Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mininere

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Retro játékmúzeum Térbeli Malom 2017.11.29 21:52:45
A mai napra ismét egy logikai játékot szeretnék bemutatni nektek a gyűjteményből. Ezúttal a Térbeli Malomra esett a választásom, amit Ábrahám Zsolt ajánlott fel a gyűjtemény részére.A Politechnika Ipari Szövetkezet által gyártott játék a 80-as évek elején készült és kiválóan segítette a gyerekek…..
Az egykori szocialista blokk országai közül szinte mindegyikben készült valami építőjáték. Elég ha csak a nálunk készült Gabira vagy az NDK-ban gyártott Montage játékokra gondoltok.Természetesen Jugoszlávióban is gyártottak hasonló játékokat, ami találóan a LECO nevet kapta. Szerintem nem véletlen…..
Hamar körbement a világon az a videó, amelyben a magyar külügyminiszter összeszólalkozott a BBC riporterével a no-go zónák létezése kapcsán. Az angolok felháborodtak és hevesen tagadták, hogy volna ilyen Londonban. Körbejártuk a kérdést mi is...
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!     Tisztelt Munkahelyi Terror blog!  Olyan döbbenetes esemény történt nálunk, ebben a dél-pesti üzletben, amire még most sem találom igazán a szavakat. Minden azzal kezdődött, hogy új részlegvezetőt helyeztek át…..
mininere 2016.05.14 09:53:46
@Tibi !:
"USA-ban szerintem olyan tetves tolvajok, mint az orbán banda se lehetne sokáig hivatalban. Sajnos itt ilyen a mentalitás."

Amikor ezt leírod, nyugodtan gondolj a Lehman Brothers csődjére és az utána kialakult válságra...
Magamban a Társam Az IGAZI 2016.05.12 17:10:37
Egy erős programozás él már jó ideje a köztudatban, miszerint mindenkinek van egy ideális társa, és nincs más dolog az életben, mint megvárni Őt míg megérkezik, majd boldog együttlétben megöregedni. Megjön, Ő, aki hozzád való, hozzád rendelte az ég, kapcsolódtok, és máris minden rendben van,…..
mininere 2016.05.13 09:21:36
@Jóléti Dán Kekszesdoboz: Tényleg jó, nekem is tetszik. Kedves Blogger! Milyen betűtípust használs?
Amikor kezdjük érezni, hogy melegszik a talpunk alatt a talaj és itt az ideje végre változtatni, akkor általában fogadalmakat teszünk. " Végre lefogyok! Leteszem a cigit! Többet foglalkozom  a családdal! Most végre odateszem magam a munkahelyen" Ha nem történik valami radikális dolog év közben,…..
mininere 2015.08.08 11:01:23
A profi felmondáson túl nagyon fontos, hogy hogyan töltöd az utolsó napod a munkahelyeden. Az adminisztratív teendők mellett azért is mindent meg kell tenned, hogy ne maradjon tüske, sértődés senkiben. Persze így is fog időnként…, de neked mindig profi módon kell viselkedned, a…..
Jó hírem van azoknak, akik utálnak kézzel mosogatni. Tudósok szerint ugyanis rengeteg vizet pocsékolunk el, ha nekiállunk a förtelmes házimunkának, a baktériumokról nem is beszélve..A megoldás bizony a mosogatógép! Bár ekkor is figyeljünk arra, hogy az edényeket ne csak…..
Mint általában a világban minden, a boldogság is egy relatív érzés, mert kinek ez, kinek az a boldogság. Ezzel nincs is semmi baj, mert hisz milyen unalmas lenne az életben minden, ha a Földön élő összes embernek ugyanaz jelentené a boldogságot. Boldognak lenni nagyon jó érzés, az…..
Megcsaltak. Elveszve 2014.02.27 18:48:31
  Az utóbbi hetek, hónapok jelentős része a keresésről szólt: egyrészt kutattam az esetleges hűtlenség árulkodó jelei, bizonyítékai után, másrészt kerestem azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével érzelmi szempontból újra önfenntartóvá válhat a kapcsolatunk. A…..
mininere 2014.03.01 05:08:11
@Olga2: @mille_plateaux: Gyerek kérdés. Ez a kapcsolatoknak rendszerint egy sarkalatos pontja. Sokszor ilyenkor jönnek felszínre a női lélek rejtett mozgatórugói, hogy mennyire érzi valaki jól magát a kapcsolatban. Ha egy nő nem akar gyereket vállalni, annak mindig oka van, ha akar annak is, úgyhogy várom a gyerekvállalásról szóló bejegyzésedet.
mininere 2014.03.03 22:05:51
@fotengelyszimering:
"Szerintem egyedül ezt nem tudod, nem tudjátok megoldani, talán el kellene menni egy párterapeutához (tapasztalt szakértőhöz, az egyetemről kiesett, kísérleteket mesélő nem jó), ahol semleges(!) helyen mindketten őszintén, gátlástalanul megnyílhattok. Nem kell a rizsa, a finomkodás, a nyers érzéseket kellene kimondani. Utána lehet, hogy megkönnyebbülnétek."
Igen, azt hiszem, én is ezt mondtam. Belemászunk itt a dolgokba, de úgy látom, hogy előrébb nem jutunk. Még abban sem vagyok biztos, hogy a hozzászólásaink segítenek, mert csak az egyik oldalt ismerjük meg. Ha gondolod, szívesen ajánlok tanácsadót, de kereshetsz te is az interneten. Vedd rá a párodat, hogy közösen keressetek egy tanácsadót, mert csak közös erővel fog menni. Sok sikert, és akkor talán a következő bejegyzés már arról szólhat, hogy a kapcsolat a gyógyulás útján halad.
Megcsaltak. Hárman, párban 2014.01.11 11:20:41
Sokszor hallottam a hűtlenséggel kapcsolatban, hogy a harmadik fél sohasem hibás, hogy a kapcsolatba történő belépése csak okozat, amely folyamat eredendője alapvetően a párkapcsolat már meglévő problémáiban keresendő. Annak ellenére, hogy nem tudok nem egyetérteni ezzel az…..
mininere 2014.02.22 21:20:16
@eszzé: Nagyon tetszett, amit írtál, szerintem jól összefoglaltad a lényeget.
@mille_plateaux: Kedves Mille! Kívánom, hogy meg tudj erősödni, és sikerüljön túljutnotok ezen az időszakon! Mivel valami hasonló szituációban érintve voltam én is, ezért megkérdezem, hogy hogy intézted volna el ahogy írtad intelligens módon a "kedves" barátnőt. Mert sajnos nálunk is folyamatosan mérgezte a kapcsolatunkat a "kedves" barátnő, és csak most kezdem összerakni, hogy mit is tett a házasságunkkal.