Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsebi baba

9 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na haliiiii. Van rész!!! 18 éven alulikanka nem ajánlott. (én 14 vok XD) Na rem majd tecceni fog. Nagy cupp  -Ha lesznek gyerekek?.-Tom de ekkor mindenki megfagyott-Ööö...-Én-Most mi van? Mi van ha lesznek gyerekeink. Olyan cukik.-Tom és megpuszilta az arcom-Mióta szereted te a…..
-uhh bazdmeg Kata de utállak!!-kb így keltem, fel pár mellékhatással együtt, fejfájás hányinger... -a francba elaludtam, már megint- beszélek magamban mint mindigXD. Villámgyorsasággal elkezdtem öltözködni, majd egy enyhe sminket is feldobtam. Így néztem ki: egy mélyen dekoltált…..
-Hajajjjj, ohhh - és csak szenvedtem tovább elég feltünően- űmmm, hjajj, a francba már hosszú lesz ez az északa, és uncsiiiii.- mondtam, gondolván, hogy a nagy zajtól úgysem hallja senki, pedig rosszul hittem. Csak pár perc (perecXD-szerk.) után vettem észre, hogy valaki mellé…..
A nevem, Liliána, de csak Lilinek hívnak. Hosszú barna hajam van és kék szemem. Hangulatomtól függően, vagy feketés, vagy picsás ruhákba öltözök. Na asszem, magamról, bőven sok (jól megaszondtamXD-szerk.), amit írtam, a többit majd leírom útközben. Jah és 19 éves…..
Szejasztok!!!Végre elhatároztam hogy irok...Tök sok minden történt velem meg mindesn sz*r közve jött!Nah nem is pofázok itt a rész!----->>>>**.rész :DMajd Bill odament Lilihez és megfogta a kezét és kimentek hozzánk.Most pörgetünk egy kicit.-de mondom hogy csináld…..
Zsebi baba 2008.01.25 20:36:54
7.rész-bazzd hol a picsában van a fölsőm???-LLili-uristen mit csináltunk?-én-hát sokmindent táncoltatok az ölünkbe, bepiálltunk és lám ez az ébredés-Tom-de...de...de...ez nem lehet igaz!!!!-én-de az_Billígy néztünk köbö ki Lili egy száll mellartó és egy szoknya,rajtam egy…..
6.rész...azt hitem dobok egy hátast,mert ott voltunk a tenger mellett,ott ahol Tommal voltam amikor búcsuztunk el egymástól.Liliéket nem láttam csak Tom állt mellettem.-és most merre?-én-gyere,megmutatom-TomMajd elmentünk egy régi házhoz de az csak kivülről volt úgymond elhagyatott…..
4.részSzerencsére Bill jöt be majd odamentem hzzá és alig hallhatóan súgtam vmit a fülébe, majd egy pillantást vetettem Tomra akiben csak úgy dúlt a féltékenység.De én ezt egy mosollyal nyugtáztam.Egy jó 10 pec múlva Bill jött be a szobámba ahogy mondtam, neki.-végre!Bill én…..
Szejasztok!Bocsi, de ma sem lex rész de holnap dupla réx lex!Sok minden összejött pl:január 31. február 22.---------->eggyik jó másik rossz!nah akkor holnap!PuXxxxXa..
4.rész-te nem mész sehova....-majd nekem esettMegcsókolt,az ajkaink összefortak,olyan jó érzés volt újra érezni ,de tudtam ez így nem helyes hisz eltűnt nem jeletkezett.-ne Tom..kérlek ezt neszakítottam félbe-de..kérlek...amióta megláttalak vágyom rád....-Tom-nem Tom barátnőd…..
Bocsesz ma nem lex rész!Majd holnap dupla!!!..
3.rész-itt vok-Tom és szállt ki az autóból, de vki követte.-szia Tom-én, majd átakartam ölelni de ahogy láttam hogy ki száll ki a háta mögül inkább megálltam.-Tom ez meg ki-kérdezte egy csaj, elég picsás volt, szőke haja benne vörös tincsek, mini vagyis inkább picsaszoknyában…..
2.részszeretlek-sutogta.A taxi hamar kivitt minket a reptérre ott már várnunk sem kellett,rögtön felszálltunk és elfoglaltuk a helyünket.A gép lassan indulni kezdett.Én szomorúan néztem a várost még utoljára elpillantottam a házunk fele, nemtudtam merre van, de mégis annyira…..
 1.részKetten egyedül, nyári este volt.Lennt voltunk a parton ott is a közös kis sziklaszirtünkön ami olyan nagy volt h mindketten elfértünk rajta nyújtozkodva.Ez volt a régi helyünk itt ültünk hosszú órákon keresztül, egymás kezét szorongatva, gyengéden ölelgettük…..