Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Megagigatron

24 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ellenzéki média volt az ellenzék igazi kampánycsapata. Stratégiát szabott, tematizált, győzelmet kiáltott. A Fidesz-KDNP ennek ellenére (vagy köszönhetően) 49%-on végzett...
A Jobbik saját képviselőjének az indítványát sem tudja támogatni. Úgy tűnik, Vona Gábor már totál nem vágja, hogy mi is folyik a pártján belül. Össze-vissza beszélnek, hogy most akkor kiktől is vennék el a szavazati jogot...
Schiffer András teátrális távozása óta egyetlen izgalmas dolog történik a zöldpárt körül: Schiffer időnkénti visszaólálkodása. Most például az ex-pártelnök ifjabb Lomniczi Zoltánnal lenyomott vitája keltett hullámokat. A vita lényege az, hogy bár lehet, hogy az LMP nem kap…..
A Jobbik elindította konzultációját. De vajon mi lehet az oka, hogy nem a párt, hanem egy teljesen új jobbikos civil szervezet kapja meg a kitöltők adatait? Rejtély, de elég gyanús.....
A közös uniós haderő gondolata már az EU alapítóit is foglalkoztatta, ám több mint 60 év elteltével még mindig nincsen kézzel fogható eredmény. A jelenleg zajló világpolitikai folyamatok azonban közelebb vihetnek minket a megoldáshoz. A nagy kérdés az, hogy hány európainak kell még meghalnia ahhoz,…..
Most, hogy Tóbiást és Botkát politikailag elintézte a fővárosi, erősen liberális hatalmi központ, azaz végre lezajlott a Tóbxit és a Laxit, nyugodtan beszélhetünk Molnár Gyuláról. Az új elnök nemrég maga háborgott azon, hogy őt a pártbeli „öregek jelöltjének”, meg…..
Török Zsolt pert vesztett és most adományokért kuncsorog. Azonban kiderült, hogy nem Selmeczi Gabriellának, hanem saját pártjának tartozik...
Kiderült ki lesz valójában az MSZP elnöke. Nem Tóbiás, nem Szanyi Kapitány, de még csak nem is Molnár Gyula...
Az uniós csatlakozásról szóló népszavazás esetében nagyon nagy volt a tét, de a csatlakozást mindenki törvényszerűnek érezte, nem volt valódi választás. A kettős állampolgárságról szóló népszavazás fontos volt, mert akkor még nem lehetett tudni, hogy mikor lesz a jobboldalnak kétharmados többsége,…..
A Jobbik profi politikai erővé, jól szervezett párttá vált, de ezzel pont azt veszítette el, ami lényege. Az elhajlókkal leszámolnak, a mozgalmi vonalnak lőttek. Mindez hamarosan névváltoztatásban is megjelenhet, a szavazók viszont nem vevők az új Vona-vonalra. Néppártosodás van,…..
Az írástudók árulása vagy a politikai korrektség bástyáinak leomlása? Feltűnési viszketegségben szenvedő bölcsészek vagy a nép érdekét felismerő hazafiak? Mivel magyarázható a francia értelmiségiek pálfordulása? A Libération szeptemberben nemcsak Magyarországba szállt…..
Az elmúlt hetekben olyan fejleményeknek lehettünk tanúi a világpolitikában, amelyekre érdemes egy pillantást vetni a jó öreg geopolitikai szemüvegünkön keresztül is, mert úgy tűnik ránk, magyarokra elkerülhetetlenül hatással lesznek. 1. Egyszerre 5 válság sújtja most…..
Mindannyian láttuk a borzalmas képeket a török partoknál vízbefulladt kisfiúról. A kép az egész menekültválság egyik legfontosabb szimbóluma lett. A borzalmas képsorok a legkőszívűbb ember szívét is meglágyították. Most azonban nagyon úgy néz ki, hogy hatalmas geller kapott…..
Tudják Kijevben, hogy egy föderalizált Ukrajnában semmi sem akadályozhatná meg a keleti tartományok kiválását, sőt Donyeck és Luhanszk példáját más tartományok is…..
Spíler A londoni pokol 2015.07.14 12:21:43
Londonban már minden hetedik ember muzulmán, az angol középosztály pedig kiszorul saját városából: az iszlamizálódó gettókból és a szupergazdagok elit negyedeiből is. Úgy tűnik London a szegény bevándorlók és a nagyon tehetősek városa lesz. Hatvan éve a muszlimok száma…..
Nagy a boldogság a kézműves sörözőkben és a belvárosi babzsákfotelekben. Kigórták az utcákra a Kétfarkú Kutyapárt meg az Átlátszó agyonironizált plakátjait. Azt mondják, az akcióra csillogó szemű civilek ezerforintjaiból jött össze a több mint 30 millió. Van azonban egy…..
Az Unió határőrizeti szervének legfrissebb adatai szerint Magyarországra több bevándorló érkezik, mint Olaszországba. Eközben a baloldali pártok és a magyar média még mindig nem létező problémaként kezeli a migrációs nyomást. Pedig a nemzetközi helyzet…..
Kiszivárgott a holnapi Magyarország-konferrencia forgatókönyve!! Mi fog elhangzani holnap a szürkeállomány elefántcsonttornyából? Innen már ma megtudhatja! Téma: Illiberális demokráciák – Mit tehet az Európai Unió ha egy tagállam szisztematikusan megsérti az európai…..
Európa egy erőd – és annak is kell maradnia. Azt mondják, hogy a kontinens ne zárja el magát a menekültektől. Az illegális és ellenőrizetlen bevándorlás azonban nem emberi jog, hanem be nem jelentett polgárháborúhoz vezet. Európa Erőd – miért olyan negatív kicsengésű ez…..
A szélsőbaloldali formációk európai lendülete megtörni látszik. A görög kommunista Sziriza a harcias retorika ellenére minden bizonnyal nem lesz képes áttörni a németek fiskális szigort megkövetelő európai védőrendszerét. Az európai szélsőbaloldal másik nagy reménysége, a…..
A szocik történelmi vereséget szenvedtek a hétvégi francia helyhatósági választásokon, zsinórban a negyediket 2012 óta. Marine Le Pen szélsőjobboldali formációja eközben szépen lassan elhódítja a kiábrándult szocialista munkástömegek százezreit. A francia politika…..
A Nyugat is ugyanazt csinálja, mint mi, csak őket senki sem veszi elő ezért. Az AP amerikai hírügynökség a múlt héten szerzett meg egy európai tanácsi belső dokumentumot, amely komoly és határozott fellépést javasol az illegális bevándorlókkal szemben. Januárban nagy port…..
Spíler Scheppele megint elemez 2015.03.18 20:16:00
Kim Lane Scheppele megint elemez. 8000 kilométer távolságból is olyan cuccokat vág, mint hogy melyik magyar képviselő miket mondott a Bihar TV-nek. Azért ez a nem semmi! Török Gábor szerint a politikai elemzés halott, dehogy is! Kim Lane Scheppele régóta aggódik a magyar…..
Több alapigazság is megdőlt az Iszlám Állam előretörésével: Barack Obama Nobel-díjas külpolitikája, a liberális társadalom és hogy a fejlett technológiát csak jóra lehet használni.  1. Pocsék amerikai külpolitika Barack Obamának csak akkor sikerült volna überelnie Bush…..