Regisztráció Blogot indítok
Adatok
1ghost

0 bejegyzést írt és 2939 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hülye vagy te Miki, láttad mondjuk a Závecz friss mérését? Elsőre tök jogos, ha valakinek a cím láttán momentán ez ugrik be és ha szigorúan a hagyományos pártpreferenciákat nézzük, lehet arra a téves következtetésre jutni, hogy lószar se változott itt. De pont mindegy, hogy a Fidesz 32, a DK 9, a…..
Eljön végre ez is, a hétvégén véleményt mondhat megint a nép pártjáról és kormányáról. Az EP-választás győztesét tudjuk, agyonnyeri magát a Fidesz. Egyszerre abszurd, félelmetes és nevetséges, hogy a rendszerváltás óta eltelt időszak legkártékonyabb, leghazugabb tolvajbandájának győzelmét semmi se…..
Milyen reményekkel tekintsünk április 8-a elé? Kezdjük ott, hogy nyolc éve ez az első választás, amelyikben benne van a meglepetés lehetősége. 2014-hez képest teljesen más a kampány dinamikája, régóta először nem kizárólag a Fidesz tematizálja a közbeszédet, és most a…..
1ghost 2018.04.07 14:57:31
@Korunk egyik legnagyobb gondolkodója: "Na akkor Soros bérencei..."

Na ja bazdmeg! Kicsit kevesebbet nézd a köztévét, mert ennél még a lapos föld hívők is hitelesebbek!
1ghost 2018.04.07 15:00:39
@NGOsok vágtak hajdan e tájnak: "Magyarázzad már meg hogy a jelenlegi Vona miben nemzeti?"

Ki a fasz akár neked, mint szarházi, bérhazudozó orbántrollnak elmagyarázni bármit is?

Te csak nyald szép fényesre a tolvaj korrupt gazdád seggét ezen a nickeden is, oszt jó napot.
1ghost 2018.04.07 15:14:38
@Nincs közöttünk csicska:

Na mi van te szarházi orbáncsicska? Szeretné még fosztogatni a korrupt tolvaj fajtád a a magyarokat, ugyi?
Csalatkoznia kellett annak, aki Simicskától várta az Orbán-buktató atombomba ledobását. Az Európai Parlament azonban soha nem volt a Fidesz pártigazgatója, sem Orbán kollégiumi szobatársa. A testület hamarosan megkezdi a vitát a magyar uniós tagság felfüggesztéséről...
1ghost 2018.04.05 10:47:21
@stim:

Te agyatlan bérhazudozó orbáncsicska! Ezeket a fideszes baromságaidat a propagandista köztévé már rég elsütötte, úgyhogy visszamászhatsz a tolvaj, korrupt gazdád seggébe.
1ghost 2018.04.05 10:50:43
@arabok balrol:

Tövig beszoptad, te ócska orbántroll.

A jobbik visszalépése semmit nem számít, mert a fideszbűnözővel szemben mindenhol az esélyes jelöltre szavaznak a magyarok. Úgy, ahogyan tették Veszprémben, Tapolcán, Salgótarjánban és máshol.

Úgyhogy kezdhetsz csomagoni, fogkefe, alsógatya satöbbi, satöbbi. A cellád ki van takarítva. Tárt karokkal várják a bűnöző fideszfajtádat.
1ghost 2018.04.05 10:56:46
@Jakab.gipsz: @csentecsa: @nnnnnnnn: @Ekrü:

Na mi van te szarházi orbántroll? Reszketsz mi? A korrupt tolvaj fajtádnak elhúzzák a nótáját vasárnap a magyarok!

Pánikol az egész fideszes bűnszövetkezet, mert tudják mi vár rájuk! Csak aztán nehogy megüssön a guta vasárnap a gazdáddal együtt, mert azért azt nem szeretnénk, hogy ilyen könnyen megússzátok azt a mérhetetlen gazemberséget amit elkövettetek.
Start Blog Nem fogunk megbocsátani 2018.04.03 15:59:09
Unjuk már ezt. Elég volt az értelmiség és a középosztály hamis, békét hirdető retorikájából. Hallgathattuk ugyanezt a baromságot negyven évig, az is milyen jó volt. Ez semmi más, csak a könnyebb út. Ha megbocsátunk, nem kell szembenéznünk azzal, hogy mit nem tettünk meg azokért, akiken igazán…..
1ghost 2018.04.04 17:51:59
@s: Szóval azért bruttó 450 felett szépen legyen csak egy második kulcs, nem pedig 15%! Nincs ezzel semmi gond, fejlett világban is így van ez, meg így volt korábban is.

