Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Akron

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miért UAT az UAT? Mármint a User Acceptance Teszt, vagy magyarul felhasználói átvételi/elfogadási teszt. Mert ez a neve. Na de azon túl? Mert a felhasználó csinálja?Hát nem. Nem a felhasználó csinálja. Nem csak ő csinálja.Itt kérem 3 betű van: U, A és T. A 'T'-t a…..
Akron 2018.01.31 14:09:33
@Verhás Péter: Az ügyfeled a cég (vezérigazgatóval, Józsi nénivel)
A cég ellenőrzi le és veszi át a munkát (vagy sem).
Hogy cégen belül mi történik (személy szerint ki dönt) az ebből a szempontból nem lényeges.
Ezt a posztot már sokszor meg akartam írni, de mindig jött egy-egy olyan téma, amit fontosabbnak tartottam. Ráadásul számomra nem is kérdés, hogy a Facebook nem egy társkereső oldal, hanem egy közösségi, ahol az emberek a közeli, vagy éppen távoli ismerőseivel tarthatják a kapcsolatot...
Két Windows 10-zel kapcsolatos hírünk is van mára. Az első egy picit lazább: a Microsoft nagyon örül, hogy milyen sikeres a Technical Preview programja. A blogposztjuk szerint eddig több, mint másfél millióan regisztráltak a kifejezetten hozzáértőknek szánt programban, és…..
Szeptember előtt az izgatta a népeket, hogy érkezik-e a Windows Phone 9 a mostani WP8-as készülékekre. Azok az idők elmúltak, hiszen most már tudjuk, hogy nem fog. Azóta az az aktuális rejtély, hogy a Windows 10 érkezik-e. Nos, akkor tessék lenyugodni a p...ba, hiszen igen. Legalábbis…..
Akron 2014.12.11 17:24:29
@petyus1988: A WP-t (egyelőre) ne keverd a Windows-al
WinMagazin Viszlát, Nokia Lumia 2014.10.22 08:00:00
Júliusban jelent meg egy cikkem, melyben akkor az evleaks forrásaira hivatkozva írtam a Nokia by Microsoft brandről, illetve egy egyszerű ábrával szemléltettem is, hogy milyen könnyű lenne elrontani a telefonok kinézetét ezzel a névvel. Ám most itt a hivatalos álláspont, Nokia…..
WinMagazin Lenovo Miix 2 10 2014.10.08 08:00:00
Amikor legutóbb összekerültem egy Lenovo termékkel, az egy T43-as volt. Na jó, az még IBM volt a javából, de nekem valahogy a cég neve összekapcsolódott a minőséggel a fejemben. A címszereplő tablettel még egy 2013-as év végi sajtóbeszélgetés alkalmával sikerült futólag…..
Ha egy mondatban kellene kifejezni, egyszerűen azért nem, mert nem érdemes. Ez azonban így, indoklás nélkül kissé kevés lehet, így arra gondoltam, megmagyarázom kicsit. Az eszmefuttatást két dolog indította be bennem, egyrészt egy Facebook poszt, melyben az írója megkérdezi, miért…..
WinMagazin Lenovo Miix2 8" 2013.12.20 09:00:00
A Windows 8.1 megjelenésével egyidejűleg elkezdték a hardware gyártók is bemutogatni a 8″-os tabletjeiket. Nagyjából egyszerre jelentette be az új termékét a Dell (Dell Venue 8 Pro), a Toshiba (Toshiba Encore) és a Lenovo (Lenovo Miix2 8). Idáig kétféle méretű tabletet…..
Akron 2013.12.21 10:15:32
@pushalias:
Mint írtam jó, de az összehasonlításban szerinetem alulmarad. A kezelése kevésbbé gördülékeny, a felhasználó élmény rosszabb, a képernyőfelosztás (elrendezés) sem olyan jó szerintem.
Funkciók pedig a táblázatkezelőben (excel) pl. nem találtam sor/oszlop rögzítést, ami kifejezetten nehézkessé teszi a használatot.

De ez itt egy off téma, nem akarok belemenni. Csak megemlítettem, hogy fura, hogy a MS-tól, aki ennyire kapaszkodik az officba, hogy nem ő a legjobb ezekben a webappokban. Én szívesebben használom a gDrivet-ot (gDocs), mint a MS megoldását. Viszont az op rendszerben meg inkább a Win mint az Android. Ezért volt részemről ez a dilemma.

