyet relatív kis költségvetésből, csupán 8,5 millió dollárból forgattak le. 2014. május 23-án a 67. dél-franciaországi filmes mustrán…..
Kijev, Majdan. Kossuth tér-utánérzés, csak durvább. A város éli az életét, a Majdanból egyesület és látványosság lett. Katasztrófaturisták mindenfelé, valamint „forradalmárok”, akiknek a többsége a kijeviek többségéhez hasonlóan nem ukránul, hanem oroszul társalog.…..
    „Senkit sem lehet kínzásnak, vagy embertelen, megalázó bánásmódnak vagy büntetésnek alávetni.” Az Európai Emberi Jogi Egyezmény ezen rendelkezésével találta ellentétesnek a tényleges életfogytig tartó szabadságvesztést a Strasbourgban működő Európai Emberi…..
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.05.22 10:28:47
@Counter: Feküdj be melléjük, ha annyira szereted őket. Beszélgetés vége.
Orbán Viktor nem szereti a veszteseket. A csepelhirek.blog.hu írja: Sok Fideszes politikus szembesülhetett már Orbán haragjával, ha egy vitában, vagy egy választás során alulmaradt. Ennek esett áldozatul Németh Szilárd, az országszerte ismert rezsipápa. Az ügy előzménye, hogy a…..
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.05.20 14:00:39
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.05.20 19:36:52
@cenzuratroll bosszanto: "Orbán és a purdék" Ennek olyan hangzása van, mint egy újhullámos együttesnek. :)
Na, ennél nagyobb szar már nem lesz ma a neten, és ezt én mondom, aki kitalálta a hétvégi (eredetileg pénteki) játékcsajt. Valami külföldi lapkiadó ugyanis továbbfejlesztette az ötletet: nyomtatott folyóiratot ad ki a témában. Videojátékos modellek és cosplayes csajok! Kristy…..
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.05.19 16:46:24
@Spamet nem küldünk rád: Ja igen. Valószínűleg az első lehet a legokosabb, mert szemüveg van rajta.
Dávid megkérdezte a Nagymezői utcai szórakozóhely egyik biztonsági őrét, hogy miért nem engedik be őket, amíg még ingyenes a bejutás éjfélig, amire előbb hasbatérdelés, második kérdésre paprikaspray volt a válasz: Gondolom sok olyan levelet kapsz, ami egy szórakozóhely…..
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.05.18 08:52:17
@Vajmaci: Ezt mindenképpen említsd meg és akkor gumibottal vernek meg.

Valamiért minden nagypofájú, járdán bicikliző, kocsma előtt emberkedő, aztán itt rinyáló kölyköt Dávidnak hívnak. Szerintem bibliai utalásként választják ezt a nevet, hogy a kicsi, de bátor vitéz lenyomja a brutális pincért, biztonsági őrt.

A névválasztás másik verziójátt nem merem megemlíteni ezekben a nehéz időkben.
A 3D Realms sietett a segítségemre, mert az eredetileg kinézett játékcsajom egyelőre vacillál és nem áll kötélnek, na de majd a jövő héten, vagy utána. Szóval a 3D realms nevével én utoljára a Duke Nukem Forever körüli balhé idején hallottam, meg voltam győződve róla, hogy…..
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.05.17 07:40:32
A fantasmania.hu gondozásában április végén megjelent Magyar Szuperhős Mesék (kritika: itt) kapcsán figyelmesek lettünk az egyik képregényes Facebook-csoportban egy vitára, melyben Szűcs Gyula minden kétséget kizáróan állítja, hogy a kiadványban megjelent Hungária…..
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.05.14 16:41:58
A rendőrséget egy svájci kamionos értesítette, miután egy olajfoltot fedezett fel járművének a tankja alatt, miután pihenőideje lejártával visszatért ahhoz. Az utóbbi időben Németországban jelentősen elszaporodtak az üzemanyaglopások, így rögtön értesítette a  rendőrséget. a lopó-kamionok, kép…..
Már a dalt kiválasztó műsor is elég nehézkes volt furcsa zsűritagokkal, akikben - mint cseppben a tenger - mutatkozott meg a magyar valóság. A négy zsűritagból kettő énekesként szerzett magának hírnevet. Kovács Katit tehetsége és életműve hitelesíti, az ő szerepeltetése…..
Spamet nem küldünk rád (törölt) 2014.05.07 16:35:44
@zizi77: Pontosan azért. Az olimpiára sem rablógyilkosokat küldünk, még ha némelyik erősebbet is tud ütni, mint egy bokszoló.
Miközben arra várunk, hogy JJ Abrams újabb információkat osszon meg a készülő filmekkel kapcsolatban, a kis képernyőn már ősszel tágul a Star Wars-univerzum. Ahogy az a cím alapján sejthető, a Star Wars Rebels az ereje teljében lévő Birodalom térnyerésének időszakába vezet. A…..
Fotó: Flickr/ Logan S Az új magyar baloldal nem a jobboldali dominancia kialakulásának okairól írott ötvenegyedik okos elemzésből fog megszületni. De a „balliberális elit” anakronizmusának felmutatásából sem. Valószínűleg arra is hiába várunk, hogy befolyásos baloldali…..
Nem elég, hogy népszerűtlen politikája és a szerencsétlen pártvezetés miatt tavaly ősszel kiesett a német jobbliberális FDP a Bundestagból, Gutenberg városában, Mainzban az EP-kampány alatt párbeszédbe kezdtek a német választópolgárral – igaz, másképpen, ahogyan azt egy…..