Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kitaszítva

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na mire ébredek? Na mire? Hát a pénteki mantrára. Kérdezném tisztelettel miniszterelnök úr: jó volt az a sör ott Svájcban? Én úgy látom, hogy arra mindenképpen jó volt, hogy hazajöjjünk, és elmenjünk lejteni egy pávatáncot a Kossuth rádióba. Azt olvastam ma reggel a magyar…..
Kitaszítva 2014.11.01 14:11:20
@Szúnyog: Nagyon huncut vagy te szúnyog! Te is azemberek vérét szivod, vagy inkább a viktor farkát? Jaaa! Most éppen tele a szád? Oóóó!
Aki olvassa, esetleg visszatérő érdeklődéssel olvassa a posztjaimat itt a blogon, és a Facebook-oldalon, pontos képet kaphatott arról, mennyire el nem ítélhető módon fejeztem ki nemtetszésemet azzal kapcsolatban, ami itt internetadó ügyében történik a fejünk fölött. Ezért most…..
Kitaszítva 2014.10.28 19:45:39
@Kalmár: És téged anyád nem vágott a falhoz , mikor megszült? hmmm
Biztosan nagyon nehezére esett a nemzet pocakos focihuszárának az Uniótól érkező pénzt elfogadni. Még a szeme sem rebbent, már el is rakta. Lányos zavarában még olyanokat is mondott a pénz átvételekor, hogy ez az ország érdekében lesz felhasználva, meg a magyar emberek élete…..
Kitaszítva 2014.09.13 13:34:33
@kujtorgó: Azt állítod hazugság? Ezt mire alapozod?
Pósán László országgyűlési képviselő 2014. június 20-án nyújtott be a felsőoktatási törvényhez egy módosító javaslatot, amely szerint bizonyos munkakörök betöltése esetén a testnevelési felsőoktatásban az olimpiai 1-3. helyezésért kapott érem, a művészeti…..
Kitaszítva 2014.08.27 20:40:10
@braue: Schmitt Palkó olimpiai bajnok. Igen, de soha nem vívott Olimpián! Érdekes! Már akkor is ugyanolyan fasszopó utánfutó volt mint most!
Ha már az elején kitalálják, hogy felveszik a kórházba, lévén a 230/110-es vérnyomását is le kell szorítani, akkor felvihették volna délelőtt az osztályra, ahol nem kell 50 beteg között, kint a folyosón feküdni, megalázva, mint egy rongycsomó! Tisztelt Praxis Blog!   A…..
Kitaszítva 2014.08.24 11:46:08
@polyvinyl: Figyelj te farok! Nézzél be a Merényibe, a Sportkórházba netán a Bajcsiba. Igaz ezek nincsenek bezárva, de nincs is bennük orvos, nincs aki ügyeljen, nincs aki kezelje a betegeket. Gondolom te inkább jársz foci meccsre, szép új stadionokba labda kergetést nézegetni. Most olvastam, hogy a cigánygyerek elrendelt még hét új stadion építését. Egy ismerősöm elmondása szerint,a stadion építés jobb üzlet mint egy aranybánya. Több pénzt ki lehet belőle szedni, mint azt te gondolnád. Na és persze dobjunk még oda hét milliárdot a Vajnáéknak, amiből ők természetesen vissza dobnak pár milliárdot a zsebbe, és abból tudják fizetni azt a sok agyalágyult fasz bértapsolót mint amilyen te is vagy. Tehát összegezve! A kórházak állapotáért szerinted a Gyurcsány a felelős! Bravó! Te valóban húgyagyú vagy!
Nem tudom, megint mit nem értünk. Engem Varga Mihály meggyőzött: úgy nem lesz gyermekéhezés Magyarországon, ha Hollywood magyar sztárja, és minden idők legnagyobb kaszinóbizniszben utazó filmese, Andy Vajna, megkapja az őt megillető évi 7 milliárd forintos adókedvezményt. Nincs…..
Feleim, bántsák a Viktort! Ámerika bántsa a Viktort. Rendre jönnek, vagdalkoznak: Washington Post, The New York Times, és most már a Wall Street Journal is. És hát ugye az a baj, hogy ezek mind nem a Magyar Hírlapot és a kurucinfót összekötő tengely mentén elhelyezkedő…..
