Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DangerousNazi

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak elég erősen kell gondolni rá, és a legalacsonyabb igényeinket is alulmúlja valaki. A Duo Ételbár Pizzéria válságmenedzserén kifogott az az elképzelhetetlen szituáció, amikor naiv ügyfél ételét valaki másnak adta a futár: Ételt rendeltem a Duo Ételbár Pizzéria nevű…..
DangerousNazi 2014.05.27 19:43:03
A négy évvel ezelőtt nagy sikert arató A mi éveink - Magyarország számokban 2002-2010 című összeállításban már szó esett arról, hogy az OECD-országok közül a magyar munkavállalókat sújtja az egyik legnagyobb adóterhelés, ráadásul az Orbán Viktor által 2005-ben még…..
DangerousNazi 2014.05.05 22:27:13
Kati meglepődött, mekkora darabokból áll minálunk a konzerv tonhal. A spanyol közértekben bezzeg nem ilyet kapni! De valakinek az ipari hulladékot is el kell adni, nem igaz? Meg olcsóbb is volt biztosan. Hát igen kicsinyke darabok.... VS ..
DangerousNazi 2014.04.24 22:46:52
Igenis ki lehet sajtolni kártérítést a légitársaságoktól, csak nem szabad hagyni, hogy rögtön az első levéllel lerázzanak. Nem naiv ügyfél rátalált az EUclaim behajtócégre, ami pont az ilyen esetekre szakosodott. Sikerdíj fejében be is perelték a nevében a Wizzairt. Végül…..
DangerousNazi 2014.04.13 22:36:17
Naiv vásárló nem gondolta volna, hogy széttört napernyőjét nem rendeltetésszerűen állította fel. A minőségügyi szakértő szerint anyaghiba, az IKEA szerint kirakták szélbe: Vásárolj IKEA Karlsö függő napernyőt és ha szerencséd van nem sodorja le a teraszról a gyerekedet!…..
Szabolcs vonatjegyét elhagyta a német posta, ezért arra kérte a MÁV-ot, hogy engedélyezzék a jegye újranyomtatását, vagy QR-kódos online jeggyel tegyék lehetővé az utazását. A MÁV természetesen az összes kommunikációs csatornán elhajtotta, de együttéreznek vele: Furcsa és…..
DangerousNazi 2014.03.18 19:45:42
Jobbegyenes Csak a Jobbikkal ne! 2014.03.18 16:10:33
A kampány újra felnyitotta a baloldal évek óta vastagodó Jobbik-dossziéját: karanténban tartsuk-e a pártot, ha beszélünk róluk, újnácikként, újnyilasokként, újfasisztákként beszéljünk róluk, ha okokat keresünk, akkor a Fidesz, vagy a "toleranciára képtelen" magyar…..
Én azt hittem, hogy már mindent láttam, amit a tévében el lehet képzelni azt követően, hogy Alekosz feleséget keresett az RTL Klubon, majd a TV2 Összeesküvők című műsorában egy anyának konkrétan megmutatták, hogyan pocsíkolja meg a fia az arajelöltjét, de a japán tévések…..
A kivanlak.hu-n osztja az ÉSZT ez a baszógép, akár 130-as IQ-val rendelkezők is jelentkezhetnek. Bár inkább csak BASZÁSRA: "KÉREK MINDENKIT,HOGY ADDIG AMEDDIG NEM LÁTOM,HOGY KIKHEZ KELL BESZÁLLNI NE KÉRJEN FOTÓT!!!!!!ELMONDOM HOGY MŰKÖDIK:1,MEGNÉZEM A FÉRFIT UGYANIS ÉN DÖNTÖM…..
Neonácik terrorizáltak hónapok óta egy nyitrai diákkocsmát, a tulajdonosnak eltörték a lábát, két másik fiatalt eszméletvesztésig rugdostak. A három hónappal korábbi támadást rögzítette egy ipari kamera. Skinheadek támadtak Nyitrán tavaly októberben és szilveszterkor…..