Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csokidani

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyakran visszatérő kérdés, hogy mit érdemes megnézni Stockholmban két-három nap alatt. Bár mindenkinek más az érdeklődési köre, megpróbálok összeállítani egy saját listát az érdekesebb és jellegzetes stockholmi helyekről. Az étterem- és szállásajánlót kihagyom (erre…..
csokidani 2018.10.04 10:28:34
Az esztendő legnagyobb slágerei Idén se hagyjuk ki a múltidézésből a legnagyobb slágereket, már csak azért sem, mert ezúttal is olyan klasszikusok kerülnek majd terítékre, hogy csak na. Lássunk tehát egy válogatást az ötven évvel ezelőtti könnyűzene nemzetközi és persze magyar sikereiből. A Doors…..
csokidani 2017.07.13 10:53:54
@-Britpopper-: Nem ismertem ezt a számot. Mennyire jó r&r hangja van benne a csókának...
FIGYELEM, SPOILER-VESZÉLY! Sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy korábbi posztomban minden idők második legjobb Alien-filmjeként jellemeztem a Covenant-ot. A filmet támadó kritikák zöme a sztori negatívumait taglalta, következetlenséggel, logikátlansággal, az Alien univerzumhoz nem illő, azt…..
csokidani 2017.06.27 11:36:08
@Chief Brody: igazad lehet a le (fel) zuhanással kapcsolatban, az elkerülte a figyelmemet h a fák meddig voltak lenyírva; ám hogy a dokkolóból hogy került oda...
csokidani 2017.06.27 12:36:29
@Chief Brody: reméljük nem az utolsó verzió, de sztem mindenkinek ez ugrik be elsőnek, szval nehéz lesz utólag helyrehozni :)
Betöltötte ötvenötödik életévét a gumiarcú férfi, akinek humorán az elmúlt huszonöt esztendő alatt sokan szórakoztak felhőtlenül. Filmjeit nézve ráérezhettünk az élet kevésbé borús oldalára, megláthattuk a viccet a mindennapok színfalai mögött. Persze az összkép ennél azért komplexebb. Jim Carrey…..
Ahogy hívni volt szokás, az olasz csődör ma töltötte be a 70-et, és ennél jobb alkalmunk aligha akad szemügyre venni, mely filmjei voltak leginkább a magyar mozinézők ínyére. Leginkább? Hiszen a '90-es évek végéig minden megmozdulására tódultunk. Rambótól ugyan megkíméltek minket, de számos korai…..
 Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogy fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Azt hiszem senkinek sem kell bemutatni a Firemonkeys csapatát, akik nem egy remek játékot tettek már le az asztalra. Nekik köszönhetjük a Real Racing 2, az eddigi NFS részeket és a Mass Effect Infiltratort is, szóval NFS és Firemonkeys már csak jó lehet, nem? Valószínűleg túlzás…..
csokidani 2015.10.20 10:58:09
@Lordhell: annyira egyetértek. Az Underground 2 a csúcs, azt a vonalat kellett volna továbbvinni...
Induljon a hét némi küzdelemmel. No nem fizikai erővel, annál furfangosabban: a Fatal Fighters-ben először a pálya közepén lévő mezőből kell minél több azonos elemet összegyűjteni, maximum négy lépésben. Ezt követően ezek felhasználásával indíthatunk támadást az…..
Mielőtt bármelyik filmről is írnék, előre leszögezem, hogy az alábbi lista leginkább az én korosztályomnak szól, vagyis annak a generációnak, amelyik a 80-as évek második felében, illetve a 90-es évek első felében volt kisgyerek. A most következő filmek ismerősek és kedvesek…..
Jó ritmusérzékkel is kihívás, anélkül egyenesen szemétparaszt a Swtich Bot. Pedig egyszerű: ugrálunk platformról platforma, közben pedig színeket váltogatunk attól függően, hogy átmenni akarunk rajta vagy ráugrani. Ez onnantól macerás, amikor ugrás közben kell ugyan azon…..
Minek pályákat szerkeszteni és sorba rakni őket? Hiszen nyugodtan lehet ugyan azon keretek között véletlen sorrendben feldobálni őket. Így születhetett meg a One Screen Hero. Minden szintet ugyan azon képernyőn teljesítünk, csupán a pálya és a szint teljesétésére rendelkezésre…..
csokidani 2015.01.30 10:55:37
Zárjuk a hetet és egyben az évet egy kiadós disztrojjal. A Road of Fury 2 arról szól mint az első rész: megyünk, ölünk, fejlesztünk, megyünk, ölünk, fejlesztünk és így tovább. Kiadós darab, így valószínűleg az újév első napjaira is elég szórakozást nyújthat...
