Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zamboni nem egy tészta

0 bejegyzést írt és 188 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Juventus továbbra sem találja formáját, a zebramezes csapat péntek este kétgólos hátrányból felállva ért el 2:2-es döntetlent a kiesés elől menekülő Cagliari otthonában, s mindez azt jelenti, hogy az elmúlt tizenkét bajnoki forduló alatt mindössze 12 pontot gyűjtött. Massimiliano Allegri csapata…..
A Juventus a Torino ellen egy ponttal volt kénytelen megelégedni egy gólhelyzetekben viszonylag szegény meccsen, amelynek a végén a házigazdák örülhettek volna, ha a feltehetően orrtörést szenvedő Wojciech Szczęsny nem véd nagyszerűen. „Jó mérkőzésünk volt, voltak gólszerzési lehetőségeink, és a…..
Manuel Locatelli a Fiorentina elleni győztes meccs után nagyon őszintén nyilatkozott a DAZN stábjának a Juventus által megélt hullámvölgyről, amely remélhetőleg most már véget ért, így a Lazio és a Fiorentina elleni győzelemmel. „A második félidőben ugyanazt akartuk játszani, mint az elsőben, de ez…..
A mai napon Nicolò Fagiolinak egy rendezvényen kellett kötelezően részt vennie, ez volt az első ilyen alkalom, amelyen a középpályás pszichológusokból és diákokból álló közönség előtt beszélhetett a függőségéről. „Jelen helyzetben a meccseken való részvétel bizonyosan segített volna. Büntetésként…..
Zamboni nem egy tészta 2024.02.28 13:48:39
A Juventus ma hivatalosan is bejelentette, hogy megszerezte a Boca Juniors tehetségét, Francisco Martin Baridót, aki 2026-ig kötelezte el magát a torinói klubnál. "Francisco Martin Barido a Juventus játékosa lett: a fiatal argentin játékos 2026-ig szóló szerződést írt alá a Bianconerivel, s készen…..
Zamboni nem egy tészta 2024.02.24 19:15:19
A Juventusnak a Hellas Verona otthonába látogatva nyílott esélye arra, hogy visszatérjen a győzelmekhez, azt követően, hogy mindössze egy pontot gyűjtött az Empoli, az Inter és az Udinese elleni bajnoki mérkőzéseken. A találkozó azonban nem a zebramezesek elképzelései szerint alakult, a…..
Zamboni nem egy tészta 2024.02.18 11:18:35
Cristiano Giuntoli az Udinese elleni meccset megelőzően beszélt a Sky Sport munkatársával, s számos témát érintett múltról és jövőről. „Fabio Quagliarella? Soha nem tárgyaltam róla, de nagyon szép emlékeim vannak vele kapcsolatban, amikor játszani kezdett a Torino Primavera csapatában. Emlékszem,…..
Zamboni nem egy tészta 2024.02.13 10:58:46
@Wizzurah: Sajnos itt nincs koncepció és ez nem feltétlen a vezetést, hanem az edzőt jelenti egy játékos számára. Ki a fasz akarna idejönni? ez mind mind bullshit volt, amit Guintolli mondott
A Juventus a Salernitana ellen a meccs végére hagyta a végső döfést, amelyet Dušan Vlahović adott a házigazdáknak, miután a Juventus a második félidő derekán kiegyenlített, majd emberelőnyben harcolhatott a győzelemért. A szerb csatárt a DAZN kapta mikrofonvégre, s azt kérdezték, mennyire érzi…..
A csütörtöki 6:1-es győzelmet követően újra a Salernitana együttese volt a Juventus ellenfele, a felek azonban ezúttal az olasz bajnokságban, Salernóban mérkőztek meg egymással. A mai összecsapás egészen más összképet hozott, a visszafogott és tanácstalan Juventus már az eső félidőben hátrányba…..
Zamboni nem egy tészta 2024.01.08 11:19:39
@rabsic02: Megnéztem volna.
A Juventus klublegendák pályára hívásával ünnepelt kedd este, s az Alessandro Del Piero és Zinedine Zidane nevével fémjelzett csapatok összecsapásán sok-sok kedves régi arcot láthattunk, a csapatok névsorát látva biztosnak tűnt, hogy Peruzzi és Storari nem fog unatkozni a kapuban. A mérkőzés…..
Zamboni nem egy tészta 2023.10.11 21:13:34
A Tuttosport mai cikke részletesen foglalkozik Paul Pogba ügyével, és a torinói napilap szerint a francia játékos védőügyvédjei a szennyezett táplálékkiegészítő elméletét kívánják használni, és a DHEA kimutatását húzzák alá, amely szert a nemzetközi doppingellenes ügynökség már megközelítőleg tíz…..
A Goal beszámolója szerint Leonardo Bonucci ügyvédei, Antonio Conte és Gabriele Zuccheretti a kollektív szerződésben előírtaknak megfelelően jogi lépéseket foganatosítanak a Juventusszal szemben a mai napon. Ezen lépések célja kártérítés folyósítása azt követően, hogy Leonardo Bonucci számára a…..
Zamboni nem egy tészta 2023.09.12 21:12:50
@kidelpiero: 1 igaz 2 Bonucci esetében viszont nem érv... mert Bonucci sem bánt a klubbal különbül
A Juventus az Udinese otthonában elért 3:0-ás győzelemmel, magabiztos teljesítménnyel kezdte az új bajnoki szezont, s a második fordulóban már hazai pályán, a Bologna együttesét fogadva lépnek pályára az újabb három pont begyűjtésének céljával. Massimiliano Allegri keretéből sérülés miatt kimaradt…..
