Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bite Yer Legs

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Margaret Thatchert sokan a modern történelem egyik legmegosztóbb politikai személyének tartják, akinek a vad kommunizmusellenessége, a meggyőződéses konzervatív-kapitalista beállítottsága és a bő évtizedes miniszteri tevékenysége nem csak Nagy-Britannia lakosságát osztotta meg,…..
Morrissey mindig is tudott nyilatkozni. Igazából minden nap lehetne valami hírt írni róla. Most épp azt találta mondani az ausztrál Herald Sunnak, hogy a kaliforniai Coachella szervezői felajánlották neki, hogy 100%-ban vegetáriánus fesztivállá teszik a rendezvényt, ha…..
Az angolok nagyon szeretnek szavazgatni és listázni, ezért most épp a Q magazin gondolta úgy, hogy megkérdezi olvasóit az elmúlt negyed évszázad legjobb lemezéről. A listán nem találhatóak túl nagy meglepetések, egyedül az Arctic Monkeys bemutatkozó albumának szép helyezése…..
Bite Yer Legs 2010.12.27 17:50:01
@ZZZZZ: Basszameg, kifelejtettem Stinget, ő például mit is csinált az elmúlt 25 évben, ami kicsit érdekes lett volna? (Most jófejségből nem írok 30-at).
Bite Yer Legs 2010.12.28 11:32:29
@predi: Te ugye elmúltál már 40?
Bite Yer Legs 2010.12.28 15:45:32
@farkamatvakarva: A kommentjeivel csak azt bizonyítja, amit te is: hogy fingotok sincs, mi történt az elmúlt 25 évben, ha képesek vagytok a Queennel vagy Stinggel előjönni, ezer izgalmasabb dolog történt náluk 1986 óta.

Mellesleg senki sem védte ezt a fenti listát, a U2-t meg aztán főleg nem, az a hozzád hasonló nyomiknak való. Bár aki szerint a Whitesnake vagy a '97-es Prodigy bármit is újított, azzal felesleges vitatkozni.
A Kispál és a Borz búcsúkoncertje nem véletlenül mozgatja meg a közvéleményt: aki szereti, aki nem, elismeri, hogy egy kultikus zenekar búcsúzik, amely nagy hatással volt a magyar könnyűzene több, mint másfél évtizedére. Volt olyan ismert, mint az Illés vagy az Omega, tinilányok…..
Bite Yer Legs 2010.08.09 17:38:24
@volankombi: És ezzel mit akarsz bizonyítani? Nem értem a felvetés lényegét. Kurva nagy ostobaság idekeverni a NEM MAGYARUL ÉNEKLŐ cigányzenét meg az Animát, az a lényeg.
"A zárószavazáson technikai hiba miatt nem voltam jelen. Rosszul tájékozódtam, és ennek következményeképpen nem tudtam a zárószavazás konkrét időpontjáról. Egy korábban egyeztetett, a múlt hétről elhalasztott rádiómeghívásnak tettem eleget. Az eset kapcsán…..
Bite Yer Legs 2010.05.28 20:27:10
Egyszerre sok lett volna, folytatás innen.A rock-klub:Itt: A Ráday klub, de több zúzósabb helyet meglátogatva nagyon sok hasonlóságot fedeztem fel. Szerintem sokan vagyunk, akik olyan 10 éve a csütörtöki diákigazolványos akciókat kihasználva rászoktak erre a kultikus…..
Nem ma történt, de eddig még nem írtunk róla mi sem és más sem (magyarul), úgyhogy jobb később, mint soha alapon most szólunk, hogy a tavalyi évben a nemzetközi szaksajtó által igencsak körülrajongott Santogoldot már egy ideje nem így hívják, hanem máshogy. Az énekesnő nem…..
Nou San Trafford 6+5 ≠ 11 2009.02.27 21:30:00
Mindössze egy dolgot nem értünk: miért a nagyfőnök és nem a pincsikutya lép fel a labdarúgás ilyen természetű megreformálásáért. Tudjuk mi, hogy a nemzeti válogatottak megmentése lenne a cél, de az intézkedés gyakorlatilag egyedül az európai klubfutball elitjét érinti. Azt…..
Bite Yer Legs 2009.03.02 17:43:08
@pancho_sanza: Ez meg fel se tűnt elsőre: "A góllövőlistáról az jut eszembe, hogy volt egy év a spanyol bajnokságban, amikor a bosnyákok vitték a prímet." Ezt csakis viccnek szánhattad, mert a Championshipben az elmúlt években ugyanúgy britek voltak többségben a góllövőlistán, mint idén.
Bite Yer Legs 2009.03.02 18:01:29
@pancho_sanza: Igen, vannak magyarok, akik húzóemberek lettek a Championshipben, de még többen voltak, akik nem vitték semmire, ők hamar el is lettek tanácsolva. Nyilvánvalóan senki nem mondta azt, hogy EGYÁLTALÁN nincsenek külföldiek és nincs is rájuk szükség, és mintha a 6+5 sem ezt jelentené. Úgyhogy szükségtelen ez a béna hangulatkeltés: ha a magyarok jók, akkor maradnak 6+5 esetén is. A cserepadon viszont nem Balogh Béla vagy Lipták fog ülni, bármilyen szomorú is ez.
Bite Yer Legs 2009.03.02 18:02:32
@pancho_sanza: Ennek őszintén örülök, a Championshipben viszont soha nem volt olyan év, amikor a külföldiek vitték volna a prímet.
Nem, nem death metalt játszik az Eagles Of Death Metal. Rock & roll ez vagy mi a fene, olyan csapat, amit Jesse Hughes énekes-gitáros, és Josh Homme dobos alapított még 1998-ban amolyan hobbiprojektként. Ismerős az utóbbi név valahonnan? Nem véletlen! Homme ugyanis annak idején a…..
Árokásó Top100 Para-Kovács Imre 2009.02.13 19:00:00
„...a nagyszerű Tarlós István, régi, bejáratott fasiszta...Eddigi, a Szigettel kapcsolatos megnyilvánulásaiból bennem egy náci képe bontakozott ki, de ez inkább megérzés, mint tényeken alapuló megállapítás. Inkább azt mondanám, hogy nem fasiszta talán, de náci hangulatot…..
Bite Yer Legs 2009.02.13 20:48:29
@Tungus: pedig ebben kivételesen igaza van.
Az akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat, vizsgákat kezdtek el nekik szervezni jó…..
Bite Yer Legs 2009.01.14 13:19:03
@WayacrosstheRubicon:

