Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kosztarovics bácsi

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Van annak már tán' egy hete is, hogy egy melegházasságról szóló posztunk végén (egyebek mellett) bátorkodtunk azt a jóslatot tenni, hogy a témáról vitatkozni voltaképp értelmetlen, mert azonnal megjelennek a sötét trollok, akik meggyőzhetetlenek, se olvasni, se írni nem tudnak,…..
A Bors mai számában ismét elővette, sőt címlapon tárgyalja a Havas-Friderikusz ellentétet, eszerint a két műsorvezető még mindig azon vitatkozik, kinek a műsora volt előbb. A Havas-féle Szorító, vagy Friderikusz Sándor BOX című műsora? Havas Henrik már több ízben…..
kosztarovics bácsi 2015.07.13 16:24:19
Az Egyenlő Bánásmód Hatóság (EBH) elé idézték a Budapest Rendőr-főkapitányságot (BRFK), mert egy civil vizsgálat azt mutatja: hajléktalan embereket az átlagnál jóval gyakrabban igazoltatnak akkor is, ha semmiféle normát nem sértenek meg. A rendőrségnek most bizonyítani kell,…..
Hétfőn megszavazta az országgyűlés  a Fidesz az új felsőoktatási törvényt, amely szeptembertől gyakorlatilag bábszínházzá silányítja az egyetem eddigi vezetését. Mostantól valójában  a kormány által odaültetett konzisztórium irányítja majd a felsőoktatási…..
…amelyeket eddig is sejtettél, de féltél megkérdezni. 1. Külön 6 méteres fakerítés védi majd a fémtolvajoktól. 2. A Végleges Kerítés elkészültéig egymás vállán álló rendőrök között feszítenek ki gombostűkben megforgatott ragasztós damilt. 3. Röszkénél…..
Új sorozatot indítunk útjára, amelyben megismertetjük kedves olvasóinkat azokkal a nélkülözhetetlen technikákkal, amelyek minden vezető eszköztárában megtalálhatóak, és elengedhetetlenek ahhoz, hogy sikeres menedzserré váljunk vállalatunknál. Elsőként bemutatjuk minden vezetői lépés…..
Tegnap jelent meg a Mandiner digitális felületén egy nagyon érdekes esszé. Két fiatal szerző ismeri el a Saul fia című film esztétikai értékeit, egyszersmind azonban kétségbe is vonja a történet valóságalapját. Szilágyi B. András és Szerencsés Márton Dániel szerint „A film…..
Tiffán Zsolt a Fidesz országgyűlési képviselője és Baranya megyei elnöke több különös poszttal örvendeztette meg a tevékenységét követő nagyérdeműt az utóbbi időben. Mindegyik megnyilvánulás valamiféle sértettségről tanúskodik, de a tegnapi bejegyzése viszi a…..
Sokan úgy gondolják, az aktív szexuális élet a fiatalkorral együtt lezárul, esetleg homályba vész, és egyre kevésbé játszik fontos szerepet a párok mindennapjaiban az intim kapcsolat. A WEBBeteg felmérésének eredménye épp ennek az ellenkezőjére mutat rá, így érthető az is,…..
Az Orbán-kormány szokása szerint megint olyanokkal keménykedik, akik védtelenek, kiszolgáltatottak, következésképp nem tudnak visszaütni senkinek. A párizsi terrortámadástól a vasfüggöny déli felhúzásának ötletéig alig telt el néhány hónap, és ma már olybá tűnik, mintha…..
Tegnap este több mint harminc percig csak a menekültügyről volt szó a köztévé Híradójában, miután bejelentette a kormány, hogy ideiglenesen nem fogad több menekültet. Meszes Boglárka műsorvezető hosszan olvasta, mennyire drámai a helyzet az országban menekültügyben. Ezután egy…..
Nincsen kormánypárti politikus, aki ki ne jelentené, hogy természetesen az „igazi menekülteket” befogadjuk, mindig is befogadtuk. A gyakorlat itt is más, mint a retorika. Olykor a menedékkérő ártatlanul is börtönbe kerül...
kosztarovics bácsi 2015.06.24 19:07:30
@Fritz Gerlich: Segg vagy ecsém. Nem is! Valag!
Nézzük, mit tudunk. A magvalósíthatósági tanulmány 774 milliárd forintra becsüli a költségeket. Ez a duplája a 4-es metróénak, amelyik több mint 10 évig épült, és amelybe majdnem belerokkant Budapest. A valódi költségek viszont 5000 milliárdnál is többre tehetők. De…..
