Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pityu77

0 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A következő képek a szülés előtt és főleg után készültek női testekről, a maguk valóságában Photoshop és retus nélkül. Nem olyan nőkről, akik három nappal szülés után már a régi formájukat hozzák, a képeken legalábbis, ott a tökéletes bikini body és az édes…..
Amikor kíváncsiságból "fellapoztam" egy online értelmező szótárt a "mester" tudományos definíciója után kutatva, végül majdnem görcsbe állt az ujjam, mire legörgettem a lista aljára, amely azt sorolta fel, ki mindenki tartozhat ebbe a fogalomkörbe, az egyszerű asztalostól kezdve a sportedzőn át…..
Pityu77 2014.04.21 12:39:07
@szombi: Szerintem is erőltetett cikk, az afrikaiak inkább bontják a veszélyes hulladékot.
Március 15-e alkalmából, mi hangsúlyozottan NEM szeretnénk pártpolitikai fejtegetésekbe bonyolódni, és a hagyományos "mi történt ezen a napon"-féle visszaemlékezés is elmarad ezúttal. Nem kisebbíteni szeretnénk a forradalmárok érdemeit, hanem egy Magyarországon talán szokatlan…..
Az 1848-as forradalom évfordulója közeledtével mindig fölteszik a kérdést kocsmákban, szemináriumi termekben vagy pódiumokon: meg lehetett volna-e nyerni a szabadságharcot? Mert nevezzük következetesen ennek. Hiszen Bécsből, és egyáltalán, szinte minden európai királyi…..
Pityu77 2014.03.16 12:25:25
@unionista: Valójában a magyar nemzet nem volt olyan erős, mint amennyi előjogot a kiegyezés adott. A nemzetiségekkel kellett volna kiegyezni, amikor még lehetett, de a buta felsőbbrendűség erre esélyt se adott. A revizionisták sokszor ma se veszik figyelembe, a határon kívüliek szenvedték meg ezt a legjobban.
Pityu77 2014.03.16 13:32:50
@csaba03: Köszönjük, ezeket a részleteket sose hallottam. Nálunk is van enyhe történelemhamisítás, rossz ezzel szembenézni.
Elkezdtem fórumokat olvasgatni és láttam, hogy mások is sok sok éve szenvednek ilyennel. Tisztelt Praxis!   Szeretném leírni a történetem, nem tudom, megosztják e.   Sziasztok, leírnám az én történetemet, még 2009 augusztus végén kezdődött, gyakorlatilag mikor először…..
Ki a májer? A ruszki? Na ő biztos nem, teszi föl és válaszolja is meg a kérdést Rajcsányi az ukrán válság kapcsán. Ahelyett, hogy megkérdezné, kik azok a májerek a magyar véleményipari műveknél (vö.:sajtó), akik az ukrán válságot egy hetvenéves republikánus szenátor…..
Most, hogy élesedik a hazai és nemzetközi helyzet, minek következtében, továbbá a 2014-es országgyűlési választás megnyugtató, sőt, kétharmados eredményű lebonyolításának érdekében hadat üzenünk a reakciós, ellenforradalmi Ukrajnának, ideje, hogy tisztázzunk pár dolgot.…..
Napok óta a Cuslág könyvön, a belőle citált idézeteken és a vélt vagy valós hatásain röhögök. Ennél szebben nem jellemzi semmi a hazai politikai közállapotokat: A mutyista kókler a kijárónál is szigorúbb mázsát kap a csínytevéseiért, leguggolja amit kell neki, majd eladja…..
Nem lenne igazságos, ha nem kerülne sor a FIDESZre is a sorozatban. Őket is van miért ekézni. és nem azért, mert Orbán Viktor szereti a focit. Sőt még azért sem, mert azt a fajta focit szereti amit sokan "soccer" néven emlegetnek, és nincs benne touchdown. Pedig ugye egyre több fiatal…..