Zamboni nem egy tészta 2023.08.27 20:04:15
@BigChris: nagyon meg
Zamboni nem egy tészta 2023.08.27 20:13:38
@Pogboom: alázatos és akar... de messze még a mi Pogbánk
Umberto Calcagno, az Olasz Professzionális Futballisták Szervezetének az elnöke egyértelműen állást foglalt Leonardo Bonucci mellett, akit a Juventus kereten kívül rekesztett, és a szakember szerint a klub eltiporja a játékos méltóságát, és azonnal vissza kell őt illeszteni a csapatba. „A helyzet…..
Zamboni nem egy tészta 2023.08.16 13:55:02
Arthur Melo a Liverpoolnál töltötte az előző szezont, ám sajnos a sérülések Angliában is megkeserítették az életét, és a Liverpool nem is élt a játékos kivásárlásának a lehetőségével. „Azt hiszem, kicsit peches voltam, de ez már a múlt, és most sokkal jobban érzem magam. Nagyon szeretnék…..
Zamboni nem egy tészta 2023.07.05 13:50:51
A Juventus a válogatott szünet előtt még egy utolsó komoly megmérettetésen kell bizonyítson, hiszen a tabella második helyezettjéhez látogat az Öreg Hölgy. Novemberben Torinóban sikerült megverni a nerazzurro csapatot, ám ez a mérkőzés keményebb dió lehet, mivel a Juventusnál ismét kisebb sérülések…..
Zamboni nem egy tészta 2023.03.19 19:39:46
Egy esetleges győzelemmel a Juventus beérheti a bajnoki tabellán az Inter csapatát legyőző Bolognát, s ezzel felkapaszkodhat a hetedik pozícióba, ehhez azonban az Allianz Stadiumba látogató Torino FC ellen kellene begyűjteni a három pontot. Massimiliano Allegri keretében már helyet kapott Paul…..
A Juventus 3:0-ás győzelemmel tért haza Nantesból, s ezzel bebiztosította helyét az Európa-liga nyolcaddöntőjében. A zebramezes csapatra a bajnokságban egy hagyományosan nehéz összecsapás vár, a városi rivális bikákat fogadják majd hazai pályán. "A városi rangadó mindig egy fontos mérkőzés.…..
Zamboni nem egy tészta 2023.02.28 10:04:43
Karl-Heinz Rummenigge a minap bővebb interjúval szolgált az Il Corriere dello Sport munkatársának, s a Bayern München egykori vezetője beszélt az európai futball válságos helyzetéről. „Az angol klubok őrületes pénzeket költenek el irracionális módon, míg a többi európai klub botrányok és pénzügyi…..
Zamboni nem egy tészta 2023.02.23 06:40:17
@Spider81: +1
Hamarosan lezárulhat a távozás küszöbén álló Weston McKennie ügye, a Sky Sport Italia értesülései szerint a Leeds United 28 millió eurós kezdő ajánlatot tett a Juventusnak, s már csak a két klubnak kell közös nevezőre jutnia egymással, mivel az angolok személyes megegyezésre jutottak az amerikai…..
Zamboni nem egy tészta 2023.01.28 11:39:01
Arthur Melo nyáron kissé váratlanul távozott nyáron, s a Liverpoolnál sem úszta meg a sérüléseket, ezért felmerült a januári visszatérés gondolata, ám ezt ügynöke, Federico Pastorello cáfolta a Tuttomercatoweb számára adott interjúban. „Az egész augusztusban kezdődött a makacssága miatt, mert a…..
Zamboni nem egy tészta 2022.12.18 09:40:17
A Juventus brazil védője, Danilo a csapat igencsak fontos tagja, idén már több ízben is viselte a csapatkapitányi karszalagot, s a DAZN munkatársa megkeresésére számos témát érintve nyilatkozott, felmerült az elmúlt meccseken nagyszerűen teljesítő fiatalok ügye, de az érkezése óta lényegében…..
Zamboni nem egy tészta 2022.11.04 16:50:07
A Juventus kedd este a Benfica elleni vereséggel a csoportban ragadt, s kérdéses, hogy tavasszal versenyben lesz-e a csapat európai sorozatban, de a szurkolókat a borzasztó szezonkezdet után jobban érdekli, hogy ki veheti át a csapatot Massimiliano Allegri után. A Benfica elleni vereség után…..
Zamboni nem egy tészta 2022.10.28 04:14:12
A Juventus gyakorlatilag reménytelen helyzetből várja a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó két fordulóját, amely során mind a hat pontot meg kell szereznie ahhoz, hogy legalább matematikailag életben tartsa reményeit a továbbjutásra. A zebramezeseknek roppant nehéz dolguk lesz, mert kedd este a…..
Zamboni nem egy tészta 2022.10.25 19:43:43
@insieme: leírod Dél Piero és azonnali sirok.itt tartunk
A vereséget eredményező mérkőzés után Juan Cuadrado és Danilo állt a Sky Sport mikrofonja elé, és a játékosok a válságból való kilábalásról beszéltek. „Sajnos ezek a dolgok megtörténnek a futballban, meg kell próbálnunk minél korábban lapozni egyet, és a bajnokságra fókuszálni. Csak összefogva…..
Zamboni nem egy tészta 2022.10.12 09:14:46