Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wolfbeisz

25 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
JogÁsz Megszólalt az alvilág 2018.04.22 16:13:21
Egy egész generáció nőtt fel azóta, hogy 1998-ban Fenyő Jánost, a Népszavát, Nők Lapját és számos magazint birtokló VICO médiabirodalom tulajdonosát szabályosan kivégezték. Fenyő a Margit utcában a piros lámpánál állt saját Mercedesével, amikor gyilkosa kiszállt egy Mitsubishiből, odalépett a…..
wolfbeisz 2018.04.24 13:54:13
@Dr. Sándor Zsuzsa: Eleve a Fenyő gyilkosság, amiről a poszt szól, az helyesen Fenyő-gyilkosság. A nyomozás is általában újraindulni szokott, nem újra indulni.
Kadarkai Endre a Facebookra posztolta ki, hogy azonnali hatállyal megszüntették két műsorát is, az Arckép és a Nemadomfel címűt, és más műsorban sem tartanak igényt a munkájára. A Story4 TV nem tartozik a nézettségi listákat szétszaggató tévék közé, de ez a két műsor speciel a a csatornaátlag felett…..
wolfbeisz 2018.01.23 13:11:19
@krj: Az az RTL II, nem?
Ha én most RTL-sajtós lennék, sokat törném a fejem hogy lehetne úgy tálalni 2018 második hetének első két napi nézettségét, hogy abból jól jöjjek ki, de aztán rájönnék, hogy sehogy, és kiemelném azt a két műsort, amivel lehet valamit kezdeni. Az egyik a Híradó, ami továbbra is agyonvágja a Tényeket…..
wolfbeisz 2018.01.11 09:37:54
@blah: Dehogy lóg ki. Tövig benne van...
Stammtisch Dárdai százados 2017.12.21 09:34:42
A Bundesliga magyar vezetőedzője, a berlini Herthát lassan három éve irányító Dárdai Pál múlt vasárnap, Lipcsében ült századik alkalommal csapata kispadján. Tíz emberrel szerzett fantasztikus győzelemmel ünnepelte ezt akkor meg a fővárosi kék-fehér alakulat, most pedig a Kickerben Steffen Rohr…..
Johannes Geis 1993. augusztus 17-én született Schweinfurtban, jelenleg a Schalke 04 kölcsönjátékosaként a spanyol élvonalbeli FC Sevilla középpályása.2008 óta végigjárta a német utánpótlás-válogatottakat, de a nagyválogatott már nem jött össze neki, s valószínűleg nem is fog. Első profiszerződését…..
Egy putyinista trollszervezet, az Internet Research Agency egy korábbi tagja arról beszélt az egyik orosz tévécsatornának, hogy a 2016-os amerikai választások hajrájához közeledve a csoport kötelezővé tette a tagjai számára, hogy a House of Cards (Kártyavár) című Netflix-sorozatot nézzék...
wolfbeisz 2017.10.18 08:37:32
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
  Isten látja lelkemet, én nem akartam a fináléról írni. Már én untam ugyanazt leírni hétről hétre, nem okozott semmmiféle örömöt az, hogy egy középszerű évadot ostoroztam hétről hétre, mert minden ellenkező híreszteléssel ellentétben van nekem sokkal jobb dolgom, mint vasárnap reggel hatkor arról…..
wolfbeisz 2016.12.18 10:17:26
@alprazolam: "énekelni nagyon tudó"... Az év poénja, respect! :D
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
Az a helyzet, hogy ezt az X-Faktor dolgot ideje lenne elfelejteni. 2016-ot írunk,ha tehetséget akarok hallgatni, ott a YouTube, csak győzzem élettel. A csillivilli körítés, a nagy díszlet, a szavazattarhálás és a mentorok, azaz a parasztvakítás része a dolognak, amitől tulajdonképpen tévéműsor…..
Tudjuk le az elején: az idei műsor sztájlisztja nagyon jó haverja a producereknek, és láthatóan vakon bíznak benne, ami dicséretes, meg minden, de nem szó szerint vakon kellene, mert akkor a Tóth Gabi fejére applikált madárfészek, és Puskás Péter teljes hacukája tuti nem kerül műsorba. Vagy csak…..
wolfbeisz 2016.11.21 07:45:28
@messi24: Ott a pont. Istenes valami elképesztően gyenge, holott több nagyinterjúban is olvashattuk, talán errefelé is, hogy mekkora ász lett az elmúlt évek tapasztalatának köszönhetően. A bakik talán még előfordulhatnának, de amikor egy kétperces bejátszó a versenyző és a mentora viszonyáról szól, aztán élőben az az első kérdése a versenyzőhöz, hogy "Milyen a kapcsolatod a mentoroddal?", az már súlyos alkalmatlansági problémákat vet fel. A mostani kedvencem az volt, amikor a két együttes kiesése után azt bírta kérdezni a hamkohamosoktól, hogy több ideje van-e már rájuk a mentoruknak? Nem, bammeg, hogy lenne?!
