Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dé Neighbor

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Olvasónk sztorija után hálás szívvel emlékszem vissza arra a saját élményemre, amikor nagyon vártam valami apró csomagot, a postás pedig felcsengetett és azt mondta: "csókolom, megint jött valami szar". Na hát a következő sztoriba nem hangzik el sajnos hasonló sem, pedig olvasónk boldog…..
Dé Neighbor 2019.08.09 22:10:51
@kolomparlole1114: mélységesen egyetértek :-(
Dé Neighbor 2019.08.09 22:19:50
@MrZed001: amúgy ez tökjó ötlet.
Kirakhatnánk a lépcsőházba egy kamu kamerát, és kiírhatnánk, hogy ez rögzíti a postás (leolvasó, kéményseprő, stb) mozgását, ténykedését
Dé Neighbor 2019.08.09 22:21:18
@Tueno: na de a borravalóhoz is ugye be kéne csengetnie a postásnak nem? Esélyt se ad így magának...
Ezt kiabálta egy  kiskamasz a társainak tegnap a Balaton-parti strandon, és azonnal értelmet nyertek az elmúlt évek itt szerzett fertőzései. A férjem évek óta minden Balatonban töltött nyár után jellegzetes bőrkiütéseket növeszt magán mellkas-szerte, amire a bőrgyógyász első alkalommal csak annyit…..
Egy test, egy lélek, ásó, kapa, nagyharang, mindhalálig együtt. Majdnem mindannyian úgy érezzük, erre vágyunk, és szinte biztos, hogy megtapasztaljuk előbb-utóbb: ezt az összeolvadást a párkapcsolatunkban lehetetlen véghez vinni. Úgy érezzük, csak nekünk nem sikerül. Mindenki…..
Dé Neighbor 2019.05.27 15:03:46
Elérkezett A Dal az első elődöntőkhöz, ami rögtön azzal kezdett, hogy a lebetegedett Tatár Csilla helyére Rátonyi Kriszta ugrott be a Petőfi Tévéről. Ez amúgy még kicsit dobott is a műsoron, minden más azonban pont olyan nyomasztó, mint amennyire nyomasztó A Dal a kezdetek óta...
A múlt héten Sixx azt írta, hogy a Dalra kevesebb szükség van, mint pék faszán a stanclire, ezek után mégis mi mást mondhatnék én róla? De ne írjuk le előre a köztévé showműsorát, ami vállaltan nem azt tűzte zászlajára, hogy megtalálja azt a dalt, ami a legjobb esélyekkel képviseli Magyarországot az…..
Az RTL ma délelőtt mutatta meg a sajtónak az új X-Faktor-évad első adását, amiről majd akkor írunk, ha a kedves olvasók is túl vannak rajta, azaz vasárnap reggel, meg eleve, tartalmi konkrétumokat nem írhatunk, mert aláírtunk egy papírt, és geciség is lenne. Amit viszont bátran le lehet írni, az,…..
Ha a múlt heti adás az volt, amiben nagyjából minden stimmelt, akkor az e heti meg az, amiben két, na jó, három produkciótól eltekintve nem nagyon jött össze a dolog. A Wolf Kati köré felépített produkció valóban szuggesztív volt, de az átlényegülésből az énekesnő pont nem…..
Dé Neighbor 2015.10.28 11:13:08
@Szinvai Gábor: te melyik heti adást nézted? :D
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
Újabb műsorokból tűnik el az sms-tarhálás, kérem szépen: a TV2 egy új,TV2 Live nevű, ingyenes applikációt dobott piacra, amin keresztül interaktívvá válik a csatorna több műsora, a Mokka (a véleménykérdések megválaszolására, és a műsor alatti trollkodásra is kiválóan…..
Vasárnap indul a Sztárban sztár újabb évada, és ugyan örülünk annak, hogy az elmúlt két év legjobb hazai showműsora visszatér a képernyőre, de azt rettenetesen sajnáljuk, hogy Hajós András már nem lesz ott a zsűriben, mert pompásan elszórakoztatott minket a kis történeteivel…..
Dé Neighbor 2015.09.27 19:55:44
Ha van olyan műsor, amit teljesen felesleges volt elkészíteni, akkor az RTL II-n látható Partyzánok az. A zenés reality-vetélkedőről azt mondta az RTL, hogy egy korábban csak papíron létező formátum, amit az ötletgazda törökök nem készítettek el valamiért, és a magyar kiadás…..
Túl vagyunk a Nemzeti Dalverseny Első Nemzeti Középdöntőjén, és jó eséllyel már az a szerzemény is megvan, ami majd minket képvisel az Eurovíziós dalversenyen: Csemer Bogi menetelős koreográfiával súlyosbított Fontos Üzenetét a döntőben sem igen fogja lenyomni senki. Hogy…..
Dé Neighbor 2015.02.15 21:43:19
@BobbyEwing: nem is ismerik egymást, soha nem találkoztak azelőtt. Ezért döbbenet.
Egy hete túlestünk A Dal első adásán, most jöhetett a második 10-es adag. Múlt héten csak úgy kapkodtuk a fejünket a rengeteg baromság láttán, hallatán, most viszont csak egy lemondó vállrántásra futja. Egyszerűen rosszak a dalok, és ha ezeket sikerült 3-400-ból kiválasztani,…..
Dé Neighbor 2015.02.01 13:29:37
@Tompó: Viktor az úgynevezett extra fellépő alatt vokálozott... :D
Vasárnap este volt az RTL Klubon az X-Faktor döntője, hát persze hogy a Tv2 mindent megtett azért, hogy átcsábítsa a nézőket: véletlenül pont most rendeztek vigaszágon visszajutást öt olyan versenyzőnek, akiket korábban már kiszórt a kőszívű zsűri és a botfülű…..
