Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagypeti

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 2015-ös adatok alapján készített statisztikát a világ pornónézési szokásairól a Pronhub.com, amiből többek között kiderült, hogy tavaly több mint 87 milliárd pornóvideót néztünk meg. De arra is fény derült, hogy melyik korosztály kattint a legtöbbször. Ha nem látod a…..
nagypeti 2016.03.02 08:55:35
Vonattal menni a Balatonra sokáig inkább romantikus volt, mint praktikus: a szerelvények szánalmas állapotban voltak (oké: retró), ha összeszedte magát, a sánta kutya hátán botorkáló hazug ember gyorsabb volt náluk, már ha mozgásban voltak egyáltalán és nem épp arra vártak,…..
A megélhetés gyakorlatilag mindennapos téma, de vajon mennyi pénz kell ahhoz, hogy normálisan éljünk, ne csak túléljünk? Ez függ az egyéni elvárásoktól és a körülményektől is. Van aki szerint a kozmetikus, fodrász, masszázs elengedhetetlen, ezért erre minden hónapban költeni…..
nagypeti 2014.01.27 12:54:40
@Alvarez:
Ezek nem élelmiszerek. Az élelmiszer a hús, kenyér, gyümölcs, zöldség, stb. Abból meg valóban az olcsó húsnak ugye...
Megnyílt Londonban egy kávézó, amiből Oroszországban már egy egész lánc van. Különlegessége, hogy az italok ingyen vannak, viszont az időért, amit az ember ott tölt, fizetni kell. A Ziferblatban így nyugodtan lehet fogyasztani, elüldögélni ameddig szeretnénk, itt tuti nem néz…..
A napokban olvashattuk, hogy a BKK (alvállalkozóján, a VT Transmanon keresztül) 150 új Mercedes Citaro buszt állít forgalomba tavasszal. A szintén nemrég megjelent hír szerint a BKV közel 100 új trolit és 100 új villamost "vásárol" 98%-os EU- támogatással 2014-ig. Mindemellett az…..
Mandiner blog Gázár és emelés 2010.06.11 08:01:00
  Orbán Viktor 29 pontja között akadnak olyanok, amik első hallásra meglehetősen populistának hatnak. Ott van például a magyar politikai viták egyik sarokköve, a gázár szabályozásának kérdése: a NEGR 28. pontja értelmében moratóriumot rendelnek el a közüzemi…..
„Kérem szíveskedjenek jobban fizetni ellenőreiket!” –így kezdi levelét Mariann. Olvasónktól egy 35 körüli nő pénzt kért a Boráros téren tegnap. Később kiderült, a nő egy BKV ellenőr, karszalagot is viselt. Vajon a sztrájk alatt nem dolgozó ellenőr így akar…..
nagypeti 2010.01.21 16:30:16
@szekrenysor81:
Ha nem támogatná az állam a multikat, akkor kicsit szarban lenne a gazdaság. Látom nem látod át a magyar gazdaságot, csak szidsz mindent.
A multik jelenleg több tízezer embert foglalkoztatnak, akik be vannak jelentve, járulékot fizetnek utánuk stb. Ezek a cégek ugye internacionálisak, vagyis ha nagy a munkanélküliség pl országunkban, és van lehetőség rá, akkor hívnak be ide multikat, hogy élénkítsék a gazdaságot, cserébe kér a managemant adókedvezményt. Ezen cégek nélkül lehúzhatnánk a rolót, tehát inkább örülj nekik.
A többiben egyébként igazad van, bár egyszerűbb ugye elhúzni külföldre, mint itt maradni és tenni valamit.. amennyire ez lehetséges.
Üdv
nagypeti 2010.01.21 17:19:09
@szekrenysor81:
Én most pl áruházláncokról, gyorséttermekről tudok beszélni, arra van rálátásom. Ott -habár nem túl nagy a fizetés- de tisztességesen befizetik adót, járulékot, nyugdíjt stb.
Nem mondom, hogy jobb itt, mint külföldön, csak lehetőséghez képest meg kell próbálni mindig a legjobbat kihozni magunkból.
Sok szerencsét, légyszíves írj majd külföldi tapasztalataidról.
Üdv
A sztrájk első és harmadik napján is robbantással fenyegették meg a BKV-t. A magát BA-S-nak hívó szervezet e-mailben küldi el fenyegetését. A levelet csak a BKV-nak és blogunknak küldi el. Az első levelet 11-én éjszaka kaptuk. Akkor –mivel nem tudtuk, hogy a BKV olvassa-e-…..
Rozmaring A rendelőben 2009.12.16 20:31:00
Nemrégi megfázásom sajnálatos módon a fülemre húzódott, így kénytelen voltam bebumlizni a Vörösvári útra, a Fül-orr-gégészetre. A betegfelvételes hölgy, miközben kiadta a sorszámomat (22), már jó előre figyelmeztetett, hogy sokat kell várni. Magamban üdvözöltem az…..
Egyik kedvenc kocsmámról szeretnék ma írni, ami nem meglepő módon már bejárta a hazánkra jellemző vendéglátóipari egységek általános életútját. A 90-es évek elején a Meggyfa utcában, a Bogdáni úti kísérleti lakótelep egyik házának aljában még Óbuda étterem néven…..
 Csak értelmezés kérdése, hogy miért nyílt ki a parkoló autó ajtaja akkor, amikor egy arra haladó biciklis már nem tudta kikerülni. Ha biztosítónak jó az értelmezés, a súlyos sérüléseket szenvedett, vétlen kerékpáros hiába várja a kártérítést.  Budapesten…..
Teljesen átlagosan indult: randi, mozi, vacsi, püfölés, stb, aztán a fiú egyszer kopogás nélkül nyitott be a lány szobájába, és volt ott a hímtag. Ezért kell mindig kopogni! Sziasztok  Szakítósok, egy témába vágó esetet szeretnék megosztani veletek, a szokásos…..
Másodszor olvastam el a történetet, de nem tudom, mit kellene kiemelni. A poszt-WTC-időszak legjobb romantikus történetében ugyanis van leszbi-szerelem, kielégíthetetlen nő, 87ezer forintos arany. Azt sem tudom, hol vagyok, hihetetlen történet, és a lányról még nem árultam el, hogy…..
Via http://dailyshark.blog.hu/ Az elmúlt három hónapban sokat dolgoztam Dél-Koreában. Rendszeresen utaztam a főváros és a tőle többszáz km-re lévő Daejon közt, reggel mentem, este jöttem. Elsőre autóval próbálkoztunk, de visszafelé olyan dugó alakult ki a szöuli bevezető…..
Új MÁV blog Gyors vonat... 2008.01.07 09:43:03
Hehe pályarekord készül ismét... Kedves M.Á.V. blog olvasók ! A nálam bölcsebbek segítségét kérem: A közeljövőben Tapolcára szeretnék utazni, egy cimborámmal, de nem az IC-vel, mert az túl korán indul. Amivel menni szeretnénk , a vonat linkje:…..