Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsuzsanna Malac

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A parizer vagy más néven párizsi az egyik legnépszerűbb felvágott. Készítésének módja, tartalma városi legendák sorát ihlette. Én persze nem hiszek bennük, mert nekem van egy saját használatú. Egyik gyermekkori haveromnak a papája szocialista összeköttetéssel - a fiataloknak:…..
A Megtévesztett Vásárlók mély fájdalommal és megtört szívvel értesültek arról, hogy szeretett gyorséttermük, ama McDonald's nevű, a mai napon kilehelte becsületét. Ó, nem történt más e nagynevű műintézménnyel, csak különböző híradások szerint az ilyen-olyan extra…..
Zsuzsanna Malac 2015.10.11 09:46:57
@A Spanyol Inkvizíció: Akkor jobb étterembe köll járni. Mekibe még véletlenül sem megy be épeszű embör.
Zsuzsanna Malac 2015.10.11 09:52:48
@Emmanuel Goldstein: @wowerman: Én meg egyiket se. Az a tuti (talán), amit én magam készítek el. Ilyen egyszerű.
Zsuzsanna Malac 2015.10.11 09:54:19
@Emmanuel Goldstein: Tudok olyan rántott csirkemellet készíteni, ami nem taplószáraz. Sőt, csirkepörköltet is abból csinálok, az sem száraz. Ez egy baromság, mindenki ezt fújja, mint egy mantrát.
A minap úgy hozta a sors, hogy a Moszkva térről kellett néhány megállót utaznom, így felkaptam egy Combinora oly' szerencsével, hogy még a púpos négyesben szabad ülőhely is volt. Kisszerű boldogsággal huppantam le, amikor kényelembe helyezkedés édes, apró örömét az az üröm…..
Zsuzsanna Malac 2015.10.11 09:42:38
@♔bаtyu♔: Hát persze! Igazad van. Holnap veszek is egy űrsiklót.
Egyik este hazafelé baktatva a Nagy Imre téren csapdába estem. A szűk járdán az egyik oldalon autók, a másikon a rekettyék között igyekeztem tempósan haladni, midőn az egyik kocsi mellől egy hölgy lépett ki jelentősen visszafogva sebességem. Éppen azt vizslattam, miképp tudom…..
Zsuzsanna Malac 2015.10.11 09:25:42
@Bobby Newmark: A jobbra állás az agyamra megy a mozgólépcsőn. 1. Azért mozgólépcső, hogy ne kelljen rajta rohangálni. 2. Szerintem nem tesz jót a lépcsőnek se, hogy folyamatosan egyoldalú a terhelése. 3. Pazarlás, ha csak egyik oldalon állnak emberek. 4. Ne mondják már meg nekem, hogy hova állhatok és hova nem. Napi 24 órában a hét minden napján.
Zsuzsanna Malac 2015.10.11 09:26:55
@Zsuzsanna Malac: Ja, igen. A balesetveszélyt kihagytam.
Nagyon-nagyon rég előfordult, hogy valamelyik iskolai szünet egy napját nem sikerült nagymamákkal megoldani, ezért kényszerből el kellett töltenem egy-egy napot a zanyu munkahelyén. Kínos volt mindenkinek, én eluntam magam, a zanyu egyszerre próbált meg dolgozni és valahogy kordában…..
Zsuzsanna Malac 2015.10.11 09:17:13
@nem várt fordulat: Ne agyalj. Simán állj meg velük szemben és várj. Ők fogják elunni hamarabb. Kipróbáltam.
Zsuzsanna Malac 2015.10.11 09:18:38
@tzi: Erre is van megoldás. El kell kezdeni fészkelődni. Hidd el, megunja és arrébb megy.
Zsuzsanna Malac 2015.10.11 09:21:54
@prunoki: Megfogod csillagom, és eltolod magad elől. Ennyi.
Lobsterizmus Mi bajom a HR-rel? 2015.09.21 15:21:13
Azt árulja már el nekem valaki, hogy honnan a fészkes pokolból vélitek mindig tudni, hogy titeket miért nem hívnak vissza a háeresek? Mindenkitől hallom, hogy ő túl kövér/fiatal/öreg/képzett/hintaló, és őt azért nem veszik fel sehová. Csak jelezném, hogy tudománytalan a…..
