Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kerényi Máté

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Demokratikus Ifjúságért Alapítvány (DIA) április 2-án tartott konferenciát a mélyszegénység és az oktatás kapcsolatáról. A teltházas eseményen bemutatásra kerültek a Tanulószoba projekt kutatási eredményei, valamint a több éve tartó DEMO programban részt vevő civil szervezetek módszertanából…..
A volt alkotmánybírósági főtanácsadó, egy jogi karon oktató szociológus és a romagyilkosságok kapcsán megismert ügyvéd vitatkozhatott volna hétfőn az ELTE jogi karán arról, hogy rasszisták-e a joghallgatók. Hasznos vita helyett azonban főleg közhelyeket, megdöbbentő…..
Akkor így felel nekik: Bizony, mondom néktek, amikor nem tettétek meg ezeket eggyel a legkisebbek közül, velem nem tettétek meg. És ezek elmennek az örök büntetésre, az igazak pedig az örök életre. (Máté 25:45,46) Mind társadalomtudományos szempontból, mind jogilag, mind…..
A miskolci önkormányzat közgyűlése csütörtökön megszavazta azt a “telepfeszámolásról” szóló fideszes javaslatot, melynek értelmében a miskolci nyomortelepek lakói 2 millió forintot kaphatnak az államtól a városból való kiköltözésért cserébe. A törvényjavaslaton…..