Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Székely Ernő

307 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gondos tervezés, a körültekintő előkészületek és a fáradhatatlan megvalósító munka végre meghozta gyümölcsét. A Swiss Halley megalkotta a márkát, amelyre mindannyian vártunk: köszönti Önt a Fireflies! A swisshalley.com turisztikai termékei és az Ön üzlete mostantól új…..
Ahogy arról már beszámoltunk, azok, akik nem tudnak a helyszínen jelen lenni Antalyában a Five Star Szemináriumon, élőben követhetik az online közvetítésünket, akár 6 nyelven! Örömmel jelentjük be, hogy július 22-én 13:00 (EEST; GMST+2) óráig bárki követheti az élő…..
Nem tudsz részt venni személyesen a Five Star Szemináriumon, de nem szeretnél lemaradni a sztárelőadók előadásairól? Mivel a Five Star Szeminárium egy igazi korszakváltó rendezvény lesz az életünkben, ezért a Swiss Halley a kivételes alkalomra tekintettel most erre is kínál…..
Már csak pár nap van hátra a Five Star Szeminárium kezdetéig! Ennyi hálózatépítő ritkán jelenik meg egy helyen egy időben, gondolj bele milyen felemelő érzés lesz együtt lenni ilyen sok emberrel, akik ugyanazzal a céllal gyűltek össze! Az új információk, amik ezen a…..
El sem hisszük: már tényleg csak pár nap van hátra a nagy pillanatig, és végre találkozunk a Five Star Szemináriumon! A helyszínen már minden készen áll a Swiss Halley eddigi legnagyszabásúbb rendezvényére. De mi fog történni pontosan? Most összegyűjtöttük a menetrendet és…..
Július 22-től megújul a honlapunk, és rengeteg régóta várt új funkció lesz elérhető! A fejlesztések élesítése miatt azonban az oldal egy rövid időre nem lesz elérhető, előreláthatólag július 20. 20:00 órától két napon keresztül. A leállás természetesen nem érinti a…..
Ha valami különlegesre vágyik a Velence-Lido szigeten, az Albergo Quattro Fontane történelmi épülete, nagy kertje és egyedülálló antik gyűjteménye bizonyára lenyűgözi majd. A strand alig 5 perc sétára terül el. A virágos kertben álló hangulatos szálloda rengeteget megőrzött…..
A Seven Stars Exclusive Hotel ingyenes transzfert biztosít a Lara strandhoz. A szálloda lenyűgöző, bástyaszerű homlokzattal rendelkezik, mely a szabadtéri medencére néz. A hotel à la carte éttermében török ​​és nemzetközi fogásokat szolgálnak fel. A Seven Stars Exclusive…..
A kicsi és barátságos szálloda az antalyai Kaleici (az óváros) történelmi területének szívében található, közel a jachtkikötőhöz és a városközponthoz. A szálloda kényelmes, oszmán stílusú egy-, két-, három-és négyágyas szobákat kínál, melyek kialakítása és…..
Amennyiben részt veszel a Five Star Szemináriumon, és nem a rendezvény helyszínéül szolgáló WOW Kremlin & Topkapi Palace Hotelek egyikében szállsz meg, a részvételhez mindenképpen szükséged lesz a rendezvény napjain érvényes Day Pass-ra is, amivel beléphetsz a hotelekbe. Ezt…..
Az Ayodya Resort Bali szállása Nusa Dua strandjának fehér homokos partja mentén helyezkedik el. A gyönyörű kilátással rendelkező kényelmes szálláshelyhez egy 300 méteres privát partszakasz és egy nagy kültéri medence tartozik. Az Ayodya zöldellő trópusi kertben elhelyezkedő…..
Az Antalya belvárosában elhelyezkedő, 4 csillagos üdülőközpont városra néző, teraszos úszómedencével, tágas, erkélyes szobákkal, ingyenes privát parkolóval és Wi-Fi-vel várja vendégeit. A szálloda Földközi-tengerre vagy Bey-hegységre néző, légkondicionált szobái…..
Ajánlunk pár szálláshelyet, arra az esetre, ha egyedül utaznál a szemináriumra. A gyönyörű Lara tengerpart mentén elhelyezkedő Green Beyza Hotel szálláshelyének szobái ingyenes Wi-Fi-vel és a Földközi-tengerre néző, privát erkéllyel várják a vendégeket. A szállodában…..
Rohamosan közeledik a filmsorozatunk apropóját adó Five Star Szeminárium, így sorozatunk is lassan a végére ér. Amennyiben csak most csatlakoztál hozzánk, vagy valamiért lemaradtál az eddigi epizódokról, most egybefűzve is megtekintheted a Platina Club tagjainak üzeneteit az…..
Gondolkoztál már azon, mivel tehetnéd még maradandóbb élménnyé a Five Star Szemináriumot az előadásokon és az ötcsillagos nyaraláson felül? Ha Te is fent állsz a színpadon, és átéled, milyen érzés, ha Téged ünnepel a közönség! Erre még minden lehetőséged megvan, nem…..
Általános információk: 3 nap 2 éjszaka szállás 2 fő részére félpanziós ellátással az X-Games Hotel, Sport és Rendezvényközpontban.  Beváltási intervallum: 2014.09.30-ig hétvégén is. Hétvégi felár: 2.990 Ft/ szoba/ éj. Kivéve: 2014. 08. 18- 24. között. Egyéb a…..
Tedd meg az első lépését a Swiss Halley vezérigazgatójával a közös jövő felé! Erre kér Ulrich Märki, a cég első embere videóüzenetében, amellyel most téged is meghív a Five Star Szemináriumra, Antalyába. A júliusi, álomnyaralással is egybekötött üzleti eseményen a Swiss…..
A Honolulu szigetén, a híres Waikiki strand mellett található Hyatt Regency Waikiki Beach Resort & Spa édesvizű szabadtéri medencével, pezsgőfürdővel, üzletekkel és éttermekkel várja vendégeit. Minden szoba erkéllyel és ingyenes Wi-Fi-vel szolgálja a vendégek…..
Az egész évben nyitva tartó Park Hotel 250 méterre fekszik az Amoudara strandtól. A szálláshely egy édesvizű úszómedencével, egy helyi finomságokat kínáló étteremmel, valamint snackbárral is várja vendégeit. A légkondicionált stúdiókban egy hűtőszekrénnyel ellátott…..
A Hotel Mayorazgo elegáns szobái síkképernyős TV-vel, széffel és minibárral felszereltek. A szálloda a madridi Gran Via sugárút mellett található, a Plaza España tértől és a Királyi Palotától egy rövid sétára. A Plaza de España és a Santo Domingo metróállomások egyaránt…..
A Lonely Planet utazási portál cikke alapján összeállított Top 10-es lista a legjobb nyaralóhelyekről. ..
Felhasználható: 2014. júl. 30-ig hétköznapokon. Hétvégi felár: 1000 Ft/ fő/ nap (péntek és/ vagy szombat éjszakára) Időpont egyeztetés: + 36 70 230 4202 vagy info@luxustanya.hu. Önálló bejáratú, saját konyhás és fürdőszobás 2/3/4 fős lakóegységek. Létszámtól függő…..
Általános információk Érvényes: 2014. december 28-ig. Ünnepi időszakokban minimum 3 éjre értékesítjük szobáinkat! Hétvégi felár: 5.990 Ft/ kupon. Ünnepi felár: (aug. 20., okt. 23., nov. 1., Karácsony): 4.990Ft/ kupon. Főszezoni felár: június 15 - augusztus 25.: 4.990 Ft/…..