Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alternatíva

0 bejegyzést írt és 56 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most nézem a ruszkik elmebeteg cárját, ahogy ukrán nácikról vizionál, drogosokról (Tomi, Tóni, Árpi, fussatok), meg arról, hogy az ukránok puccsolják meg saját vezetésüket. Azt hiszem, Vologya, itt a vége. (Zelenszkijt például a nácik az áldozatszerepre predesztinálnák.) Olyan ez, mint mikor a cár…..
Alternatíva 2022.02.26 12:26:09
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró:
Putyin háborús bűnös, felelni fog. Lehet, hogy egy amerikai kommandó fog vele végezni, lehet, hogy egy olyan orosz, akinek a fia meghalt Ukrajnában.
Románia hírhedt, magyar-ellenes kommunista diktátora, Nicolae Ceausescu közel negyed évszázadon keresztül vezette keleti szomszédunk népét 1965 és 1989 között, a hidegháborús korszak utolsó évtizedeiben. Hatalma megdönthetetlennek tűnt egészen 1989 decemberéig, amikor villámgyorsan söpörte el a…..
Minden „vezérlő tábornoki” ambíciójú politikus, - így Orbán is - nem piaci-alapú, hanem gazdaságon kívüli logika által uralt „Hadi Államot” akar létrehozni. Olyan erőközpontot, amelyben a vezér, a „főni” parancsai alapján működik, illetve a működés látszatát mutatja. A városiasodás, a polgárság…..
Naponta több száz fizetési meghagyás emelkedik jogerőre és válik végrehajthatóvá az országban, aminek gyanútlan tömegek válnak áldozatává! Nap, mint nap rengeteg embert ér váratlanul, hideg zuhanyként a múltból felbukkanó kétes eredetű tartozásokból származó végrehajtás. Nagy problémát tud okozni.…..
Alternatíva 2021.09.27 16:19:27
@beste12: Símán csak káromkodok a hülye bejegyzéseden. Normális vagy ember?? Azt hiszed, hogy a fideszeseken kívül mások is hülyék??
Berlin szenátusa, a "vörös-vörös-zöld" koalícióban vezetett testület eddig is kitűnt extrém autó ellenességével, új törvényjavaslatukkal ismét szintet ugranak, és ez ezúttal az autómegosztók létét fenyegeti.Az egyéni autós közlekedés további korlátozását szorgalmazzák a szenátusban, ennek…..
Ahogyan azt a gerlai Wenckheim kastély bejegyzése alatt megígértük, ma megkapja jelölését térképünkön a pósteleki Wenckheim kastély is. A képek talán elrettentőek, azonban mi egyáltalán nem gondoljuk azt, hogy a kastély teljesen menthetetlen, mint ahogyan a tulajdonos önkormányzat sem, mivel a…..
"Őszintén szólva, egy csomó ember valószínűleg meg fog halni az elején" - mondta Elon Musk, egy nemrégiben készített interjúban aki ezúttal Peter Diamandis-al, az XPrize alapítójával beszélgetett többek között az első legénységi Mars-küldetésekről...
Kis túlzással azt állíthatjuk, hogy az Indexet azért ejtette foglyul az Orbán-rezsim, mert a saját kommunikációs gépezete csődöt mondott. Ha ugyanis a KESMA (Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány) beváltotta volna a hozzá fűzött reményeket, nem kellett volna elfoglalnia a kormánynak azt az…..
Alternatíva 2020.07.27 12:44:47
A horpadásjavító nem parasztvakítás, működik. Elsőre. Legalább is ez a fémből készült, állítható távolságú fajta (BSG 8057 és koppintásai). Öklömnyi horpadások javíthatók vele. Az cuppan is, a kisebbek nem feltétlenül. Ami parasztvakítás benne, az a "leválasztó szer" (sima alkohol), meg esetleg a…..
Nagyon kellemetlen, hogy a nemzethez tartozás állampolgársági és/vagy nyelvi és/vagy (teljesen szubjektív) érzelmi kritériuma helyett (aminek mindegyikét felfogni "pusztán" racionalitás kérdése) az irracionalitás büszkeségével válaszol az irracionális magyar etnicizmus a nemzeti identitás…..
Magyarország méz nagyhatalomnak számít, ami a megtermelt méz mennyiségének és kiváló minőségének köszönhető. A világhírű magyar akácméz mellett számos növény ad csodás nektárt csak, hogy néhány példát említsek: a selyemfű, szelídgesztenye, medvehagyma. Emellett ugyanakkor egyre többet hallani a…..
Az egyik legutóbb magáról hallató szakember, aki ellenérzését fejezi ki azokkal a koronavírusra vonatkozó hírekkel kapcsolatosan, amelyeket a napokban hallhatunk a fősodratú média tolmácsolásában, Németország legismertebb valamint legtöbbször említett és hivatkozott professzora, a mikrobiológia és…..
Prémiumautó fogalma első körben. Olyan kocsi, aminek a minősége azt az érzést kelti bennünk, hogy megéri a pénzét. Egy mondatban így lehetne talán leírni. Hogy ez kinek mit jelent szintén megér pár gondolatot,..
Néhány napja a politikai elit öltözködéséről tűnődtem. Előfordult benne Parászka Boróka neve is, és meghökkentett, sőt felháborított, hogy a jobboldali trollok milyen dühvel gyalázták a marosvásárhelyi közírót. De ha a minősítgetések nem lettek volna minősíthetetlenek, akkor talán sosem fedeztem…..
Huszonöt évvel ezelőtt Zöldi László szerkesztésében megjelent egy olyan könyvecske, mely politikusok, művészek, üzletemberek, sportolók, közéleti személyiségek legjobb, illetve legrosszabb mondásait adta közre. A kötet sztárja kétségtelenül Orbán Viktor, volt aki 1994 elején még abban bízott, hogy…..
Az újdonsült igazságügyi minisztert tegnap épp csak köszöntötte Orbán Viktor. A világhálót máris elárasztották a névtelen kommentek és az újságírók által jegyzett kommentárok. Szerintük a miniszterelnök fészbukos bejegyzése - „Új csatárt igazoltunk.” -, egy futballmániás politikus megnyilvánulása.…..
Fizessék ki neki a veszteségét, különben nem lesz uniós klímacél. ..
Alternatíva 2019.06.22 09:10:53
@A LIPSI UGAT AZ ORSZÁG HALAD: Hol lesznek a libsik, azaz a normális emberek??? Apukám, te azt sem tudod, hogy a liberalizmus mit jelent. De van egy példaképed, maga a tolvajok királya, a hazaáruló bűnöző, Orbán Klepto Viktor...ne örülj annyira, az ilyen mocskokat, mint Orbán, agyon szokták verni.
   A "Lendület"-csoportok vezetői nyílt levelet írtak az Akadémiával kapcsolatos rémisztő tervekkel kapcsolatban. Az index.hu ma már szemlézte a szöveget, de talán jobb, ha a teljes levél is megjelenik valahol. (kézzel copy-paste-oztam, a béna tördelés az én érdemem)  Itt nem a politika által…..
A várakozásoknak megfelelően alakult az európai parlamenti választás eredménye: toronymagasan nyert a Brexit Párt, a liberális demokraták pedig feljöttek a második helyre. A konzervatívok és a munkáspártiak súlyos vereséget szenvedtek...
Alternatíva 2019.05.29 13:43:15
Németországi munkalehetőség, egy hét nyaralás Horvátországban, használt autó Ausztriából vagy külföldre költözés... Mindenki került már olyan helyzetbe, hogy pénzt kellett váltania, kis vagy nagy tételben, Forintról devizára, vagy fordítva. Kis összegeknél érdemes a legegyszerűbb, leggyorsabb…..
Alternatíva 2019.05.21 19:07:05
Béres András Orbán a barbár 2019.05.20 16:46:25
  Nem sokkal a világörökségről szóló UNESCO-szavazás előtt kivette a világörökségi státuszra javasolt helyszínek közül az Óbudai-szigetet (Hajógyári-szigetet) a kormány - derült ki a pénteki Magyar Közlönyből. Itt találhatóak a Hadrianus palota és a limes maradványai. A limes volt az a védvonal -…..
Az ország jóléte a versenyképes gazdaság és a jól működő állam eredője, period, end of story, mondja az angol. Magyarországon -- a félreértések és a romlott propaganda elkerülése végett -- ma mindkettő fundamentálisan romokban. Itt csak a gazdaságról fogok beszélni, mert ezt bonyolultabb -- ha nem…..
Alternatíva 2019.05.11 19:50:47
@Moin Moin:

