Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VV Özséb

0 bejegyzést írt és 110 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az újabb tematikus hetet lezáró szavazás vészjósló eredményt hozott, a többség szerint ugyanis Fanni a legesélyesebb arra, hogy médiaszemélyiséggé váljon. De legalább ennek bekövetkezte előtt még vár ránk néhány biztonságos hét, ameddig csak egy BeleValó-ban…..
Kezdem úgy érezni, hogy valaki a csütörtököt jelölte ki hivatalos tölteléknapnak, a köpködős-ordibálós performanszok lecsengése után ugyanis megint olyan problémák kerültek elő, mint a villalakók egész napos sziesztáját megzavaró zajok, vagy Dennis viszonyulása Fanni…..
Bencus lebarnult és feltöltődött, ez egyértelműen látszik rajta, Costa Rica ilyenkor jó meleg tud lenni, meg máskor is, ha már itt tartunk. És igen, szerintem tudja, ki nyerte az Éden hotel harmadik évadát, de remélem nem spoilerezi el senkinek. A villában kajapara és kajagate volt,…..
A csütörtöki összefoglaló középpontjában Robin dupla drámája állt. A kiesésközeli állapot és a választás súlyos dilemmája komoly államférfiakat is megviselt volna, de őt kemény fából faragták, még akkor is, ha ülve pisil. Kiderült továbbá, hogy a szupercuki Macira nem…..
Kedves naplóm! NEEEEEEEEEEEE! MACIIIIIIIIII! XOXOXOXO Hát de mér????? Vigasztalhatatlan vagyok, ez a geci Denisz meg a nagypinájú Fanny, nem is, fanny, kisbetűvel, ╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮ mert EGY ROHATTKURVA, bezzeg tovább maradhat!!!! A villában!!! És Maci meg nem!!!!! A…..
VV Özséb 2015.01.13 17:00:02
Hát itt vagyunk. A kiválasztás napja. Ez a rész megint rávilágított, hogy mit is utálok a taktikázásban, pláne, ha ilyen emberek próbálkoznak vele. Még mielőtt ezt kifejteném azért elmondom, hogy amúgy Maci epegörcsöt kapott, ezért kórházba kellett vinni, de mindenki…..
VV Özséb 2015.01.13 00:56:29
Ami miatt nem tudtunk aludni, hogy akkor most hogy is volt az, hogy Edina is azért kampányolt az érdekbarátainál, hogy rája basszák a könyöradományul adott kiválasztó jelet, oszt mégsem ő kapta a zöld kendőt, hanem Robin, a nagy rejtély ma végre kiderül. (SPOILER ALERT:…..
Ember legyen a talpán, aki rendet tud vágni abban a pézsmaszagú ködbe burkolózó kavarásmasszába, ami most a villában éppen a Laci-Edina-Zsu háromszöget nyakon öntötte. A karácsonyi zabálásban egy dekát sem hízó, ezért érdemrendet érdemlő Bencus tuti nem fog, bezzeg a…..
Ezt a szeánszot Lilu vezeti fel ismét, bűrgatya, szürke bokacsizma, és aszongya, hogy betlehemi prömier lesz, mintha a Gerbeaud teraszán ülne valami havernővel, és a Madách műsoráról beszélgetnének. Az összefoglaló első részében a betlehemezésre készülő lakókat látjuk,…..
Hú. Párbaj van, Röné vs 12ker, aminek elég megjósolható a végeredménye, de mit kellett végignéznünk, mire eljutottunk odáig….ezért álljon most itt az epizódból az a screencap, ami tökéletesen kifejezi az egészet. Ez volt az az összefoglaló, amibe a párbaja napján…..
VV Özséb 2014.12.24 00:09:37
VV Özséb 2014.12.24 00:33:16
@Morcz: egy nem létező "decemberi nagy dévid getta slágerről" beszél. van ilyen? szerintem nincs, legalábbis én nem hallotam.
gpoy Minden rizsa nélkül vágjunk is bele, hisz igazi internetaranytömbökkel, sőt, a lófaszt, öklömnyi véres gyémántokkal szolgált a tegnapi adás. Ugyanitt míg lefőtt a kávé rájöttem, hogy a VV7 az, ami az alkohol képtelen velem megtenni: öl, butít és nyomorba dönt. Az adott…..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Ami túl biztos, az úgysem jön be " (gabx)..
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Ha nem érzem a nagy oddsot, rakom a kicsit. " (kanadaii)..
VV Özséb 2014.10.05 21:15:17
Nagyon a vesztét érzi itt méár mindenki, így én is, és őszintén bevallom, csodálom Bencust, hogy még nem tépte ki félrezselézett haját két marokkal. Debil és Viki a fináléban, nézzük, mi volt még tennap a vellában. Hát semmi. 1. A Titkos Savazás Feladat: anonim tessen…..