Kitaszítva 2014.08.03 16:37:39
@E.Katolnai: Te orbán TV-t nézel csak? Szar érzés olvasni az igazságot, látni hogy verik a cigány gyereket, nem de? Ennél sokkal szarabb ha az ember érzi a bőrén azt a sok gonoszságot amit ez a elmebajos patkány művel itt az országban.
Autóba menekült az őrjöngő Győzi elől a szerkesztőnő címmel hozott le a Blikk egy mobiltelefonnal készített videót (naná, hogy jár érte a 10 ezer forint!), amin a "roma rapper" valóban az utcán hőbörög, majd ordenáré stílusban magyaráz egy autóban ülő ismeretlennek, de…..
Áldatlan állapotok uralkodnak Pestszentimrén a csatornázást követően. Szerkesztőségünk több lakossági jelzést kapott azzal kapcsolatban, hogy a kivitelezők miután levonulnak a területről, járhatatlan utcákat és csatateret hagynak maguk után. Mint az köztudott,…..
Orbán Viktor minden évben elmegy az erdélyi Tusványosfürdőre, ahol mindig tart is egy előadást. Amit azonban ma mondott a szokásos előadásnál, az eddigieknél is szörnyűségesebb akarnok-hatalmat vetít előre. A liberális demokráciának Magyarországon egy ideje vége, de csak ma…..
Hiába tömte ki a fél éven át nálunk forgó Herkulest 2,8 milliárdnyi adóforinttal a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztos, Andrew G. Vajna vezette Filmalap, a hálátlan rendező, Brett Ratner, Orbán Viktor országos cimborája végül kihajította a filmből…..
Nem, csak a Blikk már megint kutyázza a nemzeti filmipar megújításáért felelős kormánybiztost, Andrew G. Vajnát, és tisztes nejét, Palácsik Timeát! Most épp azt találták ki, hogy a Vajna Timi a férje nélkül lazít a Balatonon egy luxusvitorláson! Még képet is…..
Múltja volt is, lesz is az embernek. - mondta Offshore Miklós fejlesztési miniszter, az ország legnagyobb vidéki cégtemetőjének üzemeltetője. Az ember, aki ipari méretekben gyártotta és tüntette el a cégeket ezzel vajon azt akarta mondani, hogy a jövőben sem kívánna felhagyni az…..
Kitaszítva 2014.06.30 21:12:34
@Boli – Ch.T. stb...(gábriel, menj te a pics.ba!): Természetesen ez így lesz! De, előbb a köcsög rogán meg a másik fasz jancsi a /Demcsák kandúrja/ még kitalálja, hogy mekkora fájdalom díj járjon neki.
Ha azt a nyugdíjtervezetet megvalósítják, amin gondolkodnak, az lesz a legszemetebb és legigazságtalanabb rendszer. Több nyugdíjat kapjon az, aki gyerekeket nevelt fel és aki iskolázottabbá tette utódait, azaz egyetemre járatta... Akiknek nincs gyereke, majd nyomorogjon, ráadásul…..
Kitaszítva 2014.06.08 00:44:17
@aleb19: Hogy te mekkora idióta állat vagy! Meggyőződésem,hogy téged valami szamárféle csinált!
Ők megmondták, hogy folytatják. Nem mondták ugyan, hogy mit, de most már világos. Ha el lehet menni a falig, el is mennek a falig. Amíg van olyan politikai szervezet, média, vállalkozás, akár egy civil szervezet, amelyik nem hajlandó legalább bólogatni arra, amit csinálnak, addig van…..
Kitaszítva 2014.06.03 22:33:30
@tisztapista: 2010-ben nagyon belehettél baszva, mert józan elmével nem mondhatsz olyat, hogy megértettél egy cigány gyerek ámokfutásának a folytatását.
Múlt héten több helyen is foglalkoztak azzal, hogy Svájcban népszavazás lesz a 4000 svájci frankos minimálbérről, ami kb. 1 millió Forintnak felelne meg. A népszavazáson végül elutasították a svájciak a kezdeményezést.Ezt a hírt hallva több gondolatom is támadt és nem…..
