Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hVarian

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő történetben nem is a hogyan és a miként az érdekes, hanem a mikor. Hihetetlen, hogy a férfiak mennyire másképp gondolkodnak, és képesek ilyen lehetetlen következtetésekre jutni a szakítás megfelelő időpontját illetően. Bár lehet, hogy a történet valójában a…..
A részegen ismerkedés veszélyes terep, a Nyers együttes mára már klasszikus slágere frappánsan összefoglalta: "ezek fényre csúnyuló lányok". Szerintem egyébként névjegykártyát is szigorúan tilos osztogatni, pedig nekem nincs is olyan khm, érdekes foglalkozásom mint a…..
Tudtátok, hogy néha az internet legmegdöbbentőbb bugyraiból is érdekes és szórakoztató dolgok böffennek fel? Képzeljétek, az Index Fórumában is történnek néha izgalmas dolgok.Aktuális kedvencünk a méltán hosszúéletű Öreglányok a buszon... topik, tele olyan…..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
hVarian 2007.05.10 12:30:54
Subba Szefós hétindító 2007.04.23 13:16:00
Repes a szívünk, amiért a videómegosztó szájtok már Magyarországon is olyan népszerűek, hogy ha az ember el is mulaszt valami gyogyóst megnézni a tévében, másnap egészen biztosan megkapja emailben a felvételt. Tulajdonképpen a borhamisítás óta nem volt technológia, amelyik…..
Soha nem gondoltuk volna, hogy valaha is idáig jutunk, de a Subba most őszinte és forradalmi hangvételű kirohanást fog intézni a csöcsök elburjánzása ellen. Amióta Janet Jackson cicije kivillant az amerikai tévében, csak idő kérdése volt, hogy mikor kezdenek el a magyar lányok…..
hVarian 2007.03.05 16:20:48
Zoltán a lisszaboni Oceanografia tengeri állatkertben szembesült azzal, hogy még a legkülönösebb tengeri herkentyűk is lehetnek cukik. Nem vagyunk benne biztosak, de a kis mosolygós rája feltehetőleg egy tüskésfarkú egyed...
hVarian 2007.02.25 18:27:03
Van annak valami bája, ahogy 12 éves kislányok magukból kivetkőzve ordítanak és káromkodnak. Ha jól értjük, itt valami olyasmiről volt szó, hogy néhány vicces srác Tokio Hotelnek öltözve kiment egy fanklub-találkozóra a Hősök terére, és alaposan…..
Subba Lobognak a nagy csöcsök 2007.01.23 17:13:52
Vannak amerikai előadók, akik dollármilliókat is képesek kiadni egy videóklipre. Mert hülyék és nincs fantáziájuk. Minek ennyit pazarolni, amikor néhány internetről összelopott filmdarabbal is tökéletes alkotást lehet összehozni. A lényeg, hogy a hangsúly a hülyén táncoló…..
Subba Privi.hu felnőtteknek 2007.01.17 17:34:00
Eleget rugdostuk már a nemzet gyermekeit, és egy kicsit igazságtalanok voltunk. Hiszen a gyermekekből még bármi lehet, soha nem lehetünk biztosak abban, hogy valmelyik ma a privi.hu-n a cicijeit mutogató lánykából nem-e lesz felnőttkorában pénzügyminiszter vagy valami egyéb…..
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Izrael leatombombázza Iránt! Már leszerelték a fitymát a zsidó atombombáról, szörcsög a nukleáris péniszpumpa, népirtásra készül a cionfasiszta rezsim! A holokausztbiznisz bevételeiből, persze. Ütős szalagcímek, eladják a lapot. Atombombázni, az már valami, talán még…..
