Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zs1234zs

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bala ismerősének anyukáját egy 20 ezer forintos nyeremény igéretével rántották be termékbemutatóra, ahol fél óra alatt megkapta az OTP-hitelt a halom túlárazott kacatra: Hadd meséljem el mi történt egy győri barátom anyukájával, szegény elég félénk, ha velem csinálják,…..
zs1234zs 2014.02.21 12:20:45
Anyukám is vásárolt tőlük... Szintén hitelre a 80 ezres nyugdíjára öt perc alatt megvolt a hitelengedély.

Az egyetlen pozitívum, hogy teljesen problémamentes volt a visszavétel – pedig anyukám még ki is próbálta őket :( Vissza se tudtam rendesen csomagolni, de a raktáros nagyon rendes volt, csak legyintett. Egy porszívó rész kimaradt, azt utólag küldtem el nekik postán. A hitellel nem volt gondunk, szerintem azt nem indítják el rögtön. A raktárban reklamáltam, hogy milyen tisztességtelen nyugdíjasokat rábeszélni egy ilyen vásárlásra, az ügyintéző nem nagyon tudott erre mit mondani.
Csak az ötezer forintos előleget buktuk el, ezt a bemutatón kellett kifizetni.

Talán az OTP oldaláról kellene ezt a rendszert megtámadni, mert érthetetlen, hogy ha én aktív dolgozóként kérek hitelt, mindent megnéznek – bírálat, stb. egy ilyen árubemutató kapcsán meg vizsgálat nélkül megkapják a 400-600 ezer forintos hiteleket a nyugdíjasok.

Anyukám utólag azt mondta, hogy olyan volt mint egy "agymosás", egyfolytában győzködték őket, hogy milyen jók ezek a termékek, ha a tisztított vizet issza, nem lesz beteg, milyen drága a gyógyszer, ezt majd mind megspórolja :) A dobozokra rá volt írva valamilyen "eredeti ár", a mama örült, hogy milyen olcsón megvette ahhoz képest... De szerintem tanult az esetből ez volt az első és az utolsó árubemutatós előadása.

Szóval rögtön meg kell írni nekik a levelet az elállásról (erre nyolc nap van) és szépen visszavinni egy túra keretében – lehet bolyongani az ipartelepen!