Hogy a jövedelem mitől nő a abba meg nem akarok belemenni, mert hosszú, és elegendő a tényeknél maradni: az egy főre (foglalkoztatottra) jutó GDP növekedése gyakorlatilag zéró az orbán kurmány alatt.

Na ez itt a probléma.
1ghost 2018.04.04 21:49:42
@MEDVE1978:

Baromság! Progresszív adókulcs mellett az egy foglalkoztatottra jutó GDP évi 4%-kal növekedett, 1998-2008 között, az egykulcsos adó mellett (2010-2017 között) meg évi 0,5%-kal.

Ennyit erről.
1ghost 2018.04.05 07:42:35
@s: Sorry, neked ahhoz nincs elég intellektuális muníciót hogy gazdasági növekedés ügyében vitapartner légy.
Már csak párat kell aludni, és itt a választás, újra jól kifejezhetjük a véleményünket két aprócska tollvonással. Jól. Feltéve persze, hogy erre van szándékunk. Sokan gondolják úgy, hogy nem mennek el szavazni, mert csak. Ez azonban nem egy szerencsés hozzáállás, lássuk, hogy mégis miért kell…..
Még nem döntöttem el, pontosan mit csinálok április 8-án, viszont egyre  jobban kezd körvonalazódni. A választásokkal kapcsolatos gondolataimat szedtem össze, hogy mely pártokra biztosan nem szavazok, mely pártok között vacillálok, és milyen forgatókönyvek jöhetnek a választások után...
1ghost 2018.03.29 15:16:44
@Rettegek mert ballib vagyok:

Na mi van te ócska orbántroll? Előkaptad ezt a nicked is ? Egyébként ezt nagyon kedvelem, mert a korrupt tolvaj orbán család seggét ezen sokkal fényesebbre tudod nyalni mint a többin.

Szóval kapd össze magad, ne okozz csalódást.
1ghost 2018.03.29 15:40:41
@Ma Baker:

Na mi van te ócska orbántroll? Szeretne még a korrupt tolvaj fideszfajtád a magyaroktól néhány ezer milliárdot lopni,mi?

Még milliárdokat orbán vejének, mészárosnak rogánnak, meg a többi mocskos fideszesnek. Még, még, még!

Te szarházi bérhazudozó, el leszel számoltatva te is.
1ghost 2018.03.29 15:59:05
@Kivlov:

Látom a hódmezővásárhelyi KO-ból még mindig nem tértél magadhoz. Na sebaj. Majd a rács mögött kijózanodsz.
Korábban nagy fideszes voltam, rajongtam Orbánért, ott voltam minden nagyobb felvonuláson, szórólapoztam, aláírásokat gyűjtögettem a pártnak. Ez viszont szépen lassan elmúlt, ami nem annak köszönhető, hogy változott volna az értékrendem, hanem pont ellenkezőleg: a Fidesz lett teljesen más, mint ami…..
1ghost 2018.03.28 14:54:10
@nemecsekerno_007: @Kivlov: @Jakab.gipsz: @Rettegek mert ballib vagyok: @Andy73: @kvp: @MACISAJT:

Na tessék orbán fizetett bérhazudozója nickek tömkelegén védi a lopott vagyont. Futja rá a magyaroktól ellopott pénzből.

Persze, már mindhiába. Hiszen ilyen velejéig korrupt, tolvaj, hazug kormánya emberemlékezet óta nem volt a hazának. Becsületes, tisztességes ember a büdös életbe nem szavaz többé a fideszre.
Csodatévő választások: Csepelen a holtak is feltámadnak, ha az aláírásukra van szükség. És bármelyikünk hozzátartozója köztük lehet...
1ghost 2018.03.27 15:26:38
@Helga Beauty Salon:

Na mi van te szarházi orbántroll? Ezt a nicked már rég használtad, csak nem azért kaptad elő, hogy hitelesebbnek tűnj?

