Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tulione

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Hisztizik??? Én biztos fognék egy poharat, és leönteném vízzel!” Bárcsak annyi pénzem lenne, ahányszor ezt és ennek a "jó tanácsnak" a különböző verzióit hallottam! Most elmesélem nektek, milyen volt az, amikor az ovisom képen öntött egy pohár vízzel. Igen: ő engem. Az ovisom úgy 20 hónapos kora…..
A pesterzsébeti albérleti szoba ahol a 9 éves Sanyikát ( becenevén Benumát) ápolja az édesanyja, inkább hasonlít egy intenzívterápiás kórházi teremre, mint egy gyerekszobára.  A jelenleg vegetáló  fiúról már régen kimondták az orvosok, hogy „ el akar menni az angyalokhoz”,  de az élni akarás ezt…..
tulione 2017.10.09 14:47:15
@Renata Guti: Kedves Andrea! A kommentelők rengeteg szívtelen dolgot irtak önről és a kisfiáról. Könnyű ezt tenni, név és arc nélkül. Ha az ön arcába kellene nézniük, vagy a kisfiáéba, esetleg a lányáéba, akkor nem tennék. Kérem, ha mondhatok ilyet, ne keseredjen el! Minden tiszteletem az öné, hogy a gyermekéért harcol! Tulkán Kati
Mindig irigykedve nézem a gyönyörű, fiatal fürdőruha modelleket, akik a divatkampányok képein káprázatosa, és persze tökéletesen néznek ki. Így szinte üdítő látvány egy igazi, hús vér nőt látni, aki profi szépségeket meghazudtolva pózol a kamera előtt, arról nem is beszélve, hogy a hölgy már 61…..
Az 1959-ben született holland fotográfusnő Rineke Dijkstra az után kezdte el az Új anyák című sorozatát, miután jelen volt egy közeli barát második gyermekének születésénél. Dijkstra megjegyezte, hogy azonnal megérintette a barátja arcán megjelenő különböző érzelmek…..
A legtöbb családban egyezkedések, viták, tépelődések, beszélgetések sora előzi meg a felnövő gyermek éjszakai életbe való elengedését. Szülőként gyakran nehéz döntés elé kerülünk: mikor, hogyan, és meddig maradhat ki tizenévesünk? Különben is, annyi rossz hír jött idén nyáron is: bedrogozott,…..
tulione 2016.08.26 09:04:36
@Köksal Baba: Az meg a te részedről first world problem, hogy a frusztrációdat egy hétköznapi blogbejegyzésen vezeted le.
kisrigók igazi 2016.03.17 12:17:13
"Csak ez a nő itten, a metrón meghittenCsak ez az egyetlen, csak ez igaz ittCsak ez a Judit, esetleg Edit.Csak ez igaz itt."   én olyan jól kitaláltam ezt, hogy én leszek az igazi, mert az igazi az a jó, az a szép, az nem hamis, az valódi, az értékes. és a szülőanya meg szülőanya lesz, "a néni aki…..
tulione 2016.03.21 13:29:18
Kedves Viki!
Már olyan sokszor akartam hozzászólni, de mindig elmaradt. Most viszont muszáj hozzászólnom. Remélem, amit írok, nem lesz félreérthető. És azt is el akarom mondani, hogy ezt nem miattad, vigasztalásként irom le, hanem mert tényleg így gondolom.
Én nem vagyok örökbefogadó szülő. Van egy kisfiam, és reményeink szerint ősszel születik meg a második gyerekünk. Amióta a kisfiam megszületett, úgy gondolom, hogy nem az tett anyává, hogy megszültem, hanem ami utána következett. A lemondás a szabad életemről a férjemmel, a végeérhetetlen éjszakai kelések, a gyógyszerek beadása, az útkeresés, hogy hogyan neveljem, annak szem előtt tartása, hogy mi a jó neki, a szigorúság is, ha kell, a közös játék, az együtt töltött idő. Az, hogy a szivemet adtam neki. És ez csak félig jön ösztönösen. A másik fele tudatos.
Úgy gondolom, téged is ez tesz AZ igazi anyukává. Hogy a szíved benne van a gyerekeidben. A szóhasználat nagyon nagy pofon lehet, mégis, te vagy az igazi.
És Dzseni diszfáziájára is akartam írni annak idején, de most pont ide rímel: ne hagyd magad elbizonytalanitani! Te vagy az anyukája, te tudod, mi a jó neki! Igen, a hibákat is te követed el, de akkor is te vagy az anyukája, nem más. Szívesen olvasnék róla, hogy haladtok Dzsenivel!
Sok szeretettel: Kati
Ui.: Az iskolarendszer miatt én is szorongok, pedig nincs lemaradása a gyereknek, de ő az a fajta, aki nem áll be a sorba. Őt a szívén, a jószándékán át lehet megragadni, az akaratát csak leteperni lehet. És szorongok, mert én tipikus jókislány voltam, mégis kínszenvedés volt minden év! Csak az a szorongás, csak azt tudnám feledni!