Kedves WayacrosstheRubicon:

Mindezeknél szerintem sokkal súlyosabb az Ön seggnyalása, amivel "Jeszenszky Úr" tevékenységét és egész családját illeti. Egész egyszerűen elfogadhatatlan ez a kritikátlan rajongástól átitatott, simulékony stílus, amivel nem is veszi észre, hogy leginkább csak árt az ügynek, amely mellé szegődött.
Bite Yer Legs 2009.01.14 15:50:24
@KisGrega: te annyira naiv vagy, hogy az már fáj. Szóval szétzilált szakma, hiteltelen emberekkel? Ugyanez nem igaz a popszakmára? Dehogynem. Innentől kezdve javaslom, hogy kössék engedélyhez bármilyen könnyűzenei előadó fellépését is, hiszen szét van zilálva a SZAKMA!
Bite Yer Legs 2009.01.14 16:06:46
@KisGrega: nem nézek utána, mert nem érdekel, és semmi köze ahhoz, amit leírtam. De ha szerinted sem kell vizsga, akkor pláne okafogyott lenne.
Végre újabb forduló, így talán lecsendesedik az Arsenal-Spurs fricskázás a kommentek között. Vesztett pontok tekintetében már a megszokott négyes található a tabella első négy helyén. Az előjelek alapján ez a jövő hét végéig nem fog változni. A forduló legjobban várt…..
Meccset nézni kocsmában jó. Bárhogy tagolva. Igaz ez még ott is, ahol a rohadt bagósnak állandóan ki kell rohangálnia, hogy másik háromszáz rohadt bagóshoz hasonlóan kint rostokoljon a szemerkélő esőben (ez egyben helymeghatározás is) a kocsma előtt. Az elmúlt napokban két…..
Nou San Trafford Showernewstax II. 2008.07.30 12:02:00
Pénteken letudtuk a tabella első felét, most jelentkezünk a másodikkal is. Két nagyágyú itt is lesz (MU, Pool), de ebbe a csoportba jutott egyik nagykedvencünk (City), meg két örökígéret is (NU, Spurs). A kezdésig még mindig nagyon sok idő van, de egy magára valamit is adó drukker…..
Bafetimbi Gomisnak elég volt két gólt lőnie kedden Ecuadornak, mert bekerült a végleges csapatba. De milyen jó csapatunk lehetne ebből is? A kapuban ott lehetne a PSG-s Landreau, előtte a most kitett Escudé és Mexés, a védelem szélein a figyelembe se vett Sagna és Clichy, a…..
Bite Yer Legs 2008.05.28 17:06:51
Bundesliga csapatnak egyszerűen nem éri meg nemzetközi kupában indulni, mert tavaszra nagyobbat esnek, mint Foreman Ali ellen. Ha a sors kiismerhetetlen akarata mégis nemzetközi meccsekre kárhoztat, akkor fejvesztve essünk ki a BL csoportunkból, méghozzá utolsó helyen, hogy az UEFA-ban…..
Egy kérést fogalmaztunk meg a csoportkör után az idei Bl-szezont illetően: ne kelljen Liverpool-Chelsea meccset néznünk! Most úgy tűnik, kénytelenek leszünk, hiszen a Pool az Arsenal otthonában ért el döntetlent, ráadásul gólt is tudott szerezni, a Chelsea pedig ugyan kikapott a…..