Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Leilaaa

6 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Csajkor (Bande de filles, 2014) hősnője a maga kontrollált világában próbálja felfedezni személyiségét, miközben egyéni szabadságkeresése feszegeti a számára előírt jövőkép határait. Élete gátját a bátyja képezi, aki élete minden területére kihatással van: a család…..
A rendező-forgatókönyvíró Marc Lawrence immáron negyedik alkalommal dolgozik együtt Hugh Granttel, és ez öröm lehet azok számára, akik eddigi közös filmjeiket is szerették (Két hét múlva örökké, Zene és szöveg, Hová lettek Morganék?). A mostani Hogyan írjunk szerelmet (The…..
A történet ott folytatódik, ahol abbahagytuk. Kiderül, mi lesz Smauggal és Tóvárossal, kikből fog állni az öt sereg, akik a gigászi csatát vívják, hogyan jut érvényre az erkölcs, a barátság és a bátorság. De persze ez csak azok számára lesz új, akik nem olvasták a Tolkien…..
„Anya szerint egy nőnél az egyik legfontosabb dolog,hogy tiszta bugyi legyen rajta, amikor kórházba kerül.” Helen bugyija mondhatni a hét legalább 48 órájában nem tiszta, de egy kamaszról beszélünk, akit izgat a világ, a nemi élet, a barátság és a családja. Egy belevaló…..
Sikeres bemutatását követően a 2014-es Berlini Filmfesztiválon március 20-ától, azaz mától itthon is látható Császi Ádám (rendező, forgatókönyvíró) első egészestés filmje, a Viharsarok, amely egy sajnos még mindig tabunak kezelt téma megnyitására vállalkozik. Szabolcs…..
A tini-vámpír-fantasztikum „új hullámát” 2008-tól, az Alkonyattól datálhatjuk. Hosszú regenerálódás után most újabb lendületét éli köszönhetően Mark Watersnek, aki Richelle Mead írónő regénysorozatának első részét rendezte meg. Mert, mikor úgy tűnt, hogy már nem…..