Regisztráció Blogot indítok
Adatok
toportyánzsóti (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, hogy ezzel most nem leszek népszerű Mesterházy Attila körében.Meghallgattam, hogy reagált a "miniszterelnök-jelölt" a súlyos választási vereségre. Úgy tett, mintha valami elháríthatatlan természeti katasztrófa okozta volna ezt az eredményt. Vagy valami tőle teljesen…..
  Boross Péter miniszterelnökről hallottam egyszer, hogy az hogy a Hóbagoly gúnynevet ragasztotta rá a nép, voltaképp' dicséretnek is felfogható, mert arra utal, hogy ennél nagyobb vajat nem látnak a füle mögött. Nekem Bajnainál is ilyennek tűnik a Libás. Ugyan a Hóbagoly…..
toportyánzsóti (törölt) 2014.04.05 20:49:37
Ez már megint a "gondóta vóna a fene" kategória: Bajnai poénos is tud lenni. Vagy legalábbis hagyja, hogy a kampánystábja az legyen. De miért csak két nappal a választás előtt?! // BejegyzésBajnai Gordon által // BejegyzésBajnai Gordon által //…..
toportyánzsóti (törölt) 2014.04.05 20:24:30
@Blogger Géza: Végre egy tisztán látó ember!
Gyurcsány és Bajnai szimpla hazaáruló!
A „baloldalon” egyetértés látszik körvonalazódni azt illetően, hogy a 2014-es országgyűlési választás tétje jelentős, a fő kérdés nem más, mint hogy Orbán Viktor és a Fidesz hatalomban marad-e még – legalább – négy évig, avagy leváltatik. E fő kérdés…..
toportyánzsóti (törölt) 2014.04.05 20:15:19
@toportyánzsóti: Tehát a magyar vállalkozások finanszírozzák az őket megfojtó multikat!
Ez az igazi hazaárulás!
Orbán kampányüzenete mindössze egy szó: folytatjuk.  Elég rémisztő kilátás ez az országra nézve, ha jól belegondol az ember. Hisz pl. ha csak a gazdasági ténykedésüket nézzük (Matolcsy included) idén, tehát három hónap alatt(!) nagyjából 5%-kal nőtt a GDP arányos…..
Handó Tünde főbíró (az Országos Bírósági Hivatal elnöke) olyat tett, ami a NER keretei között ugyan megszokott, de törvénytisztelő ember szemében ócska kis svindli, a jogszabályok, sőt, az Alkotmányosság szellemiségének sárba tiprása.Welsz Tamás különös körülmények…..
toportyánzsóti (törölt) 2014.03.21 10:31:04
(TASSZ jelentés) Elvtársak, sok elvtelenül felhozott szám röpköd a köztudatotokban, mintha manyuppal együtt a 95%-ot verdesné a mi népünk központi költségvetésének adóssága, mintha 4 év alatt, plusz end májnusz, non plussz ultra, csak 0%-os növekedést sikerült volna…..
toportyánzsóti (törölt) 2014.03.21 10:29:21
Megbotránkoztató videót töltött fel a Hello90 arról, miért nem érdemes szavazni 25 éves kor alatt. A videóban sztereotip fiatalok hoznak fel sztereotip érveket a szavazás ellen. Figyelem, a megtekintés 25 éves kor fölött nem ajánlott! Csak egy pár ok, hogy…..
  Igaza van Darwinnak: a hülyék elhullanak, ezzel a szép mechanizmussal adják át a helyet az életrevalóknak. Nézem reggel a metróújságot, véglegesedett a szavazólapra kerülő pártok listája. Futom át a listát: .   . . nézem, az Összefogás a 106 egyéni körzetből…..
Elmúlt Nőnap, csattannak a pofonok.  Idén a nemzetközi nőnap témája: a nők elleni erőszak megelőzése. Hamar túl tettük rajta magunkat.  Tegnap délután siettem egy megbeszélésre, (érdekes volt a téma: a fővárosi rendezési tervről, településfejlesztésről szólt). A…..
toportyánzsóti (törölt) 2014.03.12 08:40:19
A következő 30 nap egy merő rettegés lesz minden szoci számára, hogy vajon ő következik-e a leleplezések sorában. .. A Simon Gábor ügy kipattanása után azt írta valamelyik lap, hogy úgy értesültek, hogy a Fidesznél még két ügy be van tárazva… Sokan úgy gondolták akkor,…..
toportyánzsóti (törölt) 2014.03.07 16:43:52
Az ellenzéki vezetők állórajtot vettek, és szétsereglettek a szélrózsa minden irányába -- úgymond kampányolni. Félreértés ne essék, önmagukért. Azóta mindenki össze-vissza beszél, jószerivel azt, ami eszébe jut. Ágyin. (Elkezdtem felfrissíteni az orosz tudásomat.)…..
Orbán Viktor baljós megrögzöttsége szerint a zárt, felülről irányított társadalmak lehetnek sikeresebbek a nyílt, koordináción és együttműködésen alapuló közösségeknél. Ezzel nem csak 2007-es önmagának látszik ellentmondani (persze ki tudja, mit gondolt akkor valójában),…..