Bár már jócskán benne vagyunk a kampányban, a választásokig pedig bő egy hónap van hátra továbbra sem tudunk semmit a Fidesz választási programjáról. Persze, ha úgy vesszük nincs is szükség, hiszen magabiztosan vezet a közvélemény kutatásokban. Ami 2010-ben elég volt, az most…..
Pityu77 2014.03.05 22:42:41
@Bruteman: Teljesen egyetértek, csak azért fogok a Fidesz után most a bohócokra szavazni, hátha nem lesz újra kétharmaduk.
Csúnyán elszállt velük a ló.
Stadion a ház mellett, közgép, trafik, számtalan irritáló történés, de igazából az arrogáns hataloméhség aggaszt. Bratyizás a keleti diktatúrákkal, Putyin, a baltás gyilkos, többszörös gratula Iránnak, nagy kínai áttörés amiből semmi sincs, mindeközben az unió szivatása, miközben onnan van csak pénz és ott talált félmillió ember munkát, ha nem akar itthon közmunkás lenni.
Pityu77 2014.03.05 22:50:06
@Pityu77: Mondjuk legalább nem nőtt tovább az államadósság, de a törvénykezés gáz, új alkotmány többször foltozva, nemzeti konzultáció lényegtelenségekről.
Mint egy Örkény egyperces.
A Krím-félsziget hétvégi orosz megszállásával egy időben maszkos fegyveresek törtek be a térség fővárosában, Szimferopolban működő független médiaközpontba. Nagyjából harminc, felségjelzés nélküli katonai ruhába öltözött maszkos férfi betörte a több irodának otthont…..
Pityu77 2014.03.03 23:01:32
@Laciii: Nem szeretem az elvtelen embereket.
Pityu77 2014.03.04 07:08:56
@különvélemény: Valóban, mint azt mindenki tudja, ezt is,mint mindent, a szupertitkos árnyékhatalom irányítja.
Az oroszok köztudottan zsidó befolyás alatt vannak, és mivel néhány zsidó nagykutya összeveszett, ők robbantották ki az egész konfliktust. Szegény Putyi nem tehet semmit.
Pityu77 2014.03.04 08:57:53
@különvélemény: Én nem, de ha Szaniszló elmondja, sokan elhiszik, mint a vörösiszaptározó nato-bombázását.
Az In Vino Veritas Történelemhelyesbítő Intézet kezdeményezésére, a múlttal való szembenézés jegyében független szakértők segítségével rekonstruálják a holokausztot. „Meg kell győződnünk róla, hogy hány embert lehetett elvinni, milyen eszközökkel és milyen…..
Lázár Jánosnak nem csak rosszul esett, hogy a Mazsihisz nem fogadta szívesen a kormány gigantikus méretű történelmi hazugságait, de még ezt is találta mondani: a Mazsihisz ultimátuma (a Szabadság térre tervezett emlékmű ügyében) többekben aggodalmat kelt, és "nem befolyásolja…..
Pityu77 2014.02.26 07:32:07
@midnight coder: Persze, Sztálin engedelmeskedett a zsidóknak. Kicsit olvass utánna.
Egyébként is az ukrán nemzetiségű áldozatokra gondoltam.
Pityu77 2014.02.26 08:24:17
@Zoltan777: A megszállásig kb. 60ezer zsidóval végeztek.
Pityu77 2014.02.26 09:56:00
@Gérard Duchemin: Valami kutatás szerint leginkább szláv, germán, román génjeink vannak, az ázsiai 5% alatt. Mondjuk a tatár török, osztrák megszállás után nem is csoda.
Az állam, ez az örök Leviathán többször is lecsapott saját védtelen áldozataira Európa innenső fertályában a huszadik században, annak középső évtizedeiben. A történelemkönyvek lapjairól, regényekből, fényképekről és tévéfelvételekről ismert sötét korszakról nem…..
Pityu77 2014.02.25 22:10:24