Hogy ne csak off legyek: Nagyon szuper lenne ebbe a gépbe a (micro)HDMI. Azthiszem igyekeznék is megvenni. 100 eFt-ért (xBox-szal) nagyon jó vétel.
Túl vagyunk a Windows 8.1-es ráncfelvarráson, és még fél év sem telt el, de máris érkeznek az új pletykák az egyelőre Threshold (küszöb, kezdet) kódnéven futó következő verzióról, amit egyszer majd talán 8.2 verziószámmal fogunk megkapni. Ha esetleg valaki úgy gondolná, a…..
Mai tanulságos cikkünket a Mobility Digest szolgáltatja, és egy olyan jelenséggel szembesít, ami a korábbi években csak Windows Phone esetében jelentkezett, és érdekes módon annak esetében már – lassan, nagyon lassan – javul a helyzet. Amióta tavaly megérkezett a…..
Akron 2013.12.07 13:14:05
@pushalias: +1 :)
Ráadásul az egész home screen egy bazi nagy start menü
Akron 2013.12.07 14:32:19
@// Gery Greyhound: Ezzel egyet tudok érteni. A régi gépemen én sem cserélem le a win7-et, ha egyszer jól működik.

De sokaknak ez az összes érve amellet, hogy miért rossz a Win8.
"azé' mert a win7 a jó". Pff! Ház ez nem érv ...vagyis nem ésszerű érv.
Akron 2013.12.07 15:08:31
@Dr. Fotos: Egy alkalmazás indító csempének mi köze van a CAD programhoz? Nem működik tovább az egered vagy eltünt az eszköztár a CAD programból??
Appdroid Instagram 2012.04.03 19:20:00
Ezt is megértük, elért hozzánk is a hipster-effekt-cunami! Nem tudom, mit lehetne igazából elmondani a műfajteremtőről, amit még nem tud eleve mindenki. Éveket kellett rá várni, szó szerint - aztán majd döntse el mindenki, hogy megérte-e. Ami tuti: a grafikus felület szép,…..
Márciusban vásároltuk meg az első Macbook Air-ünket, majd áprilisban vettünk egy másikat is. Miért vettünk ilyen gyorsan kettőt, miért nem vártuk meg az új szériás Air-eket, és mik a tapasztalataink? Tavaly év végén egy konferenciáról lopták el kedvenc táskámmal együtt azt…..
 Létezik olyan munkahely, ahol nincs főnök és nincs kötött munkaidő? Igen, ez a lakásom, ahol viszont van számítógép és internet. Ezen kívül kell néhány könyv, prospektus, DVD és HIT abban, amivel foglalkozom. Ennyi kell egy saját vállakozás beindításához.…..
Hogy milyen is egy jó Mlm cég? Talán a legtöbben azt szeretnénk, azt kinálja nekünk, hogy nulla, legalábbis nagyon kevés munkával rövid időn belül is sok pénzünk legyen. Kezdetben én is így gondolkodtam, most már tudom, hogy ez is olyan mint bármely más munka, belefektetett…..
Mint bizonyára már mindannyian tudtok róla, a Vodafone elbocsátotta egyik, frissen felvett online marketingesét. Az ok pedig az volt, hogy a múlt pénteki nagy T-offline idején ki merte írni Twitterre ezt az üzenetet. A kirúgás híre egyöntetű visszatetszést keltett az Index…..
A Facebook európai üzletfejlesztési igazgatója, Trevor Johnson nemrégiben ellátogatott Magyarországra. Egészen pontosan a Reklámkonferencián tartott egy gyújtó hangú beszédet. Ennek apropóján készített vele interjút az Index. Az interjúban Johnson némileg visszafogodtabban…..
Akron 2009.09.28 11:11:36
@tihamérúr: Én nem leszólni akartam. Csak vegyük észre, hogy ami fontos valakinek az lehet teljesen érdektelen másvalakinek. Más miatt vagyok az iwiwen és más miatt a facebookon. Nem vagyok antiszociális, de nem használom ezt a hírfolyamot vagy minek nevezik ezt FB nyelven.
A svéd bíróság bűnösnek találta a torrent tracker szájt négy alapítóját. A vád ellenük "jogvédett tartalmak elérhetővé tételében való segédkezés" volt. A négy svéd alapító egy-egy év börtönbüntetést kapott.Bár a perlő zenekiadók (Sony, MGM, Warner,…..
Valamikor a kilencvenes évek végén leginkább egy német partnercég ügyfeleinek készítettünk weboldalakat. A partnercég vezetője egyik alkalommal nálunk járt, és teátrálisan rámutatott egy weboldalra: Bemutatom az internet jövőjét! - mondta. Egy flash oldal volt, kínosan lassú,…..
A szcientológia tanításai a szexről időrendi sorrendben:1948:A szcientológiában a szex a második dinamika részeként jelent meg (a dinamika hajtóerő a túlélésre, ebből négy volt (egyén, szex és család, csoportok, emberiség) az Eredeti tézisek c. könyvben. Tehát mint a…..
Interjú Norbert Potthoffal.  Sokszor előfordult már itt a blogon a neve, és most találtam róla egy videót, pár napja került fel a youtube-ra. Ajánlom azoknak, akik most ismerkednek a szcientológiával, és azoknak is, akik már ismerik. Meg persze, azoknak, akik még nem is hallottak…..