Munkakerülő játékok Meow 2015.01.06 08:00:00
A flashjátékok legfalánkabb macskája visszatért! Újabb taggal bővült a Sushi Cat sorozat, a Sushi Cat-a-pultban viszont már nem fentről ejtjük le a macskát, hanem a nevéhez méltó módon egy hajítógéppel állítjuk minnél földkörülibb pályára. A célok is vegyesek, hol…..
Az ABC charlestoni tévéadóján éppen a reggeli hírműsor ment, és jött volna az időjárás-jelentés, de a kép lefagyott, és a meteorológus pali ott állt a színes kép előtt, ami nem mozdult, és egy grafikus inzert sem jelent meg rajta, se nap, se felhő, se hőmérsékleti adatok,…..
charivari Miért éppen Izland? 2014.04.28 21:41:11
Unokatesóm éppen Izlandon van pár hónapot és mindig jó ötletnek tartja, hogy helyi zenéket küldözget nekem. Ez egyébként általában tényleg jó ötlet, mert rengeteg szuper dolog van ezen a kis szigeten a legismertebb előadókon kívül is. Izland amilyen apró, annyira termékeny…..
A hét közepét ünnepeljük egy kiadós zombiöléssel. Láttunk már sok a Zombo Buster Risinghoz hasonló játékot: adva vagyon egy bázis, amit szépen meg kell védenünk a ránk törő zombihadtól. Új egységek, fejelsztési lehtőségek, sokféle ellenfél, avagy mindent tartalmaz, amit…..
Azt mondják, hogy a macskák önző lények. Nos, Mr. Katt biztos nem, ő ugyanis fegyverrel száll harcba a gyerek kedvenc tortáját felzabáló űrlényekkel szemben. A Die For A Lie-ban van minden, mi szem szájnak ingere, még ha nem is agyonbonyolítva: torta, fegyverek, egyéb fejlesztési…..
Sajnos hiába van péntek, a hétvége még egy napnyira van. Az emiatt felgyülemlett keserűség levezetésére kitűnően alkalmas az Uber Commando. Pofonmegyszerű a feladat: megyünk előre és lőjjük az ellent (illetve azt csinálja a gép amgától, mi csak célzunk és próbálunk nem…..
Igazából már régen akartunk írni egy posztot arról, hogy mennyire fontos a gyakorlatok helyes kivitelezése és hogyan ne végezzünk el bizonyos mozgássorozatokat, erre jött ez a videó, amiben Grizzly kiokított mindenkit jól arról, hogy mit, hogyan érdemes csinálni. Mi nem is…..
Jópár olyan játék volt már, ahol járművel kellett végigmenni a pályán, de olyan még nem akadt, ahol a Jelly Truckhoz hasonlóan minden akadály furán zselészerű anyagból lett volna. Amúgy jópofa az egész, meg nem is túl nehéz, szóval akár a munkakerülés fogalmával ismerkedő…..
Nem tudom mi a Puzzle Fuzz: Episode 2 kerettörténete, de a helyzet az, hogy nyulakkal, szarvasbogarakkal és virágokkal (vagy legalábbis azokra hasonlító lényekkel) irtjuk az ellenfél hasonló felépítésű egységeit aképpen, hogy a játéktéren megjelenő megfelelő színű elemekből…..
A Kick The Critter hőse egy nehezen definiálható jellegű élőlény, aki menekülne az özönvíz elől, de Noé bárkájára nem veszik fel. Így aztán egy hatalmas katapulttal, nameg a mi segítségünkkel próbálja azt utolérni. A szokásos hajigálós játékról van szó, megspékelve…..
Nincs túlbonyolítva sem az oO neve, sem a grafikája, sem a játékmenete. Mindezek ellenére nem egyszerű: egy fehér pöttyel kell fehér karikáról fehér karikára átugrálnunk egy jól időzített kattintással/leütéssel. Ami persze eleinte nem nagy trúváj, de ahogy haladunk előre,…..
Az 1973-as olajárrobbanás október 17-én kezdődött, amikor az Arab Olajexportáló Országok Nemzetközi Szervezete az akkor zajló jom kippuri háború hatására bejelentette, hogy felfüggeszti az olajexportot az Izraelt támogató országokba. Az embargó az Amerikai Egyesült…..
csokidani 2014.08.08 13:04:22
@Andrassy Gabor: A kisvárosi ünnep egy k@rva jó film, imádom... :)
Szerepelt korábban az első rész, most a harmadikra ugrunk: a mai penzum a Vex 3. Jellegét tekintve nem sokat változott: szemétparaszt ugrálás (cserébe sűrűn vannak a checkpointok), a menüben továbbra is meg lehet halni, amúgy pedig még mindig addiktív. Meg valamicskét javult a…..
csokidani 2014.08.08 10:34:16