Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balázs Püspök

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
SF.blog Dobókockával a Verzumban! 2014.05.14 07:16:00
A Firefly az a sci-fi-western sorozat, aminek rövid pályafutása ellenére hatalmas kultusza lett. A mai napig érthetetlen, hogy miért is kaszálták el olyan gyorsan. Rajongók tömege mozgatott meg minden követ, hogy valamilyen módon folytatódhasson a Serenity legénységének…..
Újabb társasjátékot próbáltunk ki. Ezúttal a popkultúra hőseit/szörnyeit felsorakoztató, változatos és „awesome” Smash up kártyajátékot mutatjuk be. A Firefly társashoz hasonlóan most is a saját bőrünkön teszteltünk egy játékot. A Smash up-ot az Alderac…..
SF.blog Bárkiből lehet Joker! 2014.07.18 16:57:33
Érdekes ötlettel állt elő a Fox csatorna. Aki látta a pilotot, az tudhatja, hogy a Batman eredeti történetéül szolgáló sorozatban, a Gothamben, szerepel egy stand up-oló komikus, akiről sokan úgy gondolják, hogy a korai Joker. A válasz igen is, meg nem is. Egy talán. A hírek…..
SF.blog A hősök aranykora 2014.07.17 00:08:00
Nemrég mutatták be Bryan Singer legújabb képregény-adaptációját, az X-men: Az eljövendő múlt napjait. Bár már készül a folytatás, a rendező máris egy új képregény megfilmesítése felé vette az irányt. Ez az Age of Heroes. A képregény a 90-es években jelent meg, az…..
A Trónok harca sikerének egyik igazán észlelhető elszenvedője maga az író, George R. R. Martin. Szinte folyamatosan azzal bombázzák, hogy nem ártana sietni az írással, mert ő sem lesz már fiatalabb. Még egy szám is készült, amit a geek youtube-csatorna, a Geek & Sundry…..
SF.blog A Könyvtáros visszatér 2014.05.28 17:01:23
A filmvilág kétségkívül egyik legnépszerűbb trilógiája az Indiana Jones. Ezt a sikert sokan megpróbálták meglovagolni, és nagyon sok rip-off alkotás készült a kategóriában. Egyik ilyen a Titkok könyvtára című filmciklus, ami a kábelcsatornákon aratott nagy sikert.…..
SF.blog 40 év kockulás... 2014.04.25 17:10:28
Ma 40 éve találta fel Rubik Ernő a világszerte ismert logikai játékot, a Rubik-kockát. A találmány azóta hungarikummá nőtte ki magát, és azon kevés dolgok egyike, amikről mindenkinek eszébe jut kis hazánk.   A játék lényege, hogy a kocka minden oldalán 3x3 kisebb kocka…..
SF.blog Mémek harca 2014.04.24 14:53:53
Abban a korban élünk, amikor bármiből egy pillanat alatt számos meme készülhet. Így van ezzel a Trónok harca sorozat is. George R. R. Martin A tűz és jég dala című könyvsorozatának adaptációja már a negyedik évad elején jár, és máris számos meme született az…..
SF.blog 12 majom, 13 epizód 2014.04.09 16:26:52
A SyFy hatalmas visszatérési kísérletéről már többször is beszámoltunk, most egy újabb sorozat kapott zöld utat, méghozzá a filmként már jól ismert 12 majom. A szériát már korábban bejelentette a csatorna, ám eddig úgy volt, hogy pilotot készítenek hozzá, és annak…..
A SyFy csatorna átváltozásáról már sokat írtak, most az egyik nyáron induló új programáról lesz szó. A műsor témáját tekintve kicsit eltér a korábbi cikkben ígértektől, de még így is érdekes lehet sokaknak. A 12 részes nyári széria műsorvezetője a geek…..
Miközben a Trónok harca új évadára várunk, hogy láthassuk kedvenc trónkövetelőinket és ármánykodóinkat, addig íme egy apró hír – sok rajongó kedvenc Ördögfiókájáról - a Tyrion Lannistert játszó Peter Dinklage-ről. Mivel a sorozatban tökéletes alakítást nyújt a…..