Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mondtekiő

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az úgynevezett ügyvédi összefogás formáció még plakátokon is kampányol többek közt a III. kerületi bíróság mellett.  Mindeközben a levelező listákon kortes levelek kőröznek. Soha sem volt még ilyen forró választási hangulat a kamara történetében.Íme egy levél,…..
mondtekiő 2014.02.19 15:49:49
@borzimorzi: Nagyon magabiztos a szöveg! Ismersz közülük akárcsak egyet is vagy csak savazod őket? Történetesen többjüket is ismerem és amivel nem állnak rosszul az pontosan az ügyfeleik száma. De ez tökéletesen érdektelen. Te láttál mástól is programot? Akármilyet? Nem inkább ennek kéne feltűnnie? Meg annak, hogy a Rétiék hogyan lopkodnak tőlük? Januárban közzéteszik a programjukat többek között a tagdíjcsökkentéssel (lehet vitatkozni azon, hogy demagóg vagy sem), majd a Rétiék február elején bejelentik a csökkentést a kamara jó pénzügyi helyzetére hivatkozással. Miért? Januárban, decemberben, novemberben nem volt meg ugyanaz a lé? Téged nem bosszant, hogy totálisan idiótának és droidnak néznek minket a mostani vezetők? Ha mást nem csak azt tudják elérni, hogy tartsanak egy kicsit tőled, tőlem, tőle, már sokat értek el a kampányukkal. Hahó! Ébresztő!
mondtekiő 2014.02.19 16:20:20
@on.the.road: Mi a gond azzal, ha egy választás során egy brigád teljes listát állít? Mégis mit kellett volna csinálniuk, felvenni a saját listájukra azokat akikkel nem értenek egyet? Vagy az jobban tetszene, ha leálltak volna mutyizni és a színfalak mögött osztozkodni a koncon? Akkor most nyugodtabb lennél és ők "jó társaság" lennének a te szemedben is? Mutyinak ott van a Réti paktuma a Pap Gézával a főtitkárságért. Valószínűleg sohasem fog kiderülni, hogy a másik főtitkár jelöltet mivel vették rá az elállásra, de biztosan nagyon elegáns tárgyalás lehetett. De azért az legyen világos, hogy ezzel a kis hercig paktummal a kamara 2.sz. vezetőjét mentesítették a választásokon való megmérettetéstől. Akkor most ők a "jó társaság"?