Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Néni

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretjük a bizarr dolgokat, de a braziliai Fábio Magalhães kínosan részletgazdag képei kiverik a biztosítékot nálunk is... A művész páratlan tehetségéről árulkodó, zavarbaejtően hiperrealista képeken elhalt emberi testek maradványait, nylonba csomagolt testrészeket láthatunk.…..
Néni 2014.08.08 12:58:51
Ma is rám tört a hajlam, hogy írjak egy részletes elemzést a feminizmussal kapcsolatos kétségeimről, de aztán szerencsére ráeszméltem, hogy hülye lennék túl sok energiát fektetni abba, hogy két mondat után rám süssék hímsovinizmus vádját. Kompromisszumos megoldás…..
Nesze!szer Reggeli Nesze 2014.08.05 21:36:55
    A szerelem nem a birtoklás, hanem az élvezet gyönyöre. Érezhetjük a szerelmet úgy is, hogy nem szeretnek viszont bennünket, hiszen ezt az érzést sokkal inkább az adás, mintsem az elfogadás teszi széppé. Varnus Xavér  ..
Néni 2014.08.06 18:44:25
Idehaza is van több olyan blogger, aki kikapcsolta a blogjában a kommentezés lehetőségét. De vajon miért tette ezt, és tényleg van értelme egy ilyen lépésnek? A kommentek kikapcsolásának több oka is lehet: sok az olyan komment, ami sértő, káromkodást tartalmaz, nem illendő a…..
Egy tengerparti strandon pihenve két franciául beszélő hölgy telepedett mellénk. Az egyik csinos volt, a másik gyönyörű. Mintha a Jóisten versenyre kelt volna Pygmalionnal bebizonyítván neki, hogy tud ő is tökéletes szépségű nőt teremteni. E tökéletes női testet csak egy…..
Ha valakitől megkérdezik, hogy miért szereti a párját, akkor képes akár órákig is sorolni, hogy miért. Csak sajnos észre sem veszi, hogy nem az egészet szereti, hanem csak részeket belőle (haja, szeme, alakja, szíve, lelke...stb). Ezek mind besorolhatok a szeretet három első…..
Ernest Hemingway egy talán gyengébb pillanatában a következőt gondolta: A hazugság megöli a szerelmet. De csak az őszinteség öli meg igazán. Vavyan Fable sem panaszkodhat, amikor azt mondja, hogy az őszinteség a szadizmus egyik formája. Vannak kevésbé csalódott emberek, mint…..
Akar Ön műanyagszatyrot enni? Esetleg kőolajból készült ételeket? Ugye, hogy nem? És a margarint megenné-e? Az utóbbi kérdésre adott válasz nem csak az egyéni ízléstől függ, hanem attól is, mit tudunk (rosszul) a margarinról. Ettől függ ugyanis, hogy tudatos vagy tudatlan…..
Néni 2014.05.03 00:01:36
@kodpiszkalo: a béta-karotin még nekem is megy :)
Azt viszont nem tudom pl., hogy jó- e nekem ha kálium-szorbátot eszek...esetleg a vajkrémemben levő E415-öt?
Néni 2014.05.29 16:58:41
@+mondom: Én is egy kódra gondoltam, de konkrétan az élelmiszer csomagolásán egy "tojáskód" szerű számozást. Pl. t1: csak természetes összetevőkből...
Amennyiben nem ma érkeztél a Nap nevű csillag harmadik bolygójára, az „ingyenes” szó látványa valószínűleg pavlovi reflexként váltja ki a gyanakvásodat. Jól sejted. Itt valami sunyi trükkel van dolgod. Kiindulhatnál például abból a hipotézisből, hogy az ingyenesség…..
Ma reggel, közvetlenül az ébredésem előtti pillanatban döbbentem rá arra, hogy még adós vagyok bizonyos ígéretek teljesítésével. Egyrészt megfogadtam, hogy folytatom a csajozási ismeretterjesztő sorozatomat, másrészt, és ez még fontosabb, használható praktikus tanácsokat is…..
Egy évvel ezelőtt azt hittük, rövid ideig, hogy kötelező lesz a magyar iskolákban a meditáció. Aztán kiderült, hogy mégsem. Az ötlet gazdájával, és élharcosával, Bagdy Emőke klinikai szakpszichológussal a hvg.hu készített interjút a héten, ahol arról beszélnek, hogy mi lett…..
Az egyik általános probléma a férfi-nő kapcsolatokban, a kommunikáció. Mindig előhúzzuk, hogy a férfiak  nem kommunikálnak "rendesen". Kérdezünk, nem válaszol, megint kérdezünk, megint nem, nyaggatunk,hisztizünk, vitázunk...ahelyett, hogy tudomásul vennénk, a férfiaknak nem…..
Nőkovács Minden férfi... 2014.02.26 14:49:27
Sokszor mondjuk: - minden férfi csak szexet akar - minden férfi hazudik - minden férfi csak kihasznál és hasonló - valljuk be egész nyugodtan- mártírom megjegyzéseket.   Két okból sem helyesek ezek az állítások. 1. Nem MINDEN férfival volt kapcsolatunk, így nem is…..
Nőkovács A nők hatalma 2014.03.26 12:55:07
Talán nem is vagyunk tisztában azzal, mekkora hatalom van a kezünkben. Bármelyik férfiból 3 másodperc alatt csinálhatunk FÉRFIt. Nem kell hozzá több, csak egy kis tisztelet és segítségkérés.:-) Még egy alkoholista férfiből is elő lehet hozni a FÉRFIt legalább néhány…..
Néni 2014.04.23 17:08:25
Stresszblog Csend program 2014.04.12 08:48:20
A Stresszblog gyakrabban szól a stressz furcsa, és általánosabb megnyilvánulásairól, stresszt kiváltó okokról, mint arról, hogy milyen módszerekkel vehetjük fel a harcot a stresszünkkel. Pedig az is a cél, hogy minél több ilyen módszert, hatékony stresszkezelési lehetőségeket…..
Mint általában a világban minden, a boldogság is egy relatív érzés, mert kinek ez, kinek az a boldogság. Ezzel nincs is semmi baj, mert hisz milyen unalmas lenne az életben minden, ha a Földön élő összes embernek ugyanaz jelentené a boldogságot. Boldognak lenni nagyon jó érzés, az…..
Ne arra gondoljunk, hogy miért élünk a világon, hanem arra, hogy kiért, kikért vagyunk azok, akik, vagy amik vagyunk. Minden embernek van egy rajongótábora. Ehhez nem kell sztárnak lenni, mert erre mindenkinek megvan a lehetősége. Normális esetben az ember rajongótábora a család, a…..
Ne görcsölj rá, majd akkor jön a gyerek/jó pasi/állás, amikor már nem is akarod annyira! Miért hagyod, hogy így beszéljen veled? Mondd meg neki a magadét! Kezdjél el te is futni, mint én, sokkal jobban érzem magam azóta! Szerintem neked is a szétválasztó diétát kéne…..
Szándékos a kérdéses felkiáltás. Vajon el kell válni, ha nem megy együtt? Mielőtt elkezdenénk keresgélni a választ, néhány nagyon fontos dolgot előre kell bocsátani. Az egyik, hogy minden válás házassággal kezdődik. Ez tény. A másik, hogy a házasságnak van pszichológiája…..