Hát akkor közlöm veled, hogy kurvára el vagy tévedve, mert ezen is kilométerekről bűzlesz az orbáni mocsoktól.

Ti még a halottakat sem hagyjátok békén, csakhogy a korrupt tolvaj fajtád hatalmon maradhasson? Hogy micsoda egy söpredék népség vagytok ti fideszesek.
1ghost 2018.03.27 19:26:49
@taga20: Jaja jól mondod Taga20 polgártárs. Mi több, én már szóltam is annak a szarházi bérhazudozónak, hogy jobb, ha nekilát a fogyókúrának, mert a kopaszodó fejét így aligha tudja majd kidugni a rácson, hogy legalább integessen a gazdájának.

:))))
Nem elég, hogy a kazahok hazai pályán alázták az új szövetségi kapitánnyal felálló magyar labdarúgó-válogatottat, de egy negyedosztályú Csongrád megyei csapat is elkezdte szívatni a nemzeti tizenegyet. Pedig úgy indult neki Orbán Viktor 2010-ben az évtizednek, hogy egy világverő válogatottat ad a…..
Röviden: ha visszahívják az összes egyéni jelöltjüket!..
1ghost 2018.03.26 08:09:11
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:

Jaja! Teljesen megzakkant, ez a retkes orbántroll. Mondjuk a hódmezővásárhelyi KO után nem is csoda. Pont olyan lett, mint a hibbant korrupt gazdája.

Szerintem már érzi a börtön légkörét, azért kezd szexuálisan aberrálttá válni. Bár meglehet, mindig is az volt. Szóval ott rács mögött pont jó helye lesz.

: )))))
1ghost 2018.03.26 08:17:52
@MACISAJT: @VáradiJános: @Kivlov:

Nem mi van te bérhazudozó orbántroll? Hogyhogy ilyen kevés nicken nyalod ma a tolvaj, korrupt gazdád seggét.

Szedd már össze magad bazdmeg, mert az országkifosztó fideszfajtád rövidesen menetel a szegedi Csillag börtönbe, a bérhazudozó kollaboránsok meg a Kozma utcába.

Szóval tartsd velük a kapcsolatot velük amíg teheted te ökör, hozd a többi nicked is, hadd lássák, hogy még a bukás küszöbén is jó talpnyaló csicskájuk voltál.
1ghost 2018.03.26 14:00:04
@konrada: @eßemfaßom még áll: @apro_marosan_petergabor: @Andy73: @Jakab.gipsz: @nemecsekerno_007:

Hát itt meg mi a fasz történt? Orbán retkes bérhazudozója elővette az összes nickjét, hogy fényesre nyalja a tolvaj, korrupt gazdája seggét?

Ez hülye biztosan azt hiszi, hogy jutalomként egy cellában lehet majd orbánnal.

Én viszont remélem a rezsi szilárdot kapja cellatársnak! :)))))))))))
Ha mi lettünk volna a másik csapat, akkor mi nyerünk. Ha a kapu nem ott van, hanem kicsit arrébb, akkor az ellenfélnek minden helyzete mellé megy. Nekem például egész délelőtt furán fájt a fejem, nem jó ilyen hülye időjárásban focizni. Nincs mit ezen magyarázkodni, egyszerűen a sokkal gyengébb…..
1ghost 2018.03.25 10:16:26
@Novák Aircraft Ferencné:

Megvertek minket az andorrai pékek, a feröer szigeteki fókavadászok, és a luxemburgi könyvelők is! Miközben a kormány a pénzemet nem a gyerekeim oktatására, és az idős szüleim gyógyulására költi, hanem erre a nulla értéket, nulla teljesítményt felmutató futballra.

Ezt csak a korrupt fideszesek és az ócska kollaboránsaik nem értik. Sőt, ők mentegetik.
1ghost 2018.03.25 12:50:26
@VáradiJános:

Na mi van te szarházi orbántroll? Látom a mai vasárnapon is a gazdád seggének a nyalása az ebéd. Desszertként meg kinyalhatnád a rezsi szilárd seggét.

A korrupt tolvaj fideszfajtád rövidesen rács mögött, és természetesen a hozzád hasonló kollaboráns söpredék is. Lassan elkezdhetsz csomagolni.
1ghost 2018.03.25 19:15:37
@VáradiJános:

Na mi van te szarházi bérhazudozó orbántroll? Hogyhogy ilyen kevés nicken nyalod a korrupt tolvaj gazdád seggét? Csak nem kibaszták a többit?

