Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gea

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Eddig is voltak pletykák egy esetleges új Guns N' Roses lemezt illetően, de most a St. Louis Post-Dispatch magazinnak nyilatkozó Richard Fortus, a csapat gitárosa némi konkrétummal is szolgált...
GyorshírSvájci és brit kutatók, valamint magyar szakemberek, köztük a Helyi Pénzek Központi Bankjának és a Matolcsy György Nemzetfelvirágoztatási Közalapítványnak a munkatársai, tízéves átfogó kutatássorozatuk eredményeként meghökkentő felfedezést tettek a svájci frank…..
Gea 2012.06.09 11:25:04
Gea 2013.02.07 12:25:39
Naiv ügyfél telefon nélkül maradt, mert 3 hónap alatt nem sikerült kilogisztikázni a T-Mobile és a Távszámla között, hogy az addig rendben számlázott szolgáltatás + a készüléke törlesztőrészlete továbbra is egy számlát képezzen: Kedves T-Mobile általános-,…..
Idén másodszor nyújtott felhőtlen szórakoztatást a köztévé, amikor tegnap este levetítették az Orbán Viktorral készített interjút. A korábban nagy sikerrel vetített, és mára már legendássá vált Obersovszky-Schmitt "mélyinterjú" után nyilvánvaló, hogy ár/érték…..
Jó volt nézni a csapatot! Szurkolni mindig is lehetett nekik, de örülni nekik nem mindig.Én ezt mindenekelőtt Prandellinek köszönöm! Bátor felállásban küldte fel az aranylábúakat, ráadásul a cserékkel sem visszakozott, hanem nyerni akart. Elejétől a végéig. Pedig, szerintem, a…..
Subba Szuper mi? 2012.05.31 16:09:07
Gea 2012.06.02 12:49:50
Gábor elkövette azt a végzetes hibát, hogy egyszerre a város két különböző pontján található gázórát fogadott örökbe. Így a Főgáznak jó ha szőkőévente sikerül a Díjneten keresztül rendben levonnia a pénzeket, és akkor sem jelzik, hogy ez sikerült. Azért írok…..
Vastagbőr Prémiumeső a BKV-nál 2012.02.10 12:07:00
Nagy huzavona után a Fővárosi Közgyűlés január végén megszavazta, hogy 9 milliárdos kölcsönt és 6 milliárd támogatást adjanak működésre a BKV-nak, azért, hogy ha lehetséges, akkor ne csődöljön be februárban. Ezt a pénzt csak úgy tudta előteremteni a Főváros, hogy a…..
Még júliusban közöltük le Imre levelét, melyben arra panaszkodik, hogy 10 méterre lakik a vasúttól és mióta kivágtak egy darabot a sínből, azóta nem lehet megmaradni a házukban. Nos, a MÁV-Start nem volt illetékes, így a panaszomat a MÁV Zrt. Pályavasúti Üzletágának…..
Gea 2011.11.29 11:11:13
Egész nap loopolva!! Apropó, nem akar a Feró inkább megint ilyen giga rock ünnepeket szervezni a PeCsába, mint '94 táján? Tuti, hogy hitelesebb lenne, mint ez a picsogás abban a buzi vetélkedőben!..
Már bizonyára mindenki kiszámolta, mennyivel fog (a biztosítójának) kevesebbet fizetni jövőre a kötelezőre, hogy aztán majd az állam elvihesse a kedvezményt. Na de hagyjuk a létfontosságú államigazgatási feladatokat másra, az első bejelentkező, Gábor az Allianznál van 3 éve,…..
Subba Mémriadó:Humortalan kakas 2011.02.26 15:47:41
Mekkora arc, a legjobb bulit is elbassza!!! Még több itt.     ..
  I. Ferenc császár 1806-ban rendelte el a Zweite oder Franziszeische Landesaufnahme-t, (a második illetve Ferenc-féle országfelmérést), amelyet ma II. katonai felmérésnek hívnak. 1819-től 1869-ig készültek a földrajzilag pontos szemelvények, amelyek összefüggően…..
A brazil szappanoperák giccses világát idéző technikával jelenik meg Magdi anyu ellenszenves alakja másfél évvel a halála után az RTL Klub Barátok közt-jében. Fodor Zsóka karakterének szelleme a héten fia életét próbálja rendbe tenni. Mokka Habbal címmel január…..
(Kattintsatok a képre, faszikáim. A szöveges beharangozóhoz pedig a továbbra, ott ni.) Egy kép néha többet mond minden szónál ugyebár, de egyébként is miféle szavak lehetnének helyénvalóak, ugyanakkor minden elcsépeltségtől mentesek most? Mindössze 4 évente van lehetőségünk…..
Nou San Trafford Mocskos Roja! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Eleve vicc, hogy az a csapat VB-döntőt játszhat, amelynek öltözőjében meccs…..
Újabb aerovivás történettel kedveskedik egy naiv ügyfelük, akinek egy hetet kellett volna várnia, hogy repülővel hazajusson Isztambulból. Végül a kitelepített idegenvezető rakta fel őket egy német utazási iroda mentőbuszára: Most olvasom éppen az Aeroviva szívatását a…..
Nem is olyan rég egy igen érdekes siófoki sebességmérési szitut osztottam meg veletek, ott az volt a kérdés, van kereszteződés, vagy nincs. Gábor története egészen más, de ugyancsak a traffipaxhoz és a sebességkorlátozó táblához kapcsolódik. Utóbbi ugyanis jó ideig…..
Nagy para nincs, kis piti ügy: magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Ezzel hamar meg is lett a február…..
Gea 2010.02.11 16:11:02
@Sturm und durung: Te tudsz más idgen szót is, mint az "attitüd". [size=7]De nem zsidó szavakra gondolok![/size]
Gea 2010.02.11 16:38:36
@Sturm und durung: én meg azt mondom, hogy tünés a rötyire, és kezd el verni a blankolt répádat, ha ennyire felizgulsz ezen a témán! Csak vigyázz! Nehogy az orrodba menyjen! :-)