Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kommédiás

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma már az olimpiai létesítmények jó része moduláris elemekből épül. Ezeket mint valami óriás Legót tudják az építészek és tervezők a világesemény után…..
Kommédiás 2015.08.12 13:50:41
@tisztviselőként dolgozó arcszörzet szakállamtitkár:
Nem értem, hogy a magadfajtának miért fáj az, hogy egy ilyen rangos eseményt rendezhet hazánk????
Én örülök! mert a rengeteg kiváló magyar sportoló mellett, esély nyílik arra, hogy a külföldi nagyágyúkkal is találkozhassunk!
Hidd el, hogy ez a gyerkőcökre is nagy hatással lehet, mert egy-egy ilyen találkozás arra is ösztönözheti a gyerekeket, hogy ők is sportoljanak! Sok ilyen példakép van már most is (Bácsi Peti, Hosszú katinka, a vízilabdás srácok, stb, stb,stb...)!
A daganatok kialakulását a genetikai tényezők és bizonyos környezeti hatások (fizikai, kémiai behatások, fertőzések) együttesen határozzák meg. Köztudott például a dohányzás, a fokozott alkoholfogyasztás, vagy a mozgásszegény életmód hajlamosító szerepe, de ismert bizonyos…..
Hát ez nem egy sikersztori. De vajon a Tesco rendszere nem működött a múlt héten vagy szegény olvasónk van elátkozva? Más is tapasztalt kiszállítási anomáliát? És egyáltalán miért kellett törölni és még egyszer leadni a rendelést? Szia! Nem tudom, hogy volt-e téma már…..
Hét lakónk van, hét becenévvel, a konfúzió elkerülése végett itt vannak a hogyvoltban használt nevek, legalábbis azok, amiket én használok. UPDATE: tévedés vagyon, ez nem az a poszt, ahol javaslatokat várunk kommentben, hanem egy szolgálati közlemény, hogy ne legyen kérdés…..
Orbán Viktor nemcsak a vitától menekül, hanem a valódi riporteri kérdésektől is. A Hír24 szépen összeszedte, hogy a legtöbb médiamegjelenésén nem lehet kérdezni Orbántól: van amikor még a közelébe sem engedik a riportereket (lásd a cikk végén a videót). Ez persze nem azért…..
Véghajrába fordult a kampány, mindkét oldal megrendezte a hétvégén az utolsó lelkesítő köztéri bulikát. Szombaton megnézhettük mennyien fogadtak szót a kormány sms spamjának, kiderült a "lengyel" békemenetelők milyen faszául beszélnek magyarul, mikor a szeretetért…..
Mit üzen a magyar népnek Orbán Viktor? Vendégszerző: Szincsok György A kérdésre két válasz van. A rövidebb: Folytatjuk! A hosszabb: Orbán Viktor Magyarország miniszterelnöke. A kettő lényegében ugyanazt jelenti: Nincs alternatíva, én vagyok a nemzet, én vagyok a hatalom, én…..
Elkészült a 4-es metró és hazakerült a családi ezüst, de ez a hét sem telhet el anélkül, hogy megemlékeznénk az adóhatóságról. Fotó: innen. Még nem késő feliratkozni az Átlátszó napi e-mail hírlevelére, a Napi Mutyimondóra, akkor már reggel olvashatod az…..
Teljesen le vagyunk nyűgözve az egymást érő, Bissau-Guineától Panamán és a Közép-afrikai Köztársaságon át Uruguayig gyűrűző számla- és útlevélbotrányoktól.  Micsoda fifikás kozmopolitizmus húzódik meg a jól ismert, háztáji szoci arcok mögött! Politikai krimit,…..
Ez a legjobb társasházi rezsitájékoztató amit eddig láttam.Minden törvénynek megfelel, minden adatot tartalmaz, tessék kedves lakók, itt a "rezsicsökkentés": kép: sutyerak.tumblr.com..
Kommédiás 2014.03.19 11:16:26
Teljességgel érthetetlen, hogy a választások előtt három héttel miért nem rendelkezik a Fidesz-KDNP választási programmal. A programnélküliség nemcsak támadási felület az ellenzék számára, de valóban inkompetenciát jelez. Persze nem arról van szó, hogy a Fidesz ne tudna…..
Kommédiás 2014.03.19 10:25:22
@kovi1970: Az a jobbik ;)
Kommédiás 2014.03.19 10:36:07
@Ben Franklin: Ben! A szegény gyermekeket majd a Szabó Timike fogja etetni! ;-)
Kommédiás 2014.03.19 11:09:50
@nu pagagyí: 430 milliárd! :)

Szép nagy szám...de a mutyizáson kívül van valami értelmes érvetek is? Vagy csak ugyanazt a csontot rágjátok???
Viktor Janukovics bukása után az ukránok szétfotózták a házat és a birtokot, így derült ki, hogy Janukovicsnak golfpályája, arany vécékefe, régi autók gyűjteménye, egy hajója, saját temploma, vagy mondjuk állatkertje volt. (Itt van egy 26-os lista, amit a Twitterről szedtek…..
A második TEK-es helyreigazítási perünkben megtudhattuk a terrorelhárítókat képviselő jogásztól, hogy voltaképpen az államszervezet demokratikus működését veszélyeztetjük azzal, hogy megkérdőjeleztük az árvízi többletpénzük elszámolását. Ettől még vesztettek. A…..
Eddig körülbelül harminc diák írta alá azt a nyílt levelet, melyben a Hoffmann Rózsával szerdán egyeztető diákokhoz (és volt a diákokhoz) intéztek négy kérdést. A levélben többek között a tárgyaló diákok legitimitását és a sajtónyilvánosságot hiányolták. A teljes…..
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
Kommédiás 2014.02.21 14:54:07
@fvipera:Ha esetleg mesterházy, gyurcsány, vagy bajnai lenne ilyen helyzetben (jelenlegi miniszterelnök) és nem ellenzékből kárognának, akkor mit tennének, mit tettek volna? Nos?
Kommédiás 2014.02.21 14:55:27
@Orbán Mutyin: Ezeket a baromságokat honnan veszed? Az atv-ben mondták?
Kommédiás 2014.02.21 15:04:38
@fvipera: Én arra vagyok kíváncsi, hogy ők mit csinálnának??, te csak itt köpködsz, meg osztod a hülyeségeidet...

Milyen önrendelkezést vesztettünk el? Kezdesz átmenni libsibe...csak nem bajnai valamelyik kis felszopója vagy? ;) te vagy az milán? vagy a misetics bálintka?