Szedd már össze magad te agyatlan orbánfasz!
A kormányfő mindent elkövet annak érdekében, hogy elhitesse népével: ő csak egy a több millió magyar közül. Feltűnően aktív a virtuális térben, színvonalukat tekintve egymást alulmúló Facebook-videók jelzik útját szerte e hazában. Mintha megirigyelte volna Vona Gábor pártjától a cukiságokat, hiszen…..
1ghost 2018.03.24 12:51:25
@rallus: Takarodjatok a gyerekeinktől ti szarházi fideszesek! A hozzád hasonló gerinctelen söpredéknek semmi keresnivalója gyermekeink közelében.
A modern politikában, amiben a médiának gigantikus szerepe van, a politikai szereplőket leginkább botrányaik alapján ítéljük meg. A programok, politikai érvelések ugyan bekerülnek a média folyamába, de napjaink pörgő hírforgatagában hamar elnyomják ezeket a botrányok...
1ghost 2018.03.24 07:42:59
@midnight coder:

Na mi van te szarházi bérhazudozó orbántroll? Már megint próbálod eltüntetni a korrupt tolvaj gazdád mocskát. Hogy te micsoda egy undorító söpredék vagy. A rabló fideszfajtád egy hónap alatt többit lop, mint az összes többi párt 25 év alatt.
Brüsszel beavatkozik a magyar választásokba, hogy elsöpörje a migráció útjában álló magyar kormányt – harsogták nemrég kórusban fidesznyik potentátok. Miközben pontosan tudták, hogy hazudnak. De hát az igazmondásért nem jár hatalom...
Újabb választásra buzdító videó érkezett a Comedy Centraltól. Gábor után Emőkét mutatják be  a nagyérdeműnek, aki szerint a Föld lapos és az újpesti ivóvíztől lett homoszexuáis az unokaöccse. És elmegy szavazni április 8-án. ..
1ghost 2018.03.22 20:39:24
@6.Lenin:

Te szarházi, bérhazudozó orbántroll! A jogállamot szétverő, helyébe maffiaállamot létrehozó, korrupt tolvaj pártra becsületes, értelmes ember nem szavaz.

Mi a faszt nem értesz ezen?
1ghost 2018.03.22 21:00:32
@6.Lenin: "Működik a demokrácia."

Te szarházi orbántroll! Ha a jogállam működne a korrupt tolvaj fajtád már a sitten rohadna!

Tudod mi működik, te gerinctelen bérhazudozó? A bárcás fideszes kurva anyád non-stop üzemmódba a kamionsoron.
1ghost 2018.03.22 21:17:50
@6.Lenin:

Te szarházi szabó jános orántroll!Rövidesen elkapjuk a grabancod. Úgy készülj!
"Ezek a rohadékok, akik most ajvékolnak, hogy ők meg lettek fenyegetve. Pedig mindössze arról van szó, hogy egyszer tényleg vége lesz, és az összes szemét, rágalmazó tetű be lesz perelve." (Elhangzott Mészáros Lőrinc propagandatévéjének Sajtóklub nevű műsorában.)..
1ghost 2018.03.21 17:52:18
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ:

Na mi van te agyatlan orbánfasz? Még mindig itt rohadsz a neten? Remélem nem zabálsz közben túl sokat, mert a kopaszodó hájas fejed nem fog kiférni a rácson, így aztán hogy a picsába fogsz integetni a korrupt tolvaj gazdádnak a szomszédos cellában?

Vagy azt hiszed a szembelévő cellában lesz? Hát akkor most közlöm veled, hogy kurvára el vagy tévedve, te szarházi orbántroll.
1ghost 2018.03.22 06:31:10
@dısʇıʞǝ uǝɯ ʞoɯd ןǝʇʇ:

Na mi van te agyatlan blogger géza orbánfasz? Összekeverted a nickjeidet te baromállat! A gazdaságról más nickjeiden szoktál hazudozni.
1ghost 2018.03.22 06:34:19
@Fazakas László:

Na mi van te szarházi orbántroll? Már olyan szoros a hurok a korrupt fideszfajtád nyakán, hogy éjszaka is melóznod kell?

