Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varosi.panda

9 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap elindult a Bubi, Szerkeztőségünk pedig jól elkávézta a dicső rajtot. Kik fognak örülni ennek a fejlesztésnek? Az irodisták, vagy a turisták, netán az egyetemisták? Egy picike kétség sincs bennem afelől, hogy a megfelelő háttértanulmányok birtokában ott fent…..
  Kitört a nyár, elkezdődött a fesztiválszezon, Szerkesztőségünk pedig végigpörgi a legnagyobb, leglátogatottabb ám minden évben veszteséges fesztiválokat és körképet adunk a kávézási, teázási, neadjisten kakaózási lehetőségekről. Mert mi másra vágynánk amikor…..
A falak citromsárgák, de nem az az undorító, hanem az a figyelemfelhívó taxisárga, amilyenre mindig le szerettem volna festeni a szobám falát. Anyám nem engedte. Ott a hatalmas plazma tévé is a falon - bár kicsit magasan, pláne egy 6 évesnek - amit minden DVD vásárláskor kinéztem…..
kávé tea kakaó Kakaózni MENŐ 2014.05.18 11:53:22
Sokszor mennek el az emberek - köztük a Szerkesztőségünk tagjai is - kávézni, beszélgetni, vagy éppen csak meginni egy teát. De miért nem ülünk be egy forró csokira? Hívtad már el a barátnődet kakaózni? Egyébként is mi a különbség a forró csoki és a kakaó között? Ugye te…..
varosi.panda 2014.05.19 10:24:28
@akozma: húde régen voltak azok a nyelvtan órák, bár erre semmi sem mentség. (remélem drága magyar tanárom nem olvassa, mert virtuálisan is megölne most szemeivel) megtörtént az update, köszönet érte.
varosi.panda 2014.05.19 11:36:41
@hungarisztan: kioktatás helyett álljon itt ez: öröm volt olvasni kommented, öröm volt olvasni belefektetett energiádról, igazad van, meghúzom, s szégyellem magam. senkinek sem tudok visszaadni 6percet az életébe, ezért is megkövetem magam. ismételten. minden felelősséget vállalok, ha szart, modorosan, unalmasan írtam. ez van. sajnálom, hogy mégis elolvastad - ám kérlek ezt se vedd kioktatásnak.
azért annyit engedj meg, hogy ide írjak dőlt betűkkel zárójelben: persze, hogy nem derült ki. sajnálom, ha azt hitted tudományos elemzéseket találsz majd kattintásod után.
varosi.panda 2014.05.21 14:25:26
@Syllabux: felírtuk, elmegyünk, kipróbáljuk, megírjuk! köszi a tippet!:)
Vasárnap reggel van. Nem is reggel, már majdhogynem dél. Te meg még csak most kászálódsz ki az ágyból, jó esetben pizsamában - ha a hajnali hazaérkezés után volt még erőd átöltözni. Erőt veszel magadon, kimész a konyhába, lefőzöd a kávédat, megpróbálod elindítani a…..
varosi.panda 2014.04.28 00:06:59
@valuta papa: haha, igen elírtam.
Nincs sok budapesti, aki tudná, hogy hol is van a Czuczor utca, pedig itt még a falon is kávéfőzők lógnak. Vegyük sorba mégis mi az, aminek segítségével be tudjuk azonosítani, hogy mégis merre vannak ezek a szétszerelt fali szépségek, és az üvegfalú működő társaik. A…..
varosi.panda 2014.04.26 10:02:37
@vinczetimea: kedves vinczetimea! ellenzünk mindenféle zinternetes adatlopást, megkövetjük magunkat a schmittpálozásért - hibáztunk. javítottuk.
  Miközben a paralimpikonok sírva hánynak a tárgyalásukon élettársuk meggyilkolása után, addig Magyarország népesség száma rohamosan csökken. Ezért a  kormány nagyon ösztönözné a fiatalokat a dugásra, sexre, szeretkezésre gyermekvállalásra. Erre Kósa DVSC Lajos…..
varosi.panda 2014.04.17 19:45:00
@Túrós: hogyne, ha a pénztárcád bírja!:)
Volt egy zseniális pályamű, ami egy mini Louvre piramist képzelt el a Madách tér közepére, mert ugye mi nem csak a Szépművészeti Múzeum elé álmodunk mini üvegpiramist (az ugyan végül kocka lett volna). Szerencsére egyikből sem lett semmi, legalábbis egyelőre úgy tűnik. Pár…..
A hétvégén az ország, valamint a fővárosunk magas rangú vezetői átadták a 4-es metrót. Tömegeket mozgatott meg az első napban a végre valahára befejezett projekt, és mindenki boldog volt, úgy szelfizett, fotózkodott, mintha múlt héten nyertünk volna foci vb-t. Az öröm nem…..
varosi.panda 2014.03.31 16:32:09
@bl4ze: szerintem ahany kaveimado ember, annyi fele tokeletes espresso. Ezzel nem kivantam allastfoglalni az italiai espresso, es annak elkeszitesenek mikentjerol. Sokal inkabb egy laikas kaveorult szemszogebol fogalmaztam - ezek szerint ily pongyolan. A mondat annyit akart csak jelenteni, hogy ha Romaban kapom ugyezt az elmenyt, ott is osszefolyik a nyal a szamban, mikozben csettintek h ez kurvajo!!:)
varosi.panda 2014.03.31 16:48:59
@metszo_ollo: mar javitottam. bocs! reg volt, szep volt, jo volt, eleg volt. az uj is hasonloan zsenialis!;)

@bl4ze: par eve voltam, nem allitanam ,hogy elenken elnek az izek azota is a nyelvemen. de azert ittam par istenit cseszevel ott is... ez is az, ennyi!:) terjedjen minel hamarabb, aldasom ra!;)
Megrezdül az online sajtó. Putyin egy zseniális forró italokkal foglalkozó blogon! Egy teás top listán - mi jöhet ezek után még? Ha neked sem volt elég az elmúlt napokban-hetekbe-hónapokban-60évben Putyinból, kattints és megtudhatod, hogyan teázik a Krím félszigetet éppen nem…..