Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Firga Bacsi

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A május 4-én megrendezett fideszes lakossági fórumon történtek kapcsán beszélgetést szervezett az ELTE BTK Média tanszéke a médiában egyre gyakrabban előforduló inzultusokról. A 444.hu-s Halász Júlia fizikai bántalmazása óta már hetek teltek el, de a rendőrség végzésére még sokat kell várniuk. Azóta…..
Firga Bacsi 2017.05.23 20:16:59
@Jakab.gipsz: kertész ákosnak /sajnos/nagyon-nagyon igaza volt, ennyi röfögő,csámcsogó disznót sehol nem találni csak a fidesz körül ez tény!
Nem szeretjük az "ezt látni kell" típusú szövegeket, mert ez olyan, mintha mi fújnánk a passzát szelet, de van egy ország, amelynek természeti szépségeit egyszerűen csak szuperlatívuszokban lehet mérni. Teljesen bejárni egy kisebb vagyon, de egy kisebb csodakörre mi is beneveztünk. A helyszín:…..
Firga Bacsi 2017.05.13 10:33:31
A napelemeket az utóbbi évtizedben már 35-40 éves időtartamra tervezik, és többnyire olyan akár szélsőséges időjárást is jól tűrő anyagokból állnak, mint az akár jégesőnek is ellenálló, edzett üveg, a rozsdamentes acél, az alumínium vagy az UV sugárzás álló solar-kábelek. Emellett nem tartalmaznak…..
Firga Bacsi 2017.05.04 11:10:08
@Kelly és a szexi dög: a levegő ami beléd szorul-na az nem térül meg soha....
Firga Bacsi 2017.05.04 11:12:31
@Lucifer Morningstar: ja a fél világ hülye mert napenergiát használ-hülye!
Firga Bacsi 2017.05.04 11:15:42
@Pirx: te lehet,hogy nem de a gyerekeid unokáid igen-ja ,hogy szarsz rájuk-bravó fidesz észjárás!
Jó agyoncsapták ma a Wizz Airt a tőzsdén, mert nem csak várakozás alatti profitot termelt a tavalyi év negyedik negyedében, de a kilátásain is rontott. A befektetők paráztak, az utasok viszont örülhetnek, mert nem vettek vissza a bővítési ütemből, de már a Wizz is a korábban vártnál alacsonyabb…..
Megjelent ma egy cikk, itt, hogy az Országgyűlés megszavazta az előrefizetéses (prepaid) SIM kártyákkal kapcsolatos korlátozásokat. Most egy kicsit ezt szeretném boncolgatni.  Négy idézet: Vodafone ÁSZF:  Az Előfizetői Szerződés létrejön d) Már meglévő előre fizetett díjú Előfizetői…..
Firga Bacsi 2016.11.25 08:20:29
@desw: mekkora idióták vagytok bki!
Városi Kurir TV-fotelra fel!!! 2016.11.10 09:28:06
Miközben a mai nap a reggeli ébredéstől mindenki vérmérsékletének és beállítottságának megfelelő előjellel, de az amerikai elnökválasztásról szólt, addig suttyomban történt azért más is szeretett Pannóniánkban. Kiderült ugyanis, téves az a hit, hogy a "nép" tetőtől talpig immunis a politikára és a…..
Ádám harmadik éve él az Egyesült Királyságban (korábbi tapasztalatairól itt és itt olvashattok), írt egy kis számvetést arról, hogy mit ért el, mit nem sikerült megtalálnia, és mi értelme van még egyáltalán annak, hogy még Angliában van. Kérdéseit a poszt végén…..
"Ne szoríts meg engem, ne szoríts erősen ez fáj, inkább szoríts nekem ha menni muszáj, hidd el én veled maradnék, szívesen széjjelszakadnék ha lenne mér', Magyarország! " (via)   Viktor Orbánovics megint elemében van, és ilyenkor ahogy szokta hegybe halmozza a hülyeséget…..
Firga Bacsi 2015.01.19 20:28:25
@Imola Helyesi: legjobb ha leszállsz a lóról:jelentem megdöglött-Sanyi....Sanyikááááám.......legalább a bicskám éles lenne,megnyúzhatnálak!!
Szegény Cseh Tamás utolsó interjújában mondott egy meglepőt, hogy ő nem fideszes, hanem Orbánista. Azt hiszem voltunk még így párszázezren. Szerettük Viktort, mert sütött belőle a tehetség, első kormányzása alatt fejlődött a polgári Magyarország. A 2002-es vereséget…..