Nem tudom Te mennyi idős vagy, de a "mai" Pick vagy Gyulai egy rakás szemét. A 70-es és a 80-as években sokkal "igazibb" termékei voltak mind a kettőnek. Amióta Csányié a Pick, azóta óriási a minőségromlás.

Sok éve Németországban élek és mindig beleesek a hibába, amikor sok idő elteltével Pick-et veszek és a végén a szemétben landol. Csányi maga a probléma.
A Légiót újabb tragédiák érték. A brazil srác, aki egy éve ment ki a szakaszomból Guyanára, kint motorbaleset áldozata lett. Engem kérdezett még meg anno Guyanáról, én javasoltam neki a kiküldetést, és jól is érezte kint magát… a motorral nem számoltam. Egy másik brazil srác a szakaszunkból…..
GNL911 Ma is megmondaná.. 2019.01.11 06:02:53
„Szúrd ki, mert addig pattog”. „Elkártyázták a téeszt.  De ki nyerte meg?” „Mindjárt jövök, csak előbb elütöm a delet”. „Azt kérdezi a Penelopé: „Hol kujtorogtál 20 évig?” Kerestük Petőfit.” „Hogy hívnak, Jancsi fiam?”"Ha elszabtuk, hát elszabtuk, utólag már szabhatjuk..." És még sorolhatnánk a…..