Te orbán ökre! Hát azt hiszed, hogy tiborcz meg mészáros lopott milliárdjai rögtön szimpatikus lesz a magyarok számára, ha a söpredék fajtád éjjel is hazudozik?
Fidelitaszosok írták a határon túli magyarokat gyalázó kommenteket későbbi felügyelőbizottsági tagságok és helyettes államtitkári posztok reményében...
1ghost 2018.03.19 23:15:21
@MSZP Magyar Szemkilövők Pártja:

Hát most látom, hogy új nicked van. Nem is dicsekedtél még vele! Kurva jó a nicknév, abszolút retro!

Az viszont kibaszott nagy pech, hogy ezen a nickeden is kilométerekről bűzlesz, így mindenki könnyen felismer, hogy ugyanaz a szarházi orbántroll vagy, mint a többi nickeden.

Máskor furfangosabb légy.
1ghost 2018.03.19 23:39:00
@aleksz róz:

:) Ezt kurva jó! Imádom. Most már csak az a kérdés te zakkantál meg jobban, vagy a nemzeti ünnepen a saját népét fenyegető orbán gazdád? Vagy esetleg a bróker Kósa?

Na mindenesetre megyek csicsikálni, te viszont törd a fejed a válaszon, aludni a börtönérett fideszfajtád úgysem nagyon tudtok mostanság.
1ghost 2018.03.19 23:42:03
@putris72:

Na végre! Fentebb épp keveselltem a nickjeidet! Bazdmeg legalább az éjszakára szedd már össze magad!

Holnap ha lesz időm benézek, hogy teljesítettél. És előrebocsátom: ha rosszul teljesítesz, akkor nem nyalhatod körbe a tolvaj, korrupt gazdád retkes seggét.
Tudom, Trump óta erejét vesztette ez a minősítés, elvégre az amerikai elnököt a saját külügyminisztere idiótázta nem is egyszer, amúgy tök jogosan. Mégse jut eszembe jobb szó arra, amit Vágó Gábor és Gyurcsány művel. Őszintén, hülyebajusznak mi a faszért kell csak úgy lazán lerészegezni Ferit? És…..
Igazából egy gondolatot fogalmazott meg Orbán Viktor március 15-én: nyernie kell a Fidesznek. Mert ha nem, akkor Magyarországnak vége...
1ghost 2018.03.18 23:45:25
@Jakab.gipsz:

Na mi van te szarházi bérhazudozó orbántroll? Látom ma is itt rohadtál a nickjeiden egész nap, hogy a korrupt, tolvaj börtönérett gazdádat mentegesd, de már baszhatod. Lassan az egész ország köp már rátok, a hazugságaitokra senki nem kíváncsi.

Na, mindenesetre mára ideje befejezned a bérhazudozást, mert korán reggel csörög az óra és menned kell bérhazudnod. Biztos holnap is egy csomó mocsok derül ki a tolvaj fideszfajtádról, amit neked munkaköri kötelességed nyilvánosan felnyalnod.

Rohadt egy állásod van, nem irigyellek, tényleg alávaló söpredéknek kell lenni ahhoz, hogy betöltsd.

Na jó! Bújj be szépen a szalmazsákodba és próbálj meg alukálni, bármilyen nehéz ez a fideszes bűnözőknek mostanság. Ha végképp nem megy számolgasd a orbán gazdád betelepített migráncsait. Mire a végére érsz éppen reggel lesz.
Ahogy arra számítani lehetett, Orbán ünnepi beszédében a végsőkig feszítette a soros-migráns-brüsszel-civilek elleni háborús pszichózist. Újdonság: "a választások után elégtételt fogunk venni" az ellenfeleinken - ígérte...
Nem hogy tárca nélküli minisztériumot, de egy zabszemet sem bíznánk Kósa Lajosra, ha igaz, amit állít. Viszont ha nem, akkor megnyerte minden idők legnagyobb magyar korrupciós ügyét...
Könnyű lenne ma Kósáról írni, de akad nála fontosabb. Lajosunkról régóta azt tartjuk, hogy egy elképesztően ostoba paprikajancsi, mostantól csak ugyanez a köbön, a másik komoly agysebész, Tállai mester szellemi színvonala. Az a jó bennük, hogy ők többet hisznek magukról, ezért szeretnek pofázni és…..