Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Silver Tamás

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Talán szembetűnő dolog lesz, talán nem, de egy jelentős eltérés mindenképpen akad majd a Marvel moziverzum korábbi opusai és A galaxis őrzői között szinkrontéren: ezúttal ugyanis nem a Mafilm Audio Kft. készítette a magyar változatot. Chris Pratt – Miller Zoltán. Az…..
Silver Tamás 2014.07.27 19:42:03
Nagy felhördülést váltott ki a magyar filmrajongók világában Seth MacFarlane (Ted, Family Guy) új mozifilmjének magyar címe. Azóta persze kiderült, miért is az lett, ami, bár ettől valószínűleg senki nem lett nyugodtabb. Lássuk, a szinkron-szereposztás mekkora zúgolódást fog…..
Silver Tamás 2014.05.29 19:39:08
Rékasi Károly világot próbál menteni, Kautzky Armand pótcsaládot alapít, Pikali Gerda rohan. Premierfilmek szinkronjairól. > A HOLNAP HATÁRA (Edge of Tomorrow)Tom Cruise – Rékasi KárolyEmily Blunt – Németh BorbálaBill Paxton – Epres AttilaBrendan Gleeson – Rosta…..
Minden héttel egyre nehezebb lépést tartani szinkron-témában, de ahelyett, hogy feladnánk, újítunk. Egyszerre lehet fel/rá/kikészülni, kiket-miket fogtok hallani a hét új filmjeiben. Íme két vígjáték és egy akciófilm magyar hangjai. A CSAJOK BOSSZÚJA (The Other…..
aeon flux joe: a magyar szinkron 2014.04.15 20:09:00
Az olasz filmekre specializálódott Cinenuovo szakít hagyományaival, és egy amerikai függetlent mutat be. A kritikailag elismert Joe főszereplője Nicolas Cage, akinek karrierje vehetett volna éppenséggel olyan fordulatot, hogy olasz, vagy sokkal inkább román és bolgár gyártású…..
Gladiátor, A sas, Dante pokla, Trónok harca, Herkules és Xéna: egybegyúrva megkapjuk Paul W.S. Anderson új, másfél órás, térhatású látványosságát, amiben rómaiak és egyéb ókori népek beszélik jól az angolt, nálunk pedig a magyart. A Pompeji szinkronszereposztásról,…..
Silver Tamás 2014.02.21 06:20:20
@iopi:

jaja a 24 sorozatban Kőszegi Ákos volt a szinkron Selmeczi Roland után filmekben meg legtöbbször Szabó Sipos Barnabás
Silver Tamás 2014.02.21 06:25:29
@TomPowell25: Currie Graham – Scherer Péter
Joe Pingue – Hajdu István ez a kettő a legrosszabb szereposztás ebben a filmben :) többi úgy ahogy összeillő karakterek próbát megér de ezek szerintem még egy próbát se :D Currie Graham – Scherer Péter ez olyan mint Az elnök végveszélyben: Lance Reddick-Scherer Péter xD