Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tobeor (törölt)

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hónapok óta megy a manipulálás a baloldali összeizé oldaláról, hogy amennyiben nem a Mesterházy-Bajnai-Gyurcsány-Fodor-Szabó listára adod a szavazatodat, akkor Orbán Viktort erősíted. Hát persze. Az a baj ezzel az érveléssel, hogy nem más, mint ordas hazugság. Ez ugyanis akkor…..
Ez már megint a "gondóta vóna a fene" kategória: Bajnai poénos is tud lenni. Vagy legalábbis hagyja, hogy a kampánystábja az legyen. De miért csak két nappal a választás előtt?! // BejegyzésBajnai Gordon által // BejegyzésBajnai Gordon által //…..
Handó Tünde főbíró (az Országos Bírósági Hivatal elnöke) olyat tett, ami a NER keretei között ugyan megszokott, de törvénytisztelő ember szemében ócska kis svindli, a jogszabályok, sőt, az Alkotmányosság szellemiségének sárba tiprása.Welsz Tamás különös körülmények…..
És attila bevetette. Fedezte őt fletó és a többi baloldali vezér. De már nem csak mesterházy hiszi csodafegyvernek, hanem a többiek is. Már a képviselő-jelöltjeik is bevetették. És még büszkén le is videózzák… szánalmas vergődés az egész. Hogy mi az új baloldali…..
tobeor (törölt) 2014.03.20 19:56:29
@álfirkász: Megüzenték a szocik:
Így jár mindenki aki beszélni mer!
Teljességgel érthetetlen, hogy a választások előtt három héttel miért nem rendelkezik a Fidesz-KDNP választási programmal. A programnélküliség nemcsak támadási felület az ellenzék számára, de valóban inkompetenciát jelez. Persze nem arról van szó, hogy a Fidesz ne tudna…..
tobeor (törölt) 2014.03.19 11:44:45
@Rémbódess: Gyakorlatilag fizetésképtelenné vált az ország. Ha nem jött volna az IMF, akkor bizony nem hozta volna a nyugdíjat a postás, nem kaptak volna fizetést a közalkalmazottak.
tobeor (törölt) 2014.03.19 12:09:38
@♔batyu♔: Arról lehet felismerni a komcsikat, hogy meg vannak róla győződve, hogy az IMF hitel az valami pozitív dolog.
tobeor (törölt) 2014.03.19 12:37:55
@Rémbódess: Arra van kitalálva az IMF, hogy csődbe jutott államokat finanszírozzon, hogy azok ne tegyenek kárt a kapcsolódó országokban/gazdaságokban.
Az IMF gyakorlatilag csődgondnok.
A következő 30 nap egy merő rettegés lesz minden szoci számára, hogy vajon ő következik-e a leleplezések sorában. .. A Simon Gábor ügy kipattanása után azt írta valamelyik lap, hogy úgy értesültek, hogy a Fidesznél még két ügy be van tárazva… Sokan úgy gondolták akkor,…..
tobeor (törölt) 2014.03.07 19:00:23
@14,99%:
Bár igazad lenne!
A rendszerváltás méltó lezárása lenne, ha kiesnének a komcsik a Parlamentből!
Az ellenzéki vezetők állórajtot vettek, és szétsereglettek a szélrózsa minden irányába -- úgymond kampányolni. Félreértés ne essék, önmagukért. Azóta mindenki össze-vissza beszél, jószerivel azt, ami eszébe jut. Ágyin. (Elkezdtem felfrissíteni az orosz tudásomat.)…..
A száraz, semmitmondó közvélemény-kutatásoktól megkérgesedett lelkünk következtében manapság már ritkán kapjuk fel a fejünket egy-egy eredmény láttán, tegnap a Tárkinak azonban úgy tűnik mégiscsak sikerült felkavarnia a leülepedett iszapot a poshadt politikai állóvíz…..
Rogán Antal hadat üzent a rezsi alapdíjnak is. Ha ez így folytatódik jövőre már tényleg a szolgáltatók fognak fizetni az elhasznált energia után. A rezsicsökkentés határa a harmadik hullám bejelentése után körvonalazódni látszott. Igaz Lázár János újabb 10 százalékos…..
Mindig tudtam, hogy Debrecen fura urát, Mr. Kósa Lajost naphosszat mutogatni kellene a széles nyilvánosság előtt, de az ATV-nek adott vasárnap esti interjúja után egyenesen kérni szeretném az illetékeseket: ne fukarkodjanak a Fidesz egyik legnehezebb alapemberének mutogatásával,…..
tobeor (törölt) 2014.02.24 21:21:10
tobeor (törölt) 2014.02.24 21:27:52
„Kossuth Lajos azt üzente, Elfogyott a regimentje. Ha még egyszer, azt üzeni, Mindnyájunknak el kell menni! Éljen a magyar szabadság, Éljen a haza!” (Kossuth-nóta - 1849)   …Valóban „mindnyájunknak el kell menni” az Összefogásra szavazni? Valóban ez lenne „A Magyar…..
A jobboldali média hónapok óta nyomat egy hazugságot az "SZDSZ adósságáról". Az SZDSZ ugyanis egy törvény alapján a Fideszhez hasonlóan hitelre vette meg az államtól addig kedvezményesen bérelt irodáit. Amikor a párt tavaly befejezte a működését az összes megvásárolt…..