Subba Ikertornyok – Darth Péter 2006.10.25 14:43:00
Darth Vader maszk nélkül és Gergényi Péter, Budapest főrendőre. Két dolog biztos: Vader nagyúr tutira jobban tudna tömeget tud oszlatni, és nem lennénk meglepve ha kiderülne, Gergényi fia a másik oldalon harcol...
hVarian 2006.10.26 11:07:20
aki nem fizet be elég adót az azért teszi mert nem tud befizetni eleget, így se kicsik a terhek és most hogy növelik őket mégjobban ki fogják kerülni őket úgyhogy patthelyzet, annyit tudnak tenni hogy ellenőrzésre költenek még többet és beviszik azt aki nem akar beledögleni abba hogy kompenzálni próbálja a kormány által 4év alatt felhalmozott hiányt..
amúgy az oszlatásról annyit hogy én utálom a legjobban a vandál barmokat, de amit a rendőrök csináltak az tényleg erős túlzás volt kezdve reggel amikor a megemlékezőket kergették ki a térről és nem csak azt az emlegetett 50 főt - akik mellesleg jogosan nem hagyták el a teret - azért, mert jött a delegáció.. mi magyarok nem ünnepelhettünk a saját nemzeti ünnepünkön, mert mindenféle senkiházi "méltóság" eljött smúzolni gyf teadélutánjára és belegondolva mókás hogy egy volt kiszes (és nem rajta múlott hogy csak volt..) megteheti hogy akadályoz minket az 56'os megemlékezésben..
az esti oszlatás is nevetséges volt.. barrikádokat azért építettek mert a bátor és vitéz rendőrök gránátokkal fejmagasságban és gyanúsan erős gumilövedékekkel (ugyanis nem kéne lyukat szakítania az emberbe..) lőtte a tüntetőket, ezekután a molotov koktélozás (ami tudtommal senkit nem talált el) teljesen jogos volt. mellesleg nem végeztek sokkal nagyobb pusztítást mint a rendőrök akik teleküldték a várost könnygázzal.. épületfalról mandínerrel lőni a tömegbe hát igen néha bement egy ablakon bent eltalálhat valakit? nemérdekes mértnemmegy ki a "műveleti területről"? ja ott lakik? akkoris!
felháborító amit megengednek maguknak és azon csodálkozok hogy még senki nem lőtt rájuk..
hVarian 2006.10.27 16:55:48
papa má nemtom kivagy aki azt hiszed hogy én orbánra élvezek.. nem azt mondtam hogy jöjjön a fidesz ácsi.. sőt olyat se hogy menjen az mszp, de ami nem működik és nem akar működni azt le kell cserélni, és mivel ez elvileg egy gondolkodó rendszer ez a valami ami nem akar működni, illene felismerniük hogy mi a teendő, de ha nem akkor vállalják a következményeket és ne kenjék 1másra a xart amit nem hajlandóak eltakarítani.. szerintem. lehet hogy nem gondolkodok elég beszűkülten hogy vagy fidesz vagy mszp, de most mit csináljak..
aszem bullshit baby voltál, méltó hozzászólás a nevedhez na mind1
azért azt mindenki észrevehetné hogy gergényi egy vadállat és be kéne zárni.. fletó meg áh mindegy
én csak azt tudom hogy ennél már teljesen biztos hogy csak jobb jöhet
ntx helyes ne szavazz ne válassz de akkor ne is nagyon szólj bele a politikai témájú topicokba.. neked nincs véleményed keep it that way
galigo 1et értek
többit lusta voltam elolvasni
és nem egy embert ismerek aki a belét kidolgozza és csak mert nem akar megmaradni azon az anyagi szinten amibe beleszületett ellehetetlenítik a magas és lassan már tényleg mindent érintő adókkal.
kellenek reformok jó mindenki tisztában van vele, de van egy kapacitás amit nem lehet túllépni és ezek a reformok túllépik az emberek terhelhetőségét.. ne csak magatokra gondoljatok baze van aki ki tudja bekkelni azt a pár szar évet amit a csomag hoz de sokan most is alig karistolnak el.. egyébként én mivel mindig minden szart befizetek nem akarok szarabbul élni mint eddig úgyhogy engedtessék meg hogy elégedetlenkedek, és az eu támogatások tuti hogy nem az adókiesések pótlására mentek el.. egyelőre ennyi volna mindenjót