Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Király Gasztroblog

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az immunrendszer megfelelő működéséhez a kiegyensúlyozott táplálkozás elengedhetetlen. Ezen kívül fontos, hogy vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket és antioxidánsokat jutassunk szervezetünkbe. Ezeket az anyagokat megfelelő gyömülcs és zöldség bevitelivel részben…..
Kedves Mindenki! A következő videómban egy mindenki számára könnyen elkészíthető süteményt készítettem el. Ez a sütemény a családom nagy kedvence, így remélem másnak is elnyeri a tetszését. Az alapreceptet férjem hozta a családjából, én pedig tovább építettem. Lássunk…..
Üdvözlök Mindenkit! Az elmúlt hétvégén elkészítettük az újabb gasztro videót, amelyben csirkemellcsíkokat készítettem paradicsomos mozzarella salátával, és házi lepénnyel. A videót megnézhetitek itt a blogon és a közösségi oldalon is. Nézzük tehát a recept…..
Üdvözlök Mindenkit! A hétvége mozgalmasan telt. Elkészült az első videóblog, amelyben egy gluténmentes és szénhidrátszegény étel elkészítését tettem meg. Kacsasültet készítettem gyömbéres narancsszósszal. A videót megnézhetitek a blogon, emellett itt találjátok a…..
Rendezvényszervező végzettségem révén elengedhetetlennek tartom, hogy írjak a vendéglátás protokolljáról. Az étkezések számát tekintve öt étkezést különítünk el egymástól, mint már ismert. A hazai és nemzetközi étkezési időpontokat tekintve a reggeli időtartama 7 és…..
Üdvözlök Mindenkit a Király Gasztroblogon!  Királyné Borbély Krisztina vagyok, házas, egy fiúgyermek édesanyja. Foglalkozásomat tekintve 2010-ben végeztem néprajzkutatóként, 2011-ben rendezvényszervezőként. Szeretem a régi dolgokat, a hagyományokat, érdeklődöm…..