Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dr kíváncsivagyok (törölt)

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok óta megy a manipulálás a baloldali összeizé oldaláról, hogy amennyiben nem a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor-Szabó listára adod a szavazatodat, akkor Orbán Viktort erősíted. Hát persze. Az a baj ezzel az érveléssel, hogy nem más, mint ordas hazugság. Ez ugyanis akkor…..
Ez már megint a "gondóta vóna a fene" kategória: Bajnai poénos is tud lenni. Vagy legalábbis hagyja, hogy a kampánystábja az legyen. De miért csak két nappal a választás előtt?! // BejegyzésBajnai Gordon által // BejegyzésBajnai Gordon által //…..
De őszintén ennyire fasznak van nézve a magyar választó, hogy azt hiszik róla, hogy  nem tudja, hogy egy politikusnak pl. külföldön rejtegetett vagyona van, hogy hazudik, hogy nem tünteti föl a vagyonbevallásában a valódi lakásnégyzetmétert? Mindig van lejjebb. Az idei kampány…..
És attila bevetette. Fedezte őt fletó és a többi baloldali vezér. De már nem csak mesterházy hiszi csodafegyvernek, hanem a többiek is. Már a képviselő-jelöltjeik is bevetették. És még büszkén le is videózzák… szánalmas vergődés az egész. Hogy mi az új baloldali…..
Az ELTE jogi karán csak 170 centinél magasabb lányokat alkalmaztak volna az állásbörzén, de miután rákérdeztünk, a kiírást visszavonták. Egész alakos fotó is kellett a jelentkezéshez. Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán már több éve…..
Teljességgel érthetetlen, hogy a választások előtt három héttel miért nem rendelkezik a Fidesz-KDNP választási programmal. A programnélküliség nemcsak támadási felület az ellenzék számára, de valóban inkompetenciát jelez. Persze nem arról van szó, hogy a Fidesz ne tudna…..
dr kíváncsivagyok (törölt) 2014.03.19 11:13:21
A hagyótól és hunvaldtól induló lista egyre terjedelmesebb, jószerével minden hétre jut egy-egy lelepleződő korrupt szoci. simon gábor már a sitten gondolkodhat arról, hogy mennyire múlandó is a világ dicsősége, de valószínűleg nem kell sokáig magányosan tűnődnie. Merthát…..
dr kíváncsivagyok (törölt) 2014.03.19 08:31:36
@Gérard Duchemin: A bissau-guineai kormány irodát nyitott a Jókai utcai MSZP székházban?
A következő 30 nap egy merő rettegés lesz minden szoci számára, hogy vajon ő következik-e a leleplezések sorában. .. A Simon Gábor ügy kipattanása után azt írta valamelyik lap, hogy úgy értesültek, hogy a Fidesznél még két ügy be van tárazva… Sokan úgy gondolták akkor,…..
Az ellenzéki vezetők állórajtot vettek, és szétsereglettek a szélrózsa minden irányába -- úgymond kampányolni. Félreértés ne essék, önmagukért. Azóta mindenki össze-vissza beszél, jószerivel azt, ami eszébe jut. Ágyin. (Elkezdtem felfrissíteni az orosz tudásomat.)…..
Tudják mit szoktak elmondani a Jobbikról, az LMPről, a 4K!ról, meg még ki tudja hány másik pártról? Hogy ők még nem kormányoztak, nem kerültek szemben kormányon a saját hazugságaikkal. Emberek: Ez csak egy választás kérdése. Megválasztjuk őket, és a kampány során elhangzó…..
dr kíváncsivagyok (törölt) 2014.03.02 13:06:40
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
Újabb kedves gesztust tett a Kormány a hajléktalan emberek felé; íme a börtönszálló...
dr kíváncsivagyok (törölt) 2014.02.27 15:23:23
@Rezsicsökkentő Hapcibenő: Végre egy korrekt vélemény!
Mindig tudtam, hogy Debrecen fura urát, Mr. Kósa Lajost naphosszat mutogatni kellene a széles nyilvánosság előtt, de az ATV-nek adott vasárnap esti interjúja után egyenesen kérni szeretném az illetékeseket: ne fukarkodjanak a Fidesz egyik legnehezebb alapemberének mutogatásával,…..
„Kossuth Lajos azt üzente, Elfogyott a regimentje. Ha még egyszer, azt üzeni, Mindnyájunknak el kell menni! Éljen a magyar szabadság, Éljen a haza!” (Kossuth-nóta - 1849)   …Valóban „mindnyájunknak el kell menni” az Összefogásra szavazni? Valóban ez lenne „A Magyar…..
dr kíváncsivagyok (törölt) 2014.02.23 18:11:10
@Bársony és Selyem: Ilyen az evolúció!
Az MSZP mutat még halovány életjeleket, de ez csak jövőkép nélküli agonizálás.