Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hurka Gyurka

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Írtunk már többször is az Android One programról, az első bejelentés után hirtelen lelkesedésemben az idei év legfontosabb Google bejelentésének neveztem. Ha valaki nem emlékezne hirtelen, ez az a program, amiben a Google mérnökei a kis gyártókkal szorosan együttműködve olyan…..
Hurka Gyurka 2015.08.14 14:10:44
@Fazi02: Egyetértek veled. Több androidot cseréltem le, mert mindegyik egy kalap szar volt. Egyszer elöntötte az agyam az ideg, és azt mondtam nem kell még egy android, és a szerviz mizériák, kipróbálom a Lumiát. 1 éve használok lumiát, a telefonnak semmi baja nem szarta össze magát 1-2 hónap után, nem fagy meg, nem áll meg, nem idegeskedek, könnyű és egyszerű használni, sallangmentes, és amikor kell TUDOD HASZNÁLNI. Soha, de soha többet nem veszek androidot. Mert teljesen mindegy milyen androidot veszel, 1 év és meghal, nem kap rendes frissítést, lassú mint az állat, és akist szedegetheted ki belőle, hogy újrainduljon a fagyás után! Én azt nem értem, hogy mikor szűnik meg az ostoba vásárlás hullám, mikor látják be, hogy olcsó androidnak híg a leve!
Miután éveken keresztül nem törődtek vele, az Opera fejlesztőgárdája ismét nekiállt az egyes körökben a mai napig népszerű böngésző windows phone-os verziójának megalkotásához. A böngésző érkezése valószínűleg annak köszönhető, hogy a Microsoft és az Opera…..
A Windows Phone facebook csoportunk egyik olvasója úgy döntött, hogy elkezd használni egy Lumia 625 telefont. Szerencsére megoszotta velünk tapasztalatait, mi pedig megoszthatjuk Veletek. A következő néhány napon egy mini sorozatban olvashatjátok Kovács Zsolt ismerkedését a 625-ös…..
Hurka Gyurka 2014.08.22 17:02:56
UHH! Ennyi???
Azt hittem lesz valami csattanó, valami tanulság, valami voks, bármi.
Leírtad, hogy ez a program meg az a program nem volt jó.
Arról egy szó nem esett, hogy 3 nap amire lemerül, ha pajzsba vált a telefon, akkor még fél napig abszolút működőképes,és ami a legfontosabb nem fagy!
3 nap használat után nem szabadna véleményt alkotni erről a telefonról, és a WP-ről.

Több mint 10 hónapja használok WP-t.
Előtte csak androidos készülékeim voltak amelyek 2 hónap használat után mentek szervizbe, 1 év használat után a kukába.
Kőkemény google függő voltam.
Rájöttem, hogy nem csak a google és programjai vannak a világon.
Nem kell ide a talk, és társai.

Nyugodt lett a telefonálós énem!
Most más csak akkor akarom a falhoz vágni, ha valaki felidegesít, de azt is 2x meggondolom, mert nem a készülék tehet róla.

Egyre több, és jobb alkalmazás készül rá, ami szívderítő. ha valaki nem villogni akar a telefonnal, rá fog jönni, hogy sokat nyer a WP-vel.

Még valami. Nagymamám 72 éves, 2 hónapja kapott egy Nokia l.. 520-as készüléket!
Eddig nem volt okos telefon a kezében, de elboldogul vele 2 hónapja gond nélkül használja (fotóz, a képeket el tudja küldeni e-mailben, szerkeszti a naptárját, telefonál, skype-ol). Kapott egy androidos szarszung készüléket, egyszerűen használhatatlan volt számára. Ez szerintem az igazi összehasonlítási alap!

Kovács Zsolt kérlek, használd a készüléket kb 1 hónapig, és írd meg a véleményed a telefonról! Ne arról, hogy 3 nap után nem volt jó a facebook!
A facebook szinte használhatatlan volt a szarszung s advance készüléken. Nem hogy a képernyő nem fordult el, de fagyott percekig, aztán akis ki aksi be!

ISTENEM AKSI KI AKSI BE 2 óránkénti rutin művelet volt!
De jó ezt elfelejteni!

Leírásodból kitűnt, hogy céges környezetben használod.
Értem én, hogy a programok fontosak, de talán 1 hónap használat alatt mindent fogsz tudni helyettesíteni.

Jelenleg Nokia Lumia 625-ös készüléket használok, már nem vágyom a csúcs kategóriára. Páromnak 520-as készüléke van, megmondom őszintén még az is elég lenne, de a vaku hiánya miatt nem választanám! Munkatársaim is szép lassan cserélik le az androidot, nem hiába.