Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ebi_chan

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Anita január óta él Finnországban, ahol erasmusos hallgatóként tanul egy Porvoo nevű településen. A 21 éves egyetemista alighanem a kultúrsokk abban a fázisában van, amikor jellemzően sok minden nem tetszik az embernek, ezeket szedte össze az alábbi posztban. A magam részéről csak…..
Hatalmas, tulajdonképp nincs rossz helyen és ha szépnek nem is mondanám, azért sokkal rondább megoldásokkal is találkozni plázafronton. Rejtélyes, hogy mégis miért kong az ürességtől a Millennium Shopping Center. Még nagyobb rejtély, hogy miért nem zár be. Városbanék tavaly…..
Mary Margaret futva szökik az éjszakai erdőben. Az ügyvédje és a seriff a fogda előtt konstatálják a tényállást, és azt, hogy innentől lesz igazán bajban a kis Füles. Henri egy nagy masnis kislányról olvas a mesekönyvben, a seriff pedig a sorozatban először fegyvert vesz…..
Varánusz Csaó, LMP! 2012.11.18 05:06:13
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle.  Az LMP tegnapi kongresszusi napján kiderült, pofont adni a szarnak továbbra is nagyon megy, a lényeglátással meg az eddiginél is nagyobb bajok vannak.  - Nem sikerült felérni ésszel, hogy a meghozott döntéssel az utolsó…..
ebi_chan 2012.11.18 15:59:34
@Habakuk999: te vagy a hátvéd igazad van
Az aloé vera gondozása:Hazánkban is egyre jobban felfigyelnek erre a különleges gyógyhatású növényre, amely már csodanövényként ismerünk.Aki már használta, igazolják a növénygyógyító hatását.Bár még elég kevés üzletben, kertészetben kapható a növény, érdemes utána…..
Az évad legbugyutább epizódjához a valóban bugyuta szőkenőt alkotta meg nekünk Horowitz bácsi.Íme. Felcicomázott hölgyemények szállnak kocsira, egy kis Rongyoska meg seprűvel szöszmötöl szipogva (nyilván ő Hamupipőke). Megjelenik a tündér keresztanyu is, és a…..
hogyvolt Bosszú 1x01 - Pilot 2012.08.23 10:00:00
Hát íme a mi szeretett köztévénk legújabb üdvöskéje, a Bosszú, az olimpia alatt naponta tizenötször látott promót gondolom már mindenki tudja fejből, úgyhogy vágjunk is bele. Kezdésnek Konfuciusz figyelmeztet minket, vagy inkább a főszereplőnket, hogy a saját temetéséről is…..
hogyvolt Egyszer volt 1x01 - Pilot 2012.08.20 10:00:00
Amelyben megtudhatjuk, hogyan is került át a mi ZS-kategóriás világunkba az összes mesehős, hogy mindörökké boldogtalan legyen. Legalábbis ezt mondja a felirat. Aztán az első képben „A" Herceg vágtat egy impozáns tóvidéken, valami ónoseső-szerű hullik az égből, csúnyácska…..
ebi_chan 2012.08.20 13:11:11
@Hüpna:
Hali! Hát nekem pont az a bajom, hogy már láttam a sorit végig, de ez még mindig nem tiszta számomra.
ebi_chan 2012.08.24 20:33:49
@bircus hungaricus: úgy rémlik az egyik részben ezt elmagyarázza majd a kisfiú, illetve én még arra gondoltam, hogy ő már ugye a mesevilágon kívül született, így talán rá nem hat az átok.
Sherlock 2. évad, mostantól az m1-en is, nem kell an angol nagybácsinak írogatni, hogy vegye már fel a BBC1-ről és küldje el, és lehetőleg szerkesszen hozzá feliratot is, mert itt van magyarul, és aki eddig nem tette volna, KÖTELEZŐ nézni. Bírom én Guy Ritchie-t is, meg a Robert…..
Folytatjuk sorozatunkat A szürke ötven árnyalatáról, alias KANF-ról (a Könyv, Amelyikben Nincs Félrefordítás). Egyébként kb. ezzel a poszttal érkezünk el a könyv negyedéig. Jó mulatást. „…I leave her a groveling message to tell her I am alive and have not succumbed to…..
Én nem tudom, lehet, hogy keserű ember vagyok, de miközben az alábbi poszthoz végeztem kutatásokat, igen jókat kacagtam. Mindenesetre szépen gyarapszik a sorozat. Nem pofáznék többet, szép hosszú gyűjtemény következik. - Persze. - A srác Kate-hez fordul, átöleli, és hosszan,…..
ebi_chan 2012.07.31 13:21:37
@Leiter Jakab: :-) Ja, ezt elfelejtettem, bocsi. (Pedig olvastam a zinterjút ;-)

