Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eddie999

0 bejegyzést írt és 226 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus elvesztette a döntőbírósági pert egykori klasszisával, Cristiano Ronaldóval szemben, így hivatalosan közel 10 millió euróval, plusz kamatokkal tartozik a portugál csatárnak. A portugál válogatott Cristiano Ronaldo megnyerte a pert korábbi klubja, a Juventus ellen. Mint arról a La…..
A Juventus a legutóbbi, hétvégi bajnoki fordulóban vereséget szenvedett az Igor Tudor által első ízben irányított Laziótól, a visszavágásra azonban ma komoly lehetőséget kap Massimiliano Allegri csapata, ugyanis a Sasok a Coppa Italia elődöntőjének első mérkőzésén Torinóba látogatnak, hogy ott…..
eddie999 2024.04.02 14:05:27
@rockitbaby: Ezen annyira felhúzom magam hogy "az öltöző kifarolt az edző mögül". Az előző cikknél írtad és maximálisan egyetértek, hogy bakker ugyanazért a klubbért küzdenek és ha nem tetszik is a mester ténykedése és taktikája akkor is ezerrel küzdök.
Itt bátran lehet OFF-olni, a politikán kívül bármely témáról nyugodtan lehet társalogni, természetesen a Szabályzatot betartva...
eddie999 2024.04.01 21:43:00
@Joseph Toser: Köszi Joseph! Én is itt szoktam nézni de sajnos a szerzői jog tulajdodnosa letiltatta a meccset. Ami érdekes, hogy az előzőket nem.
eddie999 2024.04.02 13:16:26
Ha esetleg valakit érdekel itt lehet visszanézni meccseket: footyfull.com/ Igaz a vírusírtó bejelez minden oldal megnyitásásnál, úgyhogy csak saját felelőségre.
A Juventus a ma hajnali órákban hivatalos közösségi médiás felületein némileg meglepő módon bejelentette, hogy az elmúlt közel két hónap botrányos eredményei a csapat vezetőedzője, Massimiliano Allegri azonnali hatállyal lemondott a vezetőedzői posztról, melynek nyomán a holnap esti, Lazio elleni…..
eddie999 2024.04.02 00:32:23
@dobor norbert: Ne akarj ilyen fiatalon meghalni! Néhány év és újra bajnokok leszünk.
Míg a karácsony a köszönet, a hála, az elcsendesedés, valamint a szeretet ünnepe, a szilveszter mindig az adott esztendőtől való búcsúzásról, az összegzésről, és az elmúlt hónapokra való visszatekintésről szól. Újév napja azonban legalább annyira szól a reményről is, mint a számvetésről, mivel mikor…..
Immár negyedik éve, hogy a PannonZebra Szerkesztősége együtt örülhet a szeretet ünnepének oldalunk, blogunk közösségével. Még belegondolni is ijesztő, hogy mennyi víz csorgott le a Dunán – és persze a Pó folyón – 2020 decembere óta, ám a kisebb-nagyobb viharoktól, változásoktól eltekintve egyvalami…..
eddie999 2023.12.24 22:38:10
A hétvégi torinói derbi előtt a Tuttosport megszólaltatta Federico Chiesát, akinek bőven volt miről beszélnie az elmúlt szezon viszontagságai és az idei jó szezonkezdet után. „Jól vagyok, tényleg, jól érzem magam. Mostanra magam mögött hagytam a sérülést követő rehabilitációs időszakot. Nem is…..
A Juventus olasz szélsője, Federico Chiesa napra pontosan három évvel ezelőtt szerződött hivatalosan is az Öreg Hölgy kötelékébe, melynek apropóján a torinói illetőségű Tuttosport terjedelmes interjút készített a labdarúgóval. Ennek során szóba kerültek a támadóval kapcsolatos átigazolási pletykák,…..
A Juventus ma este egy 4:2-es vereségbe szaladt bele a Sassuolo vendégeként, mely a torinói együttes első kudarca volt a mostani szezonban. Míg a hazai alakulat többször is vezetéshez jutott, s még a szorult helyzetekben is tartotta magát, addig a Bianconeri erejéből legfeljebb csak az egyenlítésre…..
eddie999 2023.09.25 16:50:37
@dobor norbert: Mint "mindig" :)
A Juventus tegnap megkezdte a szombati, Sassuolo elleni meccsre való komolyabb felkészülést, az edzés pedig több érdekességet is tartogatott a nagyérdemű számára, melyek között pozitív, valamint negatív hírekről egyaránt be lehetne számolni. A legfontosabb történés talán a csapat brazil védőjének,…..
eddie999 2023.09.21 20:42:39
@Andras74: Annyira egyet értek veled. Nem tagadom nem vagyok Allegri párti, de Guardiola sokszor olyan csapatot kapott ami már kész volt. Lehet hogy a City kicsit más viszont tény, hogy kicsit nagyobb kondérban főz minőségibb alapanyagokból mint Allegri.
