Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Süttő

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amy Adams az amerikai Vogue decemberi címlaplánya, a magazinban megjelenő fotósorozaton pedig Tim Burton lesz a partnere. A mesébe illő képeket Annie Leibovitz fotózta. Szuper lett! ..
Józan beszéd Bokros, a csomag 2014.10.11 18:36:58
A Bokros-csomag vízválasztó a magyar politikában. 1995 tavaszán, nyolc hónap után Horn Gyula végre rászánta magát arra, amire nagyjából minden hozzáértő szerint szükség volt: a gazdaság egyensúlyba hozására. Rövid távon mindannyiunk jóléte rovására, mert csak úgy lehetett. Nem örömből tette.…..
Süttő 2014.10.12 11:51:44
@Sándor Péntek: Aki látja Bokros és a támogatói hiteltelenségét, vagy hibáit, az rögtön birka lesz, ráadásul fideszes? Ez aztán az érett, szubjektív gondolkozásmód :) Bokros szerint biztos európai is.
Minden MSZP-SZDSZ-es hülye bekommenteli, de azért egy posztot megér ez, és biztosan folytatható a sor milliónyi tétellel. Facebook, 168 óra, meg még ki tudja, mi. Most sorról sorra átvesszük az állításokat, és észérvekkel megcáfoljuk őket...
Egymást érik az MSZP állásfoglalásai Ukrajna és Viktor Janukovics ügyében, Mesterházy Attila pártelnök és Szanyi Tibor EP-listavezető egymással versengve ítélik el Janukovics és Orbán Viktor rendszerét, s kárhoztatják a kormányt és a magyar diplomáciát. Kemény és…..
Ukrajnában az egész egy EU melletti tüntetéssel kezdődött, de végül forradalom és szabadságharc lett belőle. Na nem olyan "fülkeforradalom" és nem olyan "szabadságharc", mint Magyarországon, hanem olyan igazi fajta, amikor az emberek tényleg megharcoltak azzal a rendszerrel, mely…..
Kijevben már igazi polgárháború dúl: azonosító nélküli rohamrendőrök lövik a tüntetőket, néhol már éles lőszerrel fenyegetve az életeket. Az ukránok pedig nem adják fel, és harcolnak tovább. Harcolnak a jogaikért, harcolnak az elnyomás ellen. A fenti videóban a lány…..
Süttő 2014.02.20 14:40:44
@orbánc_takarodj: Ütős komment! Sok köze van a cikkhez! :)
Süttő 2014.02.20 15:02:19
@mzperx0007: Hiába mondta be, mert sokan a tömegnyomor elkerülése végett a rendezvénye vége előtt elindultak már arrafelé!

Ha te is hallottad a rendőri felszólítást, akkor te is arrafelé mentél? tehát megkérdezem, miért nem mentél egyenes haza??? Vagy te is balhét szerettél volna? :D

@zollerbá: Igen! Tudok róla! Semmi újat nem mondtál! :)
Süttő 2014.02.20 16:12:13
@mzperx0007: te is aztán el tudod ám kenni a sz@rt a falon...