Magyarországon egyre divatosabbá válik az a felháborító nézet, hogy a nők nem szülőgépek és konyharobotok, hanem emberek, akiknek joguk van karriert építeni, ugyanolyan munkabért kapni ugyanazért a munkáért, sőt, még nadrágot is hordani. Ezt a bullshitet úgy hívják, hogy…..
A melegházasságot végre legalizálták az Államokban. A hír szimbolikus, mert egy hatalmas vereség a bigottságnak és előrelépés az emberi kapcsolatok egyenlőként elismerése felé. De ki csinálja azt az elismerést? Hát már megint az állam. Már megint nem a probléma forrásával,…..
Zsuzsanna Malac 2015.07.29 17:38:30
@Quadrille Lobster: Jelentem, én nem vagyok feminista. Sőt, semmilyen ista. Max. irodista.
Próbáltam elmagyarázni, hogy az anyaság csak annak való, aki baromira azt akarta, sokszor még az is megbánja. Az anyaságot, nem a gyerekeit. A gyerek jó fej, de az anyjának/apjának lenni egy hálátlan szerep. Te annak a gyereknek sosem leszel a barátja. Egy barát nem felelős a…..
Tékozló Homár Akció Spar-módra 2014.11.20 12:29:00
Akció van, csak nem nem úgy és nem annyiért, de holnapra már jól lesz kiírva! Hát ez hol a vevő problémája? Azon túl, hogy kötelesek lennének annyiért adni a bort, amennyiért hirdetik, az is kínzó kérdés, hogy vajon mért tart 1 napig, hogy javítsák a feliratokat? Kedves…..
Zsuzsanna Malac 2015.04.03 09:23:53
@bikmakk: És ez kit érdekel?
Sándor barátnője kis híján bebukta a karácsonyi ajándékát, amikor egy beragadt kurzorbillentyű miatt visszavitték a laptopját az A4 Teamhez. A szervizben 3 hét után azt találták mondani, hogy jóváhagyták a cserét, de már kifutott a készülék, vásárolja le az árát. Cserét…..
Zsuzsanna Malac 2015.04.01 18:32:08
Ha valaki azt mondja, hogy isten (vagy túlvilági élet) híján nem lenne erkölcsös, az istennel (és túlvilági élettel) együtt sem az. Én konkrétan félek az olyantól. Ha valaki csak azért nem veti el az istenhitet, mert mi van, ha mégis van isten és akkor a túlvilágon bünti lesz…..
A örökségen (vagy annak hiányán) túl a szegénység és a gazdagság úgynevezett kultúrális mintázatok továbbörökítésével is terjed. Vagyis ha egy gazdag örökösnek elvennénk az összes pénzét, meg valahogy a kapcsolati tőkéjét is kivonnánk a képletből, még mindig…..
Zsuzsanna Malac 2015.03.05 09:49:11
@Avatar: Nem inkább Kölcsey?
Szerte a világon mindenfelé, vesztésre áll a munka a tőkével szemben –  s ezt nem más írja, mint a baloldalisággal legkevésbé sem vádolható Economist.   A gazdasági lap cikke rámutat arra, hogy a 80-as évektől kedve világszerte csökken a munkáért fizetett pénz az…..
Mire semmi sem marad című játékfilmet Niki Stein, a Tetthely krimisorozat egyes epizódjait is forgató rendező készítette. Egy apáról szól, akitől különféle érzelmi zsarolásokkal és más pszichés manipulációkkal elszakítják a gyerekétől a szcientológusok. A filmesek…..
Tények:Egy fekete nő ölte meg mikrohullámú sütője segítségével gyermekét. A tettes tényleges életfogytiglant kapott. A részeges nőszemély a gyermek feltételezhető apjával vitázott. Mint kiderült nem ő a "biológiai apa".A gyermek a magas hőmérséklettől halt…..