Kitaszítva 2014.05.27 19:11:20
@polyvinyl: Tudod apukám a bevándorló és a külföldi vendégmunkás jelentése nem ugyan az! A szemetet meg a szart nem kell összeszedni senki után, mert nem szemetelnek az emberek, és a kutyák utáni piszkot pedig természet szerűen felszedik a kihelyezett zacskókba a gazdik. Egyszer próbálj meg a kis falucskádból kimozdulni és látni fogod, hogy van más világ is. Ne feledd! Az irigység öl és butít is! Menj és lengess meg egy zászlót a viktorodnak és légy vele boldog!
  Igen, az Istenadta Népről beszélek. Időnként reménykedve megírogatom itt, hogy a nép nem hülye, csak valakinek végre értelmesen kéne tudni beszélni hozzá. Hogy hosszabb távú -- érthető nyelven és hihetően elmondott -- értelmes célokért hajlandó rövid távon akár…..
Kitaszítva 2014.03.02 12:06:57
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Most őszintén, de komolyan őszintén, és ne hazudj kérlek, mint a cigány vezéred! Mennyit keresel azzal, hogy itt véded ezt a hányadék bandát?
Kitaszítva 2014.03.02 10:37:47
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Látom még mindig nagy rumli van az agyadban. Próbálok neked segíteni egy példával.
Általános iskola, 2.osztályában vagyunk. Szöveges feladat következik.
Van három ember: 1. Te vagy /legyél te a magyar nép/
2. Én vagyok /zorbán/
3. Józsi /a bank/
Én adok neked 100 Forintot. Közben egyezséget kötök a Józsival, hogy vegyen el tőled 300 Forintot és abból 150 Forintot fizessen be nekem a számlámra.
Kérdés! 1. Ki a jó?
2. Ki a rossz?
3. Ki vagy te?

Segíttek! Látom a frissen mosott agytekervényed nagyon szenved a kérdésen.
1. jó nincs
2. Én vagyok a rossz és a Józsi
3. Te viszont egy nagyon átvert fasz vagy!
1000 leütés Hajrá, magyarok! 2014.02.28 21:32:39
Pozsony az ötödik (a tótók!) és nagyon elhúzott, Prága a tizedik, Bécs a tizenkettedik leggazdagabb régió. Budapest nem számít külön régiónak ebben a bontásban, de Közép-Magyarország éppen csak meghaladja az átlagot. A hét magyar régióból négy viszont megtalálható a…..
Kitaszítva 2014.03.01 22:37:11
@♔bаtyu♔: "Orbán lényegében tüzet oltott"
Ha a tűz, külső beavatkozás révén nagyobb lesz, azt szításnak nevezik, és nem oltásnak! A kettő közt hatalmas a diferencia! Kérem ezt a jobb oldalon ülők is jegyezzék meg!!!
 "Ha majd a jognak asztalánál Mind egyaránt foglal helyet, Ha majd a szellem napvilága Ragyog minden ház ablakán: Akkor mondhatjuk, hogy megálljunk, Mert itt van már a Kánaán" fú de fölhúztam magam ezen a videón.ekkora primitív prolit még nem hordott hátán a föld, ő csak mossa kezeit, semmi köze…..
Kitaszítva 2014.03.01 00:55:25
@J.László: Ha ő a legnagyobb tahó, akkor miért szopod a faszát?
Kitaszítva 2014.03.01 21:16:29
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !: Ellenzéki képviselőt rugdostak, és nem rúgták agyon? Kurva nagyot hibáztak!
Amikor házról-házra járva gyűjtjük a támogatói aláírásokat, a gondnokok általában nem szoktak repesni az örömtől, sőt, legtöbbször elküldenek minket melegebb éghajlatra. Tegnap azonban egy kifejezetten kedves gondnoknőbe futottam bele, aki még alá is írt nekem. Egy ideig…..
Kitaszítva 2014.02.23 21:46:34
@röhögő: Csalódtam benned Röhögő! Te is csak a leghülyébb barna nyelvűt fidesznyiket bántod. Nem látod hogy mekkora rumli van a Bölcsbagoly fejében?
Fideszfigyelő Viszlát Viktor! 2014.02.22 22:20:15
Megbukott az ukrán elnök, aki az Európától elfordulva, az orosz ajánlatot fogadta el. Viktor Janukovics példája tanulságos lehet Orbán számára is. Hiába tűntek fásultnak az ukránok, hiába volt megosztott az ellenzék, hiába a tűnt stabilnak a rezsim. Ennél a látványos…..