Firga Bacsi 2014.12.01 14:32:02
Firga Bacsi 2014.12.01 20:54:21
@MACISAJT: jó,hogy mondod neki már akkor igaza volt/bő gatya meg gumicsizma/húsz év alatt sem jutottatok messzebb-szánalmas népség....
Firga Bacsi 2014.12.01 22:16:07
@♔bаtyu♔: nos nem hallom az üvöltésetek a hűbéri osztogatások kapcsán de még az eget verő áfa mutyi sem volt elég nektek,hogy elhiggyétek-rossz lóra tettetek.erkölcstelen,immorális,sehova nem vezető politikát támogatni legalább olyan bűn mint művelni.nem mentségül mondom de attól igaz:meghaladja a képességeiket a vállalás vagy csak győzött a kapzsiság a józan ész felett.
Most várunk,hogy mi fog kisülni a dologból,és csak imádkozni tudunk,hogy ne legyen baj,mivel korántsem gyógyult állapotban engedték haza. Üdvözlöm az olvasókat!   Az eset velünk történt,pontosabban az élettársammal.     Az elmúlt heteket a hétvégi házamban töltöttük…..
Bizonyára neked is van olyan ismerősöd (,szomszédod, vagy annak a kiskutyája), aki vette a bátorságot (mert ugye ehhez hatalmas bátorság is kell) fiatalként (Y generáció tagjai) székhelyet váltani angliába. Eleinte nem retúr, csak oda. Aztán a városi legendák elkezdtek terjedni, ahogyan a Londonban…..
Múlt-kor Jézus nem is létezett? 2014.10.03 16:15:03
"A Názáreti Jézus valójában egy mitikus, kitalált történelmi szereplő" - állítja egy kutató. Michael Paulkovich erősen vitatható feltételezését azután fogalmazta meg, hogy munkája során 126, 1-3. századi szerző műveit nézte át, s ezekben nem talált igazolható utalást…..
Firga Bacsi 2014.10.04 15:15:11
@SomiTomi: mégpedig rosszul dokumentált-amikor úttörő voltam azt tanították,hogy Oswiecim-ben több mint 6millió...bla-bla,ma már 1millió körül..bla-bla
Firga Bacsi 2014.10.04 19:55:13
Isten létezésének kérdése több évszázad óta foglalkoztatja a filozófusokat és a teológusokat. Néhány hónappal ezelőtt két európai matematikusnak egy számítógépet, és az osztrák matematikus Kurt Gödel kapcsolódó tételét felhasználva sikerült matematikailag…..
Firga Bacsi 2014.07.13 09:21:30
 Többek között már a második napon eltűnt édesanyám ivóleve, a kis fülhallgatós rádiója, amit nagyon szeretett és a pénztárcájából is hiányzott 2000 forint. Tisztelt Praxis blog!   Sajnos édesanyám hosszú évek óta különféle betegségekkel küzd. Ennek…..
Firga Bacsi 2014.06.02 14:34:22
@Igazság, hol vagy?: nos sajnálom,hogy érintett vagy gyónni sohasem késő és ne lopj többé....a két másik rossz szokás elkísér a sírig!
Nem mondanám, hogy összefutott a nyál a számban a miniszterelnök úr "Boldog Húsvétot" feliratot viselő, Facebook-fotón közzétett sonkája láttán, de tény, hogy visszás érzések kerülgetnek ezzel az ünnepi, fanatikusoknak minden bizonnyal szívet-lelket melengető, az alkalomhoz…..
Szépen beledurrantott a nulláslisztbe pár hete egy brit lap, amikor világgá kürtölte, hogy a Wizz Air egyik London-Budapest járatának 293 próbálkozás közül egyszer sem sikerült késés nélkül elindulnia. A magyar sajtó ahogy kell, felkapta a hírt, a légitársaság pedig kissé…..
Több mint huszonöt éve történt egy vidéki katonai kórházban, hogy beszállítottak egy határőr ezredest. Ez az ezredes díszpéldánya volt a kommunista rendszernek, amolyan munkás szülők paraszt gyermeke. Nagydarab volt, nagyhangú, trágár, bratyizó, parancsoláshoz szokott,…..