Egyébként azt a részt abban a mondatban én úgy olvasom (fordítanám magamnak olvasás közben), hogy ... és a legcsodálatosabb benne, hogy végtelenszer ölel át engem.
hogyvolt Éden hotel - 2x45 2012.05.22 07:00:00
Hatan maradtak a mexikói édenben, no meg Juan, Elias és a takarítónőkommandó, kiegészítve a T69.2-t működtető karbantartókkal. Kong a hotel az ürességtől, gondolom, csak Hiper üvöltözése törheti meg a csendet, meg Roli hitetlenkedése arról, hogy még mindig bent van a…..
hogyvolt Éden hotel - 2x41 2012.05.15 05:00:00
Az utolsó előtti hét kezdődik a mexikói bolondokházában, amiben T69.2 múlt heti bejelentése szerint több párválasztás már nem lesz, jöhetnek a személyes szívatások, az egyéni harc, párok szakadnak majd ketté és szét, ó jaj. Féliker Csíra után Bettinát is megszívatta, és most Naomival kavar, nem egy…..
ebi_chan 2012.05.15 09:45:46
@Mrs. Jackman:
"EDINA, HA OLVASOD, HA VKI MEGKÉRDEZI, H MI BAJOD, NE AZT MOND, H SEEMMMI!"

Edina, szerintem 10-ből 9 kommentelő ezt ajánlaná.

Jaj,a hideg futkározott a hátamon, amikor tegnap ezt meghallottam, bár szerintem illeszkedik Edina szomi-kutya stílusába. Ezt most úgy mondom, hogy nincs igazán bajom a lánykával, sőt kifejezetten zavar, hogy a többiek ennyire fröcsögnek.

Hiper szimplán idióta, szóval tőle nem meglepő ez a viselkedés, de azért bicskanyitogató, hogy közben elfelejt "tükörbe nézni".

