Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lindus77

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Praxis Hagy hulljon a férgese 2014.02.21 09:09:21
Sokat hallani, hogy internet, meg öngyógyítás, a beteg esetleg többet is árthat magának, de lévén sajnos munkanélküli lettem, nem tudok magánklinikára menni. Tavaly visszatérő csalánkiütéssel jártam a házi orvosomat, aki azt mondta menjek haza, és "sakkozzam" ki, mire vagyok…..
Lindus77 2014.02.24 12:17:02
Már megint naiv voltam... Azt hittem ennek az oldalnak van valami célja, például hogy tegyünk az ellen, hogy akinek csak TB-s rendelésre tud elmenni az is kapjon kielégítő ellátást, vagy lehetőségek megvitatása, stb... Ám amit itt tapasztaltam (más posztjainál is) elkeserítő. Sokak szerint a rendszer így normális, ám legyen, mindenkinek lehet véleménye, de könyörgöm lehetne ezt mondjuk a sárba tiprás szándéka nélkül? Aki ilyen problémákat leír, annak szerintem már van elég baja.
Fenn akadhatunk egy kis helyesírási bakin, de gratulálok annak a tökéletesnek, aki még soha nem volt ilyen "otromba", és mindig "művelten beszél"...(ha ideges, ha beteg, ha így kell ellátnia két gyereket, még akkor is!)
De ha már műveltség: jó lenne a szövegértésre is odafigyelni: másfél éve orvosokat járok, lehet hihetetlen, de nem tudnak segíteni. A leleteket meg sem nézik rendesen, kiröhögik a beteget, ha kérdez valamit, hogy lehet-e ok (csak úgy, mint itt: "még ha VAN is...." - idézet az egyik hozzászólásból).
Ne keressünk ötleteket neten, de itt is osztjátok az észt, vagy tudatlanul, vagy tény és való a teljesség ismerete nélkül.
1. nőgyógyász mondta, hogy szedjem tovább a fogamzásgátlót
2. már írtam, nincs pénzem magánrendelésre, igyekszem de hát ez van...
3. ha már teljesen leírt valaki, hogy "öngyógyításba" kezdtem, annak írnám, Betadine-nal, és ph helyre állítással nem okozhatok túl nagy gondot, főleg antibiotikum kúra után. (ezt webes orvostól is megkérdeztem, de tőle vizsgálat hiányában többet nem várhatok) - Azt már csak mellékesen jegyzem meg, egyenlőre csökkentek a panaszaim...
4. Váltsak orvost? Mint írtam, van ez a "minden rendben, menjél haza" doki. Van még egy , ahol hosszú a várakozási idő (tudom, nőgyógyászat nem beutaló köteles, és azonnal el kell látniuk, de képzeljétek, VAN ilyen!!!)Máshol pedig nem tartozom a körzetébe (ilyen is VAN!!)
5. Az említett eset édesanyámmal. Ilyen is VAN! Hova mehetek ezután? Megtörtént, meghalt, orvosi hiba miatt telt el túl sok idő. Mi maradt nekünk??? A GYÁSZ!
A fentieket azért írtam le, mert tényleg mást vártam... Más posztoknál is olvastam, hogy a hozzászólók szerint minden így jó, miért is van felháborodva, sőt még a moderátor is az ún. laikusokat inti rendre...
Hát akkor jó szórakozást az orvosoknak, leendő orvosoknak, eü.- dolgozóknak. Védjék a messze nem tökéletes rendszert, végül is ahogy tapasztaltam, ők a protekciójuknak köszönhetően akkor is teljes körű ellátásban részesülnek, ha már kettőt tüsszentenek egymás után (és még sem PSZICHOSZOMATIKUSAK - remélem jól írtam!)
Azt még hangsúlyozni szeretném, hogy nem a véleménykülönbség mondatta ezeket velem, azzal nincsen semmi gond, kizárólag a stílussal, a lekezelő hozzáállással nem értek egyet. Tisztelet a pár kivételnek, aki úgy is megtudja fogalmazni mondandóját, hogy ne sértsen másokat.