Tegnap, a holokauszt-emléknapon robbant ki egy vita a közösségi oldalon. Török Zsolt, az MSZP volt szóvivője válaszolt az őt ért nemtelen támadásokra. Például arra, amidőn egyik vitapartnere számon kérte rajta, vajon miért emleget egy közismerten rabbis anekdotát. Hadd védjem…..
A "történelmi birtok" egy 7400 nm-es telekre épült, és ahogy arra az adatlapon elérhető leírás utal, az 1. épületben 8 szoba illetve lakosztály található, a földszinten galériázott szalon, hall, személyzeti szoba, konyha, vendég WC kapott helyet, minden szobához fürdőszoba…..
A választások kapcsán két aktivistánk Somló Eszter és Turai Eszter érvel a választásokon való részvételről, pro és kontra oldalról. A demokratikus vitakultúra és a demokrácia minél szélesebb körű eszköztárának fejlesztése a HaHa egyik hosszú távú célja, ezért…..
ProgBlog Menekülés a győzelembe 2014.03.16 22:41:12
  Du feiga‘ Jäger, ‘s isch oa‘ Schånde Und bringet dir gånz g‘wiß koa‘ Ehr‘nkreuz: Er fiel går nedt im off‘nen Kampfe, De‘ Schuß von hint‘n her beweist‘! („Te gyáva vadász, ez szégyen/És egészen biztosan nem hoz neked érdemkeresztet:/Ő egyáltalán nem nyílt…..
Firga Bacsi 2014.03.17 17:20:19
@Moin Moin:SZEMEDBEN FÉLELEM ARCODON FÁJDALOM A SZÁDON ÉHSÉG-HOMLOKODON A HALÁL
Firga Bacsi 2014.03.17 21:47:14
@Moin Moin: az a halál amiről beszélek nagyon is létezik s alig várja a feledhetetlen találkozást veled-a hosszú élet egyik titka az alázatosság ami nem a te erényed, következményeit viselned kell!
A rezsitábornok nagyon bátor, amikor katonákkal a háta mögött kell kinyilatkoznia az ájult híveknek, vagy amikor Obersovszky-díjas újságírók kérdeznek alá a Magyar Rádióban, de speciel Mesterházyval nem mer kiállni vitázni. Úgy látszik még élénken él benne annak emléke,…..
Firga Bacsi 2014.03.16 22:27:13
@Pop40: tudom a remény hal meg utoljára/volt ilyen nevű guppim/jelen helyzetben jobb ha készülsz:amíg ORBÁN vezeti a fideszt NEM FOG VÁLASZTÁST VESZÍTENI!gyurcsány meg a többi samesz jobb ha kussol különben koldulni fog
Firga Bacsi 2014.03.16 22:45:34
@Pop40: orbán tapasztalatlan volt és a körülmények sem kedveztek de mára nincs senkinek esélye nyerni ellene.amit szívok valóban ütős úgy hívják :valóság,másfelől a balosok kvintesszenciája is lehetnél,szitkozódsz,minősítesz ok nélkül,megtalálnak és térdre kényszerítenek te bolond...
Jobbegyenes Tahó Világ 2014.01.23 15:56:01
A hazai kereskedelmi csatornák kritikáját már sokan sokféleképpen megírták. Akik úgy gondolták, hogy a színvonal tekintetében már eljutottunk a pokol legmélyebb bugyraiba, azoknak csalatkozniuk kellett. Az RTL-nek ugyanis sikerült még mélyebbre kaparnia. Nagy munka volt, sokat…..
Firga Bacsi 2014.03.07 23:17:21
@TommyFCIM: nos gyilkosságok is vannak,nem kell nézni vagy mi...
A nemzetközi helyzet fokozódott. Nem kicsit, nagyon. Oroszország az elmúlt napokban olyan mélyen belegabalyodott az ukrán krízisbe, hogy egyáltalán nem biztos: folytatni tudja az agresszív energetikai terjeszkedést Európában. Ugyan ebben az exkluzív interjúban, amit Áldott Zoltán,…..
#416 Tényleg. A tudomány mai állása szerint csak gravitációs hatás van, de az kicsit más. Bár a Standard-modell (amiről már írtunk itt, és a kifejezés véletlenül sem Pápai Gyöngyikére vonatkozik)  feltételezi, hogy van, de akkor meg kellene lennie egy elemi részecskének…..