Párbaj van, így Lilu és Bencus ketten a színpadon, 46-54 százalékon áll a fantomképek csatája. Üvöltést várunk, a stúdióba beterelt közönség és az egykori vellalakók is erre hangoltak. A villában Debil és Traktoros egymást kurvaanyázza a szokásos megmondás-feladatban,…..
Lilu van, feketében, lófarokkal a fején (hátul, perverz állatok, HÁTUL), és szokásos vidámságával jeleni, hogy két bula lesz a döntőben, mert Debil nekifeszül Traktorosnak holnap. ha most nagyon geci akarnék lenni, és általában az akarok lenni, akkor aszondom, hogy el is lehetne…..
Lilu. Absztrakt mintás ruha. Debilnek nem volt ideje. Gyors döntés. Kit visz ki? Dilemma. Dráma lesz? Lesz. Első kör: Roxy sír. Pink a felelős. Kimegy? Nem megy. Viki kimegy? Kimegy. Pink? Alszik mint egy medve. Viki kómás. Roxy apportírozik. Nem jól. Zenés ébresztő. Felkelnek. A…..
VV Özséb 2014.05.03 02:17:20
@KriszIza fan: Te soha nem voltál még szerelmes hogy ennek a kameráknak szóló kamukapcsolatot beveszed? Te tényleg ennyire naív vagy? Hol beszélünk itt szerelemről, az egész mindkét fél számára egy szenvedés, folyamatosan veszekednek, kurvaanyáznak, leköpik egymást. Csak azért folytatják tovább mert bevannak zárva, és mivel mindkettőt visszaküldték a párbajról azthiszik erre kíváncsiak a nézők. Nem hiszem el hogy valaki ennyire buta hogy ezt beeszi. Krisztián is mondja hogy Iza a legfontosabb neki, mégis amikor Lilu megkérdezi hogy a fődíj vagy Iza, egyből rávágja hogy a fődíj. Ez is milyen dolog, szexel, meg leszopatja Izát majd ráteszi a jelet merthogy megigérte, ezt a jelet az összeveszés utáni kiválasztáskor kellet volna rátenni. Azért tette rá a jelet mert így konfliktusokat kreált, meg kibéküléseket hogy képernyőn lehessen Izával. ennek a gyereknek ez a taktikája hogy megsajnáltassa magát. Viki is elmondta nekik sokszor hogy megmutatták egy ország előtt hogy nem viselkednek a szerelmesek. Ebből nem lessz semmi ha vége a játék, kivéve ha Krisztián nyeri meg...
In medias res: valamilyen hülye feladatnál fogva Pinki is Teó csirkének öltöztetik, értsd: bekenik őket mézzel és megszórják őket tollal. A végeredmény rohadt vicces, az oda vezető út inkább fájdalmas. Debil nagy lelkesedéssel keni Teó seggét és mellét, ezt a riportban is…..
Kicsit irigyeltem Sixxet, hogy ő írhatta meg a Killer Karaoke Villa editionjét, azt meg pláne, hogy nála tetőzött Iza és Krisz szerelmi lejmenete és megírhatta a Csulák Csatáját, de valahol azért sokkal jobb volt négy napig nem nézni ezt a szart, mint igen. Mondhatni mit sem tudva…..
Ez az, ami kurvára hiányzott ebből az évadból: a humor. Eddig maximum azon röhöghettünk, hogy Traktoros megnyomja a tébetűt, Bugyitlan Medve meg zárt szájjal igyekszik az ót is kimondani, esetleg azon, hogy Debil a lehető legváratlanabb pillanatokban veszi elő a farkát és rázza…..
Reggeli tornával nyitunk, amit Debil prezentál, ezt persze Zsóti full leszarja. Szomorú, de ez van. Debil megkapja a két danos villamesteri címet és elrendeli a rendet, hogy cipőbel hálószobába mászkálás nem lesz, ágyak be lesznek vetve, szekrények be lesznek csukva, vagy ő szögeli…..
Iza ledobta a szerelem bombát, megmondta a hajdúnánási legénynek, hogy szereti, mint az állat és ritkaság számba megy, hogy ő ezt kimondja, de az is, hogy mástól őszintén viszont hallja. de szép ez. Be is vonulnak szépen a nyugiba és ott töltik az éjszakát, de No Szex, csak a…..
Lilu celebrálja ezt a misét fekete-fehérben, és itt ragadom meg az alkalmat hogy elnézést kérjek a tegnap esti felszopó elmaradásáért, van az úgy, hogy a hogyvoltíró besokall, és összeesik, majd a műsorra felocsúdik, de két perc után sírógörcs rázza egész testében, és…..
VV Özséb 2014.03.26 16:12:20
Miután kiderült, hogy a Sony beszállt szponzornak a VV mellé és az Amerika kapitány 2 garantálja, hogy a lakók nem fogják kitépni egymás haját veszekedés közben, Istenes Bence kerül elénk egy Fake, azaz hamis feliratú pólóban, amit viccesnek is tarthatunk, ha jobban belegondolunk.…..