Regisztráció Blogot indítok
Adatok
László Böle

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Parádésok, szervezők, résztvevők! Immár huszadik alkalommal döntöttetek úgy, hogy egy kulturálisnak hazudott, a szabadságjogok alapvető félreértelmezésén alapuló, teljes mértékben kontraproduktív, a hazai szexuális kisebbséget alkotó emberek nagyobb részének elemi…..
Ma van a hiroshimai atomrobbantás 64. évfordulója. Az internet egyik legjobb fotóblogja, a Boston Globe "Big Picture" eredeti képekkel emlékezett meg az eseményről:   Hiroshima a bomba ledobása előtt Az amerikai légierő légifotója Hiroshimáról, bejelölve a bomba…..
László Böle 2015.05.21 06:44:56
@Kis ember: Inkább ők mint a Japánok!
Rossz munkaerőnek és alkoholproblémákkal küzdő embernek állították be Gesztesi Károlyt azok a cikkek, amelyek a múlt héten a Blikkben jelentek meg - harsogja a Bors. A Blikk szerint ugyanis Shrek örökös magyar hangját azért rúgták ki a Jóban Rosszban tévésorozatból (ahol…..
Néhány héttel ezelőtt nyílt meg Tapolca legújabb étterme, a Pura Vida Dine. Az étterem tulajdonosai, Attila és Erika 2006-ban döntöttek úgy, hogy eladják budapesti lakásukat, és a Balaton-felvidéken kezdenek új életet. Végül egy csendes kis falu, a Tapolca melletti Zalahaláp…..
László Böle 2015.01.30 06:50:02
@Parajpuding: Hát ezt nem is nekünk találták ki majd jönnek a Pestiek meg a felsőbb réteg azoknak meg mit számít mi mennyibe kerül!
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..