Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lkjljfdawfejl

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legritkább esetben sem szoktam a Magyarok Világszövetségének minden bizonnyal hasznos és pótolhatatlan tevékenységét figyelemmel kísérni, ettől függetlenül vagy talán éppen ezért megrökönyödéssel olvastam az alábbi sajtóhírt: kiborult és pinázik a Magyarok…..
A Kijevtől 30 kilométerre lévő Mezsgorjében hihetetlen fényűzésben élt Viktor Janukovics megbuktatott ukrán elnök, aki az autók és jachtok mellett különleges kutyákat is gyűjtött. Sőt, ki is állította és tenyésztette őket, a kiskutyákat pedig nagy értékű ajándékként…..
Egyre több lelkes és kevésbé lelkes híradásból értesülünk arról, hogy rövidesen több helységünkben is ünnepélyes stadionavatókra kerül sor, az elsőre már mindjárt most húsvét-hétfőn Felcsúton, Orbán Viktor miniszterelnökünk lakásának közvetlen közelében. Szerintem…..
lkjljfdawfejl 2014.04.21 18:56:26
Polt Péter legfőbb ügyész is jelen van szerencsére, amikor a nép megajándékozza a Párt főtitkárát egy stadionnal a kertje végében:

kep.index.hu/1/0/593/5936/59363/5936350_38ad33e6e49027d68aa4b650b1c90289_wm.jpg

Rogán Antallt nem láttam még a képeken, de remélem, összefutnak a páholyban, hogy tisztázzák, hogy továbbra is együtt, vállvetve védekeznek a háttérhatalom aljas, alaptalan vádaskodásai ellen.
Húsvéti fészeknek nézte a Pancho Arénát a húsvéti nyúl és teleszarta focistákkal. Éppen a stadion átadására készült az ünneplő tömeg, amikor a felcsúti arénára hatalmas sötétség szállt, pedig Németh Lászlóné nem is volt a közelben. A TEK helyszínen tartózkodó…..
6:30 - Indulás hajnalban, Felcsúton a stadion építési helyszíne körül élőlánc; - a buszban CBA-által felajánlott pogácsákat szolgálunk fel, majd a belső térben kikapcsoljuk a gravitációt; - meghallgathatjuk Pataky Attila legújabb slágerét, amelyet Mága Zoltán játéka…..
lkjljfdawfejl 2014.03.29 18:02:28
A legundorítóbb az, hogy ez a szekta, amelyik másfél évtizede elvtelen gyűlölködéssel mérgezi ennek az országnak a közéletét, ez a szekta a szeretet és a béke nevében vonul fel, közpénzből utaztatva híveit.

Élén olyan MSZMP-sekkel vagy 1989-es tolvaj privatizátorokkal, akiknek vagy börtönben, vagy minimum mély kussban kéne lenniük.

És ez a szekta ma egy teljes államapparátust behálózó maffiát működtet, amely minden közvagyon a saját tulajdonaként kezel, és hazug propagandát nyomat 10 különböző közmédium híradóiban, és 10 plakátból 9-en, és további közpénzből üzemeltetett pártsajtó-termékekben. Ez vagy választási csalás, vagy inkább a szabad választás hiánya. Egyébként pedig két MSZMP utódpárt közül lehetne választani, ha lenne ennek értelme, de nyilvánvalóan nincs. Minek? Kit? Kikből? Hol vannak a pártok kampányai? Hol van a miniszterelnök-jelölti vita?

Magyarországon 2014-ben nem lesznek szabad választások, és nem lesznek szabad választások itt a következő rendszerváltásig már.

A '89-es rendszerváltó demokratából kertje végégébe stadiont építő beteg szörnyeteggé lett vezér meg is mondta nyíltan: ők most rendszert váltottak, rendszerváltás történt. Arra való felhatalmazás nélküli rendszerváltás.

Magyarország visszatért a felvonulós, mozgalmár, hazug, korrupt pártállamba, és ez a beteg, eltorzult elme a milliónyi hívével erre büszke is, ennek örül.
Van egy sorozata az Animal Planetnek, a Call of the Wildman, amit idén januárban egy alapos oknyomozás után a Mother Jones nevű weboldal állított pellengérre. A műsor egy profi vadőrről szól, akinek az a dolga, hogy vadállatokat távolítson el olyan helyekről, ahol azoknak semmi…..
lkjljfdawfejl 2014.03.27 19:50:47
@OliS: Akkor módosítok: szinte semmilyen kutyafajtának nem jó a belváros, és akkor még az össze nem szedett kutyaszarról nem is beszéltem, ami pedig senkinek nem jó.
Nem kell értenem az agarakhoz, hogy ez nyilvánvaló legyen.
Neked - mint sértett érintettnek - is lett volna egy rövid, épkézláb válaszod, ha nem lenne ez egyszerű igazság. De nem volt.
Az on-line sajtóban nagy vihart kavart, hogy a bíróság  (Székesfehérvári Törvényszék Járásbíróság) nem jogerős végzésével elutasította a Mészáros Lőrinc vagyonnyilatkozatával kapcsolatos közérdekű adatigénylést, arra hivatkozva, hogy az igénylő (444) nem fejtette ki,…..
"Mától nekem dolgozol. A városközpontban fogsz koldulni. Sajnáltasd meg magad az emberekkel. Találd fel magad. Minden kunát nekem keresel meg. Lesz hol aludnod, ételed és kapsz pénzt cigire. Figyelni foglak és megöllek, ha trükköznél!" Nyolc éven át tartott a 67 éves Mihael…..
Ismét kiváló dolgok történnek a környéken, és kezdjük megint megérteni mit jelent európainak lenni. Kiváló akkor, hogy ha egy dagadt kocka vagy, aki 27 négyzetméteren él, nincs pénze, felesége, gyerekei és úgy élete általában, viszont Excel táblázatokat tölt ki…..
lkjljfdawfejl 2014.02.21 01:28:13