Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sakurasaku

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A karanténnal járó kellemetlen vagy éppen nagyon kellemes időtöltések lassan a végükhöz közelednek? Kifogytál a takarítani valóból, tiszta az összes ablak, megfoltoztad a zoknikat és festettél naponta 3 képet? A menyasszonyi cipőddel hogy állsz? :)  Bár cipőből óriási a választék, mégis a boldogító…..
  Tudjuk, hogy a csapból is ez folyik...  Nem is akarunk senkit sem a kialakult helyzetről informálni, annál inkább a jövőbe tekinteni és a munkára koncentrálni. Szeretnénk az ESZSZE-vel együttműködve lehetőségeket ajánlani nektek a helyzet javítására, illetve elérni azokat a jegyespárokat, akik…..
Szemkápráztató csillogással érkeztek meg 2020 gyűrű trendjei az Esküvőmániára! Idén igencsak tükrözik a gyűrűk mindennapjainkat, hiszen menő formákkal és extra színekkel ötvözve robbantak be az új évbe!  Az 1920-as években a legmenőbb gyűrűk fehéraranyból készültek, jellemzően rengeteg intarziával…..
Esküvőmánia Te bírod a kéket? 2020.02.19 15:17:53
A PANTONE Színintézet kihirdette 2020 színét, ami nem más, mint a klasszikus kék!  A szín mindenki számára kedvenc és nagyon univerzális - nem csak az esküvők egyik kihagyhatatlan színe, de az alkalmazott művészettől a lakberendezésen át a divatig mindent áthat. Az előző évek meghatározó…..
Esküvőmánia Tanú leszek 2020.01.31 17:21:01
Ez a sztori sem kezdődik másképp, mint egy lánykérés és valójában hasonló jelentéssel bír. Ha ezt a cikket olvasod, valószínűleg elhangzott az ominózus „Leszel a tanúm?” mondat, ami nem csak neked de a menyasszonynak és a vőlegénynek is nagyon sokat jelent. Ahhoz, hogy a legjobbat hozhasd ki…..
Az esküvői képek legjobbjai sok esetben a jól elkapott pillanatfotók, ám ha a megszokottól eltérőt, még romantikusabbat vagy akár vicceset szeretnél, íme pár ötlet. Jó tanács: a kiválasztott fotóssal célszerű előre egyeztetni az elképzeléseidet. Könnyen lehet ugyanis, hogy egy jó ötletből a fotós…..
Napjaink esküvőire egyre kevésbé jellemző a hagyományok megtartása, azonban vannak kivételek, amik az új és formálódó szokások és divatos formulák között is kihagyhatatlan elemei egy lakodalomnak.  Többek között a menyasszony- és menyecsketánc is ilyen. Sok mozzanatban hasonlóak, ám igencsak…..
A zökkenőmentes szertartás és a fergeteges buli után nehéz lehet elhinni, hogy az esküvő napja véget ér. Ám a tökéletes befejezése a napnak nem maradhat el a köszönőajándékok átadása nélkül. Ám tény, hogy a nagy felhajtásban könnyű megfeledkezni ezekről a kis apróságokról. A fáradt, de boldog…..
Te lettél a vőlegény tanúja és már a nyakadon a legénybúcsú vagy csak szeretnéd mielőbb elkezdeni a szervezést? Semmi pánik, a tökéletes legénybúcsút bárki képes megszervezni egy kis segítséggel! Kövesd a tippeket és szervezd meg a legemlékezetesebb bulit, amit a haveri társaság még 50 év múlva is…..
Nem meglepő módon a lánybúcsú a legénybúcsúból ered. Szerencsére a női egyenjogúság kivívásával az önfeledt szórakozás már nem férfi kiváltság, lányok, nők, asszonyok is tarthatnak fergeteges bulikat. A két szokás története azonban kéz a kézben jár, pont mint az ifjú pár. A lánybúcsú…..
Hogy milyenek voltak több száz évvel ezelőtt a legénybúcsúk? Hogyan alakultak ki a ma is ismert szokások? Görgess tovább és járj utána! Legénybúcsú akkor A vőlegény búcsúztatása meglepően változatos és igencsak hosszú múltra tekint vissza. A hagyomány gyökerei az ókorban erednek. A spártaiak,…..
Ha ezen az oldalon barangolsz, valószínűleg már tudod, hogy az esküvő lebonyolítása nem a legegyszerűbb feladat ezen a világon, bár egy kis odafigyeléssel és összeszedettséggel hatékonyan lebonyolítható. A sok nagy kérdés közül az egyik legnagyobb, hogy kire is bízzuk az események koordinálását! A…..