Andorral kapcsolatban pedig arra jutottam, hogy egy teljesen éretlen személyiség, ahogy ezt már többen is mondtátok, és gondolkodásra teljesen képtelen. Van egy elméletem, hogy a kezdeti nagy öribarizás, hogy fajult idáig. Bandi titka ugye az volt, hogy Naomi előtt leplezni kell a barátságukat. Szerintem a kockacukor-fogú lány nem igazán érthette pontosan, hogy eDinka ezt miért akarhatja és közben a Pít felől érkező szomi-kutya mantra hatására ő ezt akkor elkönyvelte kétszínűségnek. Aztán ez már őt jellemzi, hogy ebből ész nélküli, elvakult és elvadult fikázás lett.
hogyvolt Grimm 1x14 - Tollaskígyó 2012.05.14 13:00:00
Aki érti, hogy ennek a résznek miért ez a címe, az legyen szíves, kommentben árulja el nekem is. Legfőképpen azért, mert már indításkor sárkányos idézetet kapunk, nem tollaskígyósat. A nyitójelenetben két szépreményű tolvaj kíván behatolni valami randa ipari létesítménybe,…..
hogyvolt El Barco - A hajó 1x01 2012.05.12 12:00:00
Ahogy egy távol-keleti görög bölcs mondta egykor, nem a kereket kell újra feltalálni, hanem használni, minél többféleképpen. Spanyol LOST, hogy mit is jelenthet ez? Első olvasásra azt, hogy a spanyolok forgattak egy LOSTra hajazó hajózó sorozatot, amitől mindenki letette a haját,…..
ebi_chan 2012.05.12 22:06:59
Subba Facepalm: Himnusz 2011.03.25 16:45:00
Oké, hogy péntek van, de még el sem kezdtünk bulikázni, és egy ilyet dob az élet?..
ebi_chan 2011.03.26 11:49:42
@becsoccsent: aburadako a banda neve... ha esetleg rajongani akarnál :-)
8ker Autósokk 2011.03.15 11:23:00
 Imádom az autóval rendelkező embertársaimat, főleg azokat, akiknek legfontosabb, hogy a ház kapuja előtt álljanak meg. Nehogy gyalogolni kelljen egy pár lépést..! Most viszont a nemzet ünnepel, és vezetőjük a Nemzeti Múzeum lépcsőjén elszavalja a Talpra magyar!-t, ezért…..
zoli voltam Fontos üzenet 2. 2011.02.16 11:35:00
Kis csúszással, de elindultak a februári levelek.Nézd meg a címet, amit a blog.hu-s nickedhez használsz, és szólj, ha nem kaptál tőlem levelet, pedig szerinted kéne.z ..
zoli voltam Alkonyzóna 2011.02.07 12:08:00
Geci egy hét volt az előző. Mondjuk az ilyesmit már abból is sejthetitek, hogy nem írok semmit.Eleve agyonnyomott az a szürkén nyúló, borzalmas időjárás, amikor nincs fény, hideg szél szaggat, a levegő szmoggal teli - mintha egy lepukkant gyárépületben kempingeznél napokon…..
ebi_chan 2011.02.09 21:03:17
@Gukker: szerintem itt azért a hozzállás dönti el leginkább, hogy miből, mennyit kapsz. Ha valaki annyira bízik saját magában és elhiszi, hogy valóban megérdemli azt, amire vágyik az úgyis megkapja (még akkor is, ha mások szerint genny alak az illető). Ha túlontúl szerény vagy a magadba vetett hittel és állandóan bizonytalankodsz, hogy vajon tényleg megérdemled-e ezt vagy azt, akkor tutira nem jön be az élet, mégha valójában jó ember is vagy. És itt szerintem tényleg ezek az unalomig hangoztatott frázisok játszanak be, hogy ha nem szereted magad, más sem fog tudni szeretni, ha nem bízol magadban, más hogy bízzon benned. Minden a kisugárzás kérdése.
Gyógyulok, úgyhogy Björk betegedik... beosztottuk :( de nem erről akarok mesélni, hogy a szatyornyi kajáról.Történt, hogy a héten a munkahelyemen volt egy kisebb összejövetel - és így pontos, hogy kisebb, mivel kisebb volt annál, amire számítottunk. Két másik rendezvény is…..
zoli voltam Már négy éve 2011.01.19 21:11:00
Ma van a negyedik évfordulója a másnapnak.Négy éve keltem fel azzal, hogy "hú, én tényleg megcsókoltam azt a lányt a HÉV megállóban. Vajon akkor most mi van?". Pont négy éve kezdett el feszíteni az, hogy akkor itt most van valami, ez most talán nem olyan kis habkönnyű…..
  Gyomorforgató, nyugtalanító tragédia. – Már korán reggel szétvetett az ideg, amikor lassan tisztult a kép, hogy nagyjából mi történhetett. Persze a legtöbb súlyos megállapítás és ítélet előtt nem megkerülhető, hogy várjunk bizonyos részletekre. Ám érdemes…..
ebi_chan 2011.01.16 21:19:57
@m.logic:

"Nem talál ki ennyi ember egy ilyen sztorit, ha nem is volt késelés"

Butaság. Többször megtörtént már zsúfolt 4-6-oson, hogy vicces kedvű utas erőteljesebben belebőgte a levegőbe, hogy "jegyeket bérleteket" és páran már ugrottak is fel az ülésükből és tolakodtak az ajtó felé, hogy a következő megállónál leszálljanak.

Vagy a 206-oson, a busz végében történt valami, az elejében pedig már mindenki máshogy meséli a sztorit.

Nem kell ehhez olyan nagyon sok ember, de ha elég sűrűn állnak, akkor a pár érintetten kívül senki nem fogja tudni, hogy valójában mi történt pontosan.
zoli voltam Hagyományos blog 2011.01.07 20:14:00
Sok munka, sok történés, pozitív várakozások.Nem kezdődött rosszul az év, bár persze volt már hirig meg bonyodalom, és van mi miatt idegeskedni is - de azért a big picture még azt mutatja, amit szeretnék. Figyelni kell, ugye, mert tavaly is kábél ilyentájt basztam el.Az viszont…..