Ugyan már egy hét eltelt a számunkra olyannyira jelentős szeptember 14-i dátum óta, Szerkesztőségünk mégis úgy gondolta, hogy egy rövidebb bejegyzés erejéig érdemes megemlékeznünk a szóban forgó évfordulóról, ugyanis múlt csütörtökön a PannonZebra immár fennállásának harmadik évfordulóját…..
Ma délután a semmiből jött a hír, miszerint a Juventus francia középpályása, a visszatérése óta folyamatos sérülésekkel küszködő Paul Pogba az Udinese elleni mérkőzést követően egy rutinszerű doppingvizsgálat során emelkedett tesztoszteron-szintet produkált. A hírt az ilyenkor megbízhatónak számító…..
eddie999 2023.09.11 23:31:49
@JuventusFanatikus: Pedig vagyunk egy páran.
Bármilyen állásponton is vagyunk szeretett együttesünk aktuális helyzetével, a vezetőség döntéseivel, játékosainak minőségével kapcsolatban, abban mindannyian egyetértünk, hogy a hiteles tájékoztatás elengedhetetlen ahhoz, hogy tisztán láthassuk a Juventus körüli eseményeket, történéseket.…..
eddie999 2023.09.04 11:00:35
@Andras74: Erre mondják azt, hogy szerelem első látásra. Irigyellek érte, hogy egy ilyen meccsen már 6 évesen ott lehettél. Mellesleg a hetvenes nyolcvanas években én is Újpest drukker voltam. A Juventus egy picit később érkezett a tudatomba. Egy bizonyos Heysel-i tragédia miatt jött el a szeretet.
eddie999 2023.09.04 11:03:39
@dobor norbert: A 82-es vb-n már én is az olaszoknak drukkoltam és szintén Rossi miatt. Ahogy András is írta, imádtam Rossit.
eddie999 2023.09.04 18:48:29
@dobor norbert: Bizony nem :)
Mióta JuventusFanatikus kolléga visszább lépett a cikkírás terén, azóta nagyon sokan hiányoljátok a mérkőzések utáni elemző cikkeket. Két dolgot nem tudok megígérni, azt, hogy olyan mély szakértelemmel tudom ezt számotokra megvalósítani mint Ő, és azt, hogy minden mérkőzés után lesz alkalmam megírni…..
Itt található az éppen aktuális tippversenyek linkje, a komment szekcióban pedig nyugodtan lehet beszélni az adott fordulóról, a nagy meccsekről, a hatalmas meglepetésekről, és persze dicsekedni is lehet a rangsorban elfoglalt helyedről is. Ha lehetséges, akkor a blogon használt névvel játszatok, és…..
eddie999 2023.08.18 18:51:22
@del pipi: Uraim, nagy erőkkel dolgozom Székesfehérváron és teljesen elfelejtkeztem a versenyről. Köszönöm a jelzést. Tippek megtéve. Idén sok zsebkendőt készítsetek magatoknak, mert sokat fogtok sírni. :)
eddie999 2023.08.18 19:58:20
@Andras74: Nagyjából úgy szoktam. Mint Eddie a sas.
A Juventus és az Udinese tegnapi szezonzáró meccsét követően Federico Chiesa és Filip Kostić álltak az olasz sportsajtó rendelkezésére a vendégek játékosainak részéről, s míg a győztes gólt szerző olasz futballista elsősorban a jövőjét firtató kérdésekre reagált, addig szerb társa legfőképpen saját…..
eddie999 2023.06.05 13:30:11
@MdewC: Ha úgy játszik minden mérkőzésen mint tegnap már elégedettek lehetünk.
Miközben a Juventus az Inter tegnapi Coppa Italia-győzelmével bebiztosította szereplését az Európai Konferencia Ligában, a klub feje fölött továbbra is Damoklész kardjaként lebeg az ellene elindított vizsgálatok sokasága, valamint az UEFA várható szankciói, a csapat pedig a pályán sem tudja a…..
eddie999 2023.05.25 13:04:43
Lehet hogy hüllyeség de Motta már csak ezért sem. Thiago Motta vs Buffon www.youtube.com/watch?v=Pta2yu34GrY
Ha valaki az egyébként általában nyugodt Buffont ennyire fel tudta idegesíteni, hogy akár neki is menjen, akkor ott valami olyan hangzott el ami még szeretett Giginket is kiakasztotta. Másrészt meg egy sinteres gyökér volt.
eddie999 2023.05.25 16:51:08
@rockitbaby: Ha a "szegény ember Contéja" olyan eredményt el mint anno Conte akkor én örülni fogok.