Az angol negyedosztály szombati 13. fordulójának valódi hősei a menedzserek voltak, hiszen rengeteg cserejátékos lőtt gólt, vagy éppen adott kulcsfontosságú gólpasszt. Közülük az Accrington-Blackpool lancashire-i derbit eldöntő csodacserét, a 31 esztendős, francia születésű, de benini válogatott…..
A hétvégén rendezték a League Two, azaz az angol negyedosztályú bajnokság 13. játéknapját. A Blackpool röhejes vereséget szenvedett Accringtonban, a 100. Dockyard-derbin nem bírt egymással a Plymouth és a Portsmouth, így a verejtékes győzelmet arató Doncaster közelebb tudott lépni a listavezetőhöz.…..
2011 óta írom - hol a népsporton, hol a reblogon - blogomat az angol futball egyik legújabbkori mostohagyerekéről, a bő fél évtized alatt a Premier League-ből önerőből a negyedosztályig zuhanni képes Blackpool FC-ről. Mindez együtt jár azzal is, hogy - a csapat folyamatos kiesései miatt - szinte…..
A kommentelők azt hiszik, egy kritikusnak vagy tévével foglalkozó bloggernek semmi más nem okoz kéjesebb örömöt, mint egy bukott, vagy rosszul sikerült tévéműsor. Mert milyen jó fikázni, ugye. Kurvára nem így van. Nekünk ugyanis néznünk kell ezeket a műsorokat, és sokkal jobb…..
Everest 2015 Olyannyira vártam az izlandi Baltasar Kormákur filmjét, hogy még a legjobb őszi felhozatalba is beszuszakoltam (http://filmertek.blog.hu/2015/08/27/evvegifilmek) egyrészt, mert szeretem a kaland-katasztrófa filmeket, másrészt nehezen tudtam elképzelni, hogy a Sam…..
A minap mutattam pár ABBA demót, most mutatnék kettőt a Queentől. Csak remélni tudom, hogy még nem voltak :) A Sail away, sweet sister egy édesbús dalocska Brian Maytől, aki nem csak megírta, de fel is énekelte azt.  Érdekes, hogy ebben a kezdeti változatban mintha vidámabb lenne az összhatás;…..
Soha nem rejtettem véka alá, hogy Lázár Arrogáns János számomra az egyik legkevésbé elviselhető arca ennek a szinte kizárólag elviselhetetlen arcokból álló magyar kormánynak. Ő nyilván szeretné azt hinni, hogy ez azért van, mert sokan másokhoz hasonlóan, nem tudok belekötni a…..
wolfbeisz 2015.07.20 08:30:24
Kábé két hete van még Vitézy Dávidnak, hogy letegye az asztalra a saját maga által készített koncepciót a közösségi közlekedés átalakításáról. Elvileg július 31-ig tart a féléves miniszteri biztosi megbízatása, így bizonyára gőzerővel dolgozik az anyagon, úgy, mint…..
wolfbeisz 2015.07.19 21:42:57
@Bonaparte: Apró kis javítás csak, a "falu" pontos neve: Mucsaröcsöge :D
Hull a hó, midőn a München környéki szeméttelepen a kukáskocsik borogatják ki éppen tartalmukat. A szemétdombokon bucskázik lefelé mindenféle lim-lom, mígnem a kamera ráfókuszál egy vörös hajú lány kofferből kiesett holttestére… Derrickről eddig is tudtuk, hogy szeret…..
Dr. Walter Hertel szúrós tekintetű, karizmatikus, idősödő férfiú, igazán elismert, sikeres cégvezető. S mint ilyen, természetesen nem elégszik meg – az első látásra egyébként elég szürke egérke – feleségével, Franziskával, hanem tart egy fiatal szeretőt is, Irene Kronach…..
Keleti blokk különkiadás 1985. Konsztantyin Csernyenko szovjet pártfőtitkár temetése...
wolfbeisz 2015.06.08 21:01:01
@noob johnson: Banyek, noob, Te mázlista! Nálunk volt tanítás, csupán bejátszották a rádióból a hangosbeszélőbe azt a részét a temetésnek, amikor éppen lerakták, vigyázzba kellett állnunk - de előtte-utána ment minden a maga útján... :D
Erős trombitaszólóval nyitunk egy müncheni lokálban, majd a fiatal zenész a dal végeztével hirtelen fogja magát, s egy időre lelép, meglepve ezzel még a billentyűs hangszereket nyűvő társát is. A most elég gyorsan beköszönő főcím után pedig a késő este már a…..