Dé Neighbor 2014.12.22 12:11:59
@-Szűcs Gyula-: szerintem feltételezik, hogy csak olyanok nézik, akiknél ott a telefon is. Vagy mert gyökerek. Lehet választani :D (HAHA)
Nem biztos, hogy pont nekem kellene a tegnapi X-Faktor adásról írni, mert egyrészt úgy érzem, hogy az elmúlt 100 epizód alatt mindent, de tényleg, MINDENT leírtam már az RTL tehetségkutatónak álcázott showműsoráról, ami le lehetett, vagy le akartam, másrészt pedig a…..
Dé Neighbor 2014.12.07 23:55:33
@sixx: "a cappella" és Sweet Child o' Mine :) csak hogy helyes legyen.
Furcsa, hangos, politikai és hamis hangoktól sem mentes műsoron van túl az X-Faktor - a 100. adásban volt minden, mint a búcsúban, Tóth Gabi megint sírt, Istenes Bence megint kisfilmezett, Szikora beszólt az internetnek, a Tha Shudrast pedig zsinórban másodjára mentette meg a…..
Dé Neighbor 2014.11.30 15:39:32
@sixx: én kifejezetten utálom szegény Palya Beát. Az éneklésével különösebb gond nincs, de engem irritál a személyisége. Amikor a Völgyben már Palya Bea-udvar nyílt, akkor már felszaladt a szemöldököm, hogy hátezmegkicsoda? És azóta is azt látom, hogy mindenhol ő van, tévében is, könyvet is írt, vagy mi. Láttam élő koncerten is, felvételen is, és nekem egyszerűen csak annyi jött át, hogy valamit nagyon akar, de műnek tartom, szerintem maníros, ezért hiteltelen. SZERINTEM. Ettől még nyugodtan lehet persze szeretni.

Más: olyan nincs, hogy "flamengó" táncos. Olyan van, hogy "flamencotáncos". Esetleg :)
Az X-Faktor harmadik élő adása alatt végig azt vártam, hogy azok az érzelmek, amiket megszállottan keresnek a mentorok egymás versenyzőiben (mert a sajátjaikban mindig megvannak, jóhogy), bennem mikor törnek már felszínre, de az istennek nem jött semmi az utolsó 10 percig, és akkor…..
Dé Neighbor 2014.11.02 13:00:40
@sixx: hallanád élőben... mintha szavalna. Persze blaybackelni könnyű...
Elérkezett az X-Faktor az első élő show-hoz, amiből nem csak a párbajozók személye derült ki, hanem az a szerencsés is, aki tizenharmadikként bekerül a vigaszágba. A férfi indulók odaverték a mezőnyt, de leglátványosabb produkció pont a 15 éves Tóth Andinak köszönhető. A…..
E-könyv olvasók Könyvradar! 2013.10.01 21:17:13
  Ez az idő is eljött, kedves olvtársak. Egyre több forrásból jönnek a piacra az új ekönyvek, és egyre több helyen is bukkanak fel. Eddig a Radaron gyűltek az ilyen tárgyú bejegyzések, de mostanra kiérdemelték, hogy saját gyűjtőposztjuk legyen. És tessék, itt jön ez. Kedves…..
Dé Neighbor 2014.08.26 19:21:49
@Dworkyll: Köszönöm a választ! Jól sejted, árulnám is, bár meglehetősen baráti áron. Mivel én magam szépirodalomnak hívom, talán az ekönyv.hu esélyesebb, megfontolom a tanácsot. Tartalmilag rendben van (úgymond bizonyított szövegek), szerkesztettsége is oké. Meglátjuk. Üdv.G
Dé Neighbor 2014.08.26 19:22:23
@tetsuo_: Köszönöm a választ, kapcsolatba lépek veletek! Üdv. G
Szombat este eldőlt, hogy Kállay-Saunders András képviselheti Magyarországot a dániai Eurovíziós Dalfesztiválon. A zsűri Király Viktort, Kállay-Saunders Andrást, a Fool Moont és Bogit vitte tovább. Utóbbi Csiszár Jenőnél és Rákay Philipnél is első lett, Kovács Kati szerint a…..
Dé Neighbor 2014.02.23 14:28:28
@KopaszMercis: hát én ott voltam a stúdióban, és a "hamisan éneklő vidéki kislány" volt az egyik legjobban teljesítő a sok megahipersztár között... Győriként meg pláne bántó kicsit ez a vidékizés.
Dé Neighbor 2014.02.23 14:38:24
@annmbp: Teljesen egyetértek!!! Kivétel az élőzenés fellépés. Technikailag lehetetlen megoldani az élő adásban, hogy 10-15 másodperc alatt átálljanak a különböző hangszerelésekre, plusz az Eurovízió szabályzata is kifejezetten félplaybacket ír elő (pont ugyanezen okokból). Ettől még persze jobb lenne élőben, de a stúdióban bizony élőben is ment a zenélés (ott voltam, hallottam), tehát nem csak imitálás volt.
De a többivel egyetértek.
Dé Neighbor 2014.02.23 14:50:49
@vészmadár (pica pica): a stúdióban minden egyes dal tök jól szólt, és az énekesek is remekül, tisztán énekeltek. Ehhez képest otthon a tévés felvételen sokan hamisnak hallatszottak. Érdekes, de létező jelenség. Csak hát akik ebben nem mozognak, nem énekelnek, azok nem tudhatják... :)