Én baromira szerettem Magyarországon lakni, magyarnak lenni. Ugyan nem voltam teljesen tudatában annak, miért is, de egyszerűen jó volt. Szerettem az ovit, mert baromi jó villamos állt a kertjében, szerettem a sulit, mert baromi modern volt és harmadiktól angolt tanultunk, szerettem a…..
Nem kifejezetten a kerítés a baj, hanem az, hogy néhány embernek az agya köré is építettek, ezért nem hagyják el a fejét a gondolatai. Mások esetében viszont pont az a probléma, hogy ez a kerítés nem elég magas. Más szóval úgy gondolom, hogy a valóban létező, ráadásul…..
kosztarovics bácsi 2015.06.20 17:20:42
Dror Morag, az izraeli Meretz parlamenti párt főtitkára a múlt héten az Európai Szocialisták Pártjának Budapesten zajlott kongresszusán vett részt. A DiploMaci Blog az izraeli belpolitikáról, az izraeli-palesztin békéről, és a baloldal helyzetéről kérdezte.   A Meretz párt…..
Tegnap jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági miniszter, hogy jövő hét szerdáig kell a belügyminiszternek elvégeznie a felkészülést, utána 4 méter magas kerítéssel történik meg a „fizikai lezárás” a 175 kilométeres szerb–magyar határ teljes vonalán. A Magyar…..
Ma reggeli idézet az egyik tévéből. Vadai Ágnes mondta ki, és így hangzott: „A miniszter össze-vissza hadovál, és hülyeségeket beszél.” Az ellenzéki Demokratikus Koalícióban politizáló volt honvédelmi államtitkár nyilvánított véleményt a jelenlegi hadügyminiszterről…..
A minap komoly vita alakult ki annak a cikknek a megosztása és véleményezése kapcsán, amely a Pázmányon tanuló, érzékeny lelkű hallgatók egy csoportjának tiltakozó leveléről szólt. Miszerint nem tartják jó ötletnek, hogy kötelező tantárgy legyen egyetemükön a holokauszt…..
Szokjunk hozzá a gondolathoz. Aki ilyen plakátokat kitetet egy országban, az fasiszta diktátor. Aki idegengyűlöletet terjeszt szándékosan és tudatosan, pláne párszáz nyomorult ellen, az holnap hagyja felfesteni az üzletekre, hogy ZSIDÓK, KIFELÉ! Ha ehhez az ország asszisztál,…..
A minap közleményben szólította fel az Együtt a kormányt, hogy tegyen le a gyűlöletkeltő óriásplakát kampányáról, mellyel az a célja, hogy a magyar polgárok között feszültséget keltsen. Jeleztük: ha a botrányos feliratok kikerülnek, az Együtt mozgalmat szervez, és le fogja…..
Hétfőn átlépte a határt A. G., 21 éves, gambiai születésű fiatalember. Iskolai végzettsége közgazdasági matematikai analízis szuahéli nyelven, de néhány magyar előételnévvel nagyszerűen képes magát magyarul is megértetni. A magyar előételek nevét még akkor tanulta meg,…..
kosztarovics bácsi 2015.06.07 10:35:19
Tulajdonképpen nem is értem, miből gondolták a cseh tévések, hogy egy olyan valóságshow-val nem lesz senkinek semmi baja, amiben bekopog a Gestapo, hogy a fatert elhurcolja, mert hát az 1939-45 közötti időszakban ez rutinszerűen előfordult a műsornak helyszínül szolgáló egykoron…..
kosztarovics bácsi 2015.05.26 17:35:12
A magyar miniszterelnök már úgy jár Strasbourgba, az EP-meghallgatásaira, mint haza. Ha jól számoljuk, ez volt az 5. alkalom, hogy pellengérre állították. Messze ez volt azonban a leggyengébb teljesítménye, mondhatni, magas labda. A bírósági tárgyaláson (aka. parlamenti…..
Iszlamofóbiával vádolja a magyar kormányt és Magyarország elleni nemzetközi bojkottfelhívással fenyeget a Magyar Iszlám Közösség elnöke. Bolek Zoltán május elején levélben figyelmeztette az Emberi Erőforrások Minisztériumát, hogy a Muszlim Világligához és Egyesült Arab…..