A FIGC Fellebbviteli Bíróságának tegnapi, Juventus ügyebében hozott ítélete, valamint az ezzel járó 10 pontos büntetés nem csupán a Bianconeri mesterének, vezetőségének, valamint szurkolóinak indulatait váltotta ki, hanem Olaszország-szerte nagy port kavart, mivel a döntés következtében a torinói…..
A Juventus Sevillától elszenvedett vereségét és ezzel járó EL-kiesését követően a keret két játékosa, a csapatát nagyszerű védésekkel meccsben tartó Wojciech Szczęsny, valamint Danilo is értékelte a látottakat, akik elsősorban csalódottságuknak adtak hangot a kudarc és a kupasorozattól való búcsú…..
eddie999 2023.05.19 10:43:12
@JuventusFanatikus: Danilo-t és Allegri-t össze kellene gyúrni aztán megforgatni őket egy adag Miretti panírban majd becsomagolni őket egy pöttömke kis De Sciglio csomagolásba és mind a négyet páros lábbal kib....i a büdös francba. Rosszul vagyok ezektől az emberektől.
A minap számos fontos, Juventusszal kapcsolatos hír látott napvilágot az olasz médiában, úgy az együttes sérültjeit, mint egyes átigazolási terveit, valamint az utóbbi téren megmutatkozó fejleményeket illetően, ekképp pedig egyebek mellett szó esett Fabio Miretti bokaficamjáról, továbbá Manuel…..
eddie999 2023.02.10 13:13:53
@JuventusFanatikus: Gondolod, hogy lesz normális edzőnk?
eddie999 2023.02.10 17:24:13
@JuventusFanatikus: Én viszont nagyon tartok tőle, hogy ezt kell elviselnünk évekig.
A La Gazzetta dello Sport reggeli száma beszámolt arról, hogy ma 12.30-kor a Prisma vizsgálat ügyben beadott fellebezés kapcsán döntést hoz az olasz szövetségi fellebbviteli bíróság. Az ügyben már két rendben felmentette az összes érintett félt a bíróság, ám a PRISMA nyomozás kapcsán született új…..
A Juventus ma este minden szempontból megalázó, 5-1-es vereséget szenvedett a Napoli otthonában, mellyel a déli együttes egyszerre vetett véget az Öreg Hölgy győzelmi-, valamint kapott gól nélküli sorozatának, s állította vissza a közte, illetve a torinóiak között lévő, tízpontos különbséget a…..
eddie999 2023.01.14 13:43:14
@MdewC: Szerintem ebben semmi szégyen nem volt. Sem Spalletti sem Allegri részéről. Előbbi egyszerűen leakart kezelni, utóbbi meg magába fordulva a külvilágot kizárva vonult az öltözőbe. Mikor észlelte Spallettit normálisan kezet fogott, még meg is paskolta az arcát.
eddie999 2023.01.14 22:19:32
@MdewC: Az hogy illett volna az egy másik dolog. Minden meccs után illő lenne az ellenfél edzőjével kezet rázni. Allegri sosem tesz ilyet. Ő mindig rohan be az öltözőbe. Sosem értettem miért ennyire illetlen. Ez itt egy picit más szitu volt. Nem Spalletti elől akart levonulni. Tényleg látszott rajta, hogy se látott se hallott. Szerintem.
A rettenetesre sikerült nyitányt követően hatalmasat fordult a világ, az Udinese elleni győzelemmel immár nyolc mérkőzéses győzelmi sorozatának köszönhetően a Juventus úgy várhatja a Napoli elleni rangadót, hogy egy esetleges győzelemmel a lemaradása négy pontra olvadhat a listavezetővel szemben, s…..
eddie999 2023.01.13 23:13:58
@Apuleius: És kivel kezdjük a következőt?
eddie999 2023.01.13 23:38:01
@Apuleius: Jövőre, vele, ugyanitt. Szerintem
A Juve egykori bosnyák labdarúgója, Miralem Pjanić a minap terjedelmes interjút adott az olasz médiának, ennek keretében pedig szót ejtett Max Allegri utóbbi hónapokban végzett munkájáról, a Napoli elleni, ma esti összecsapással kapcsolatos gondolatairól, valamint Luciano Spallettiről, megfűszerezve…..
eddie999 2023.01.13 23:05:06
@Alex8610: Már ma este megkaptuk.
2023. január 6-án délelőtt értesülhettünk a szörnyű hírről, melyet mi futball- és Juventus szurkolók reménykedtünk, hogy sosem kell olvasnunk: nem sokkal Siniša Mihajlović, Pelé és Ernesto Castano halála után Gianluca Vialli is elhagyta a földi létet kevesebb, mint 59 évesen, miután szervezete a…..