Az esküvői torta mindig sok kérdést vet fel és variációk végtelen sorát vonultatják fel a cukrászok. Kövesd az alábbi lépéseket az édesség megálmodásától az első szeletig és édes lesz a jutalmad!   Légy stílusos Mikor először az esküvői torta gondolata felmerül benned, egész biztosan úgy érzed…..
Esküvőmánia Kényes kérdések 2018.03.02 20:33:36
A várva várt nap előkészületei közben bizony felmerülnek kellemetlen kérdések, szituációk, melyeket meg kell oldani. Összeszedtünk párat, próbálunk tanácsod adni, de kíváncsiak vagyunk, hogy nektek milyen helyzeteket kellett megoldanotok. Dekoráció, kellékek Minden szülő legalább annyira izgatott…..
A napok óta tartó havazás az Esküvőmániásoknál is meghozta a hatását, elkezdtünk a téli esküvőkről álmodozni. Bár megoszlanak a véleményeink, abban egyetértünk, hogy egy havas menyegző a megfelelő helyszín, dekoráció és egyéb kiegészítők bevonásával felejthetetlen élmény lehet nemcsak a…..
Minden menyasszonynak fejtörést okoz, hogy milyen cipőt válasszon a nagy napra. Természetesen fontos, hogy a ruhához illő legyen a lábbeli, de a kényelem és praktikum egyáltalán nem elhanyagolható tényezők a választásnál. Magas vagy lapos? Először is fontos szempont, hogy életed párja milyen…..
Egy esküvőnek nem feltétlenül kell gyerekmentesnek lennie. Igazán emlékezetes és jó élmény lehet mindenkit bevonni az ünneplésbe, amennyiben az összes vendég részére megteremtitek a szükséges kényelmi feltételeket. Íme az elengedhetetlen tippek a sikerhez: Hozzatok létre egy gyerekszobát.Egy olyan…..
Többen kértétek, hogy adjunk tippeket nászajándék vásárlására. Egy kicsit megfordítjuk a dolgot és ezúttal arról írunk nektek, hogy melyek azok a meglepetések, amelyeket mindenképpen kerüljetek el, ha nászajándékról van szó. Hiába tűnik egy-egy ajándék fantasztikus ötletnek a pár érdeklődési köre,…..
Az esküvő megszervezése erőt próbáló feladat. Rengeteg türelemre, kitartásra,nagy körültekintésre és alaposságra van szükség ahhoz, hogy minden tökéletesre sikerüljön. Ha előre átgondolt költségvetéssel és forgatókönyvvel indultok neki a tervezésnek, nincs okotok az aggodalomra. Íme,…..
... az a fránya ragasztó. Na jó. Ha őszinte akarok lenni, egy kicsit én is hibás vagyok a dologban...az üzletben az eladó kétszer is felhívta a figyelmemet arra, hogy tapétázásnál nem szabad olcsó ragasztót használni. Abból nem származik semmi jó.Legyek alapos, mondta. Nézzek körül és mérlegeljek:…..
Az ilyen szutyok időben hajlamosak vagyunk teljes mélyrepüléssel indítani a napot és az órák teltével sem találjuk a motivációt arra, hogy lelkesen és lendületesen tevékenykedjünk - én legalábbis efféleképpen vagyok. A reggeli kávézásom során tehát arra vettem rá magam, hogy három olyan dolgot…..
Üzenet Neked A testvéreknek 2016.02.23 12:17:33
Vannak jó és rossz testvérek. Azt, hogy miben rejlik ennek a kapcsolatnak a jósága vagy rosszasága, nehéz definiálni. Ha nem tudod eldönteni, hogy a te kapcsolatod milyen a testvéreddel / testvéreiddel, mérlegelj a következők szerint:  - képes vagy-e egy napnál többet eltölteni vele úgy, hogy ne…..
Te, aki arra vetemedtél, hogy beregisztrálsz a Tinderre. Ha csak szexpartnert keresel, el se olvasd a soraimat. Ha viszont tényleg szeretnél ismerkedni és mondjuk egy normális lányba/nőbe botlani, akkor Neked szánom az alábbi sorokat: kÉPileg: nagyon menő dolog a napszemüveges szelfi, de első…..
Próbáltad már, hogy egy hétig őszinte vagy mindenkivel, aki az utadba kerül? Kétlem. Ahhoz ugyanis bátornak és kiegyensúlyozottnak kellene lenned ahhoz, hogy szembesülni tudj a következményekkel. Te viszont egyik sem vagy. Választod hát a köztes megoldásokat: nem válaszolsz kérdésekre, terelsz és…..
Pontokba szedem Neked, hogy sorra tudd venni mind (kezeld kellő iróniával azokat a részeket, melyek igénylik): - születésnapok ünneplésekor sokféle sütiből tudsz választani - mindig van mit /kit ünnepelni - folyamatos beszédtémát biztosít az egyes családtagok körüli hercehurca - ha leáll alattad…..