Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bányai Zsófi

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldön már kapható az édesség, aminek a csomagolása szól be gazdájának. Türelmetlen, béna, ingerlékeny, nyafogó, mogorva – melyik kollégánknak vagy barátunknak szeretnénk enyhe célzással ellátott hangulatjavító csokit adni? A Snickers új kampánya a héten startolt, a…..
Philipp Schmitt bizonyára megunta a Brandenburgi kapuról készített tucatfotókat. A német dizájner ugyanis szeptemberben mutatta be kameráját, aminek érdekessége, hogy nem működik, ha sablonos képeket akarnánk készíteni. A képlet egyszerű: a készülék GPS-koordináták…..
Kellene valami ütős - túlegyszerűsítve a dolgot valójában erről szól minden brief és az ügynökségek mindennapjai is. Mutatunk két friss őszi kampányt. Ütősek - méghozzá a kevesebb több elvén. Szeretjük.1. McDonald's iskolakezdés (USA) További kreatívokért kattints a…..
Konkrét időpontokban és helyeken, előre beütemezett megbeszéléseken, de legfőképpen folyamatosan kreatívnak kell lenni a kommunikációs szakmában - ez az alapvető elvárás. A leadási határidő előtt pár perccel már nincs mit tenni, de a mindennapjainkban apróságokkal…..
A tartalomgyártás szinte megkerülhetetlen eszközei a stock fotók, a kommunikációs ipar olcsó svájci bicskája: egyszerre lehet bosszantóan haszontalan, máskor pedig megváltó könnyebbség. Csak…..
PERSONAUT Trendi a fricska? 2015.08.06 10:00:00
A nyár elején óriási port kavart a Protein World diétát (és egészséges életmódot) promotáló kampánya, amely üzenetével a női énkép kérdéseit feszegette:…..
PERSONAUT Követni és diktálni 2015.07.31 12:00:00
Futótűzként terjedt a weben egy 1987-ben készített Apple-videó most júliusban, amiben vicces és könnyed formában próbálják megjósolni, hogy milyen trendek várhatóak, mi fog történni tíz év múlva a cég termékeivel. A mai szemmel különösen furcsa film sok tekintetben áll…..
Hazánkban ritkán látható eszközökhöz nyúlt a győri motorgyár-óriás: a közel 9000 főt foglalkoztató Audi ugyanis a szükséges humán erőforrás eléréséhez nagy volumenű, toborzási kampányt indított. Az óvodában játszódó szpottal gyakran találkozhattak a tévénézők az…..