Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flamand

17 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik a Jobbik elnöke szerint gyávák a jobbikos értelmiségiek. Azt is állítja, hogy a Jobbik „független” az európai pártoktól és nincs hatalmi cél a cukiságkampány mögött...
A legjobban mégis Majtényi Lászlón szórakoztunk. A baloldal jelöltje karikatúraszerűen idézte meg az 1990-es évek liberális dogmatizmusát. Az Iványi Gábor és Gulyás Balázs társaságában megjelent Majtényi László pontosan azt hozta, amit várhattunk tőle, csak kicsit még esetlenebbül...
Kommentár nélkül mutatunk egy csokrot azokból, akik ma nem örülnek. Avagy így futottak lesre a liberálisok. Zárásként a Jobbik véleménye is kiderül Trumpról...
A TEK hathatós közreműködésével szerdán elfogták a Teréz körúti robbantás feltételezett elkövetőjét. A közel egy hónnappal ezelőtti merénylet során az elkövető szöges bombával próbálta kioltani két rendőr életét. Egyikük életveszélyes, társa pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Már az eset másnapján…..
Az Európai Bizottság elnöke megmagyarázta korábbi beszédét, amelyet a hazug baloldal és a kétségbeesett liberális média napestig ismételt. Az Unió állapotát értékelő beszédében, azt mondta, hogy „a szolidaritásnak szívből kell jönnie.” Ezt a Gyurcsány-MSZP-444 tengely persze úgy értelmezte, hogy…..
Egymilliárd euró értékű beruházással új gyárat épít a Mercedes-Benz Kecskeméten. Az új telephelyen 2500 új munkahelyet teremt a nagy német autógyártó. Az elmúlt időszakban azonban nemcsak a Daimler választotta Magyarországot...
A közkedvelt dalverseny az elmúlt évek során fokozatosan vált a liberális témák egyik elsőszámú reklámfelületévé. Évente egy alkalom ugyan, de akkor nem spórolnak a propagandával: szivárványzászló-tenger, szakállas nő, migránssimogató táncbemutató. Európa beteg. A tünetekről alább...
Hatalmi mátrixot készített a Politico európai kiadása, amely szerint a tagállamok közül Magyarország az ötödik legbefolyásosabb ország az Unió csúcsszervében, az Európai Tanácsban. Olyan országok között szerepel hazánk, mint Németország, az Egyesült Királyság vagy Franciaország. A hatalmi térkép…..
Salah Abdeslamot az elfogása és a brüsszeli merényletek közötti négy napban mindössze egy órán át hallgatták ki a belga nyomozóhatóságok. Ezt megerősítette Abdeslam ügyvéde és két, a nyomozást jól ismerő rendőrségi forrás is. A Politico-nak nyilatkozó, neve elhallgatását kérő rendőrségi tisztviselő…..
A szlovén miniszterelnök a bevándorlási áradat megfékezése érdekében a macedón-görög határ megerősítését javasolja. Az Európai Bizottság és elnöke, Juncker máris jelezte, hogy támogatja az elképzelést. Vajon tudják, hogy Orbán Viktor ugyanezt mondja már több mint egy éve?..
Balázs mostanság olyan mindentudó bölcsnek állítja be magát, aki egyetlen őrzője az emberiesség lángjának, és akinek egy szépségkirálynőt megszégyenítő módon egyetlen célja a világbéke. Nem volt ez mindig így, sőt ha kellett, akkor általános iskolás diáklányt alázott…..
A modern Európában talán még soha nem volt annyi gettó (aka. no-go zone), mint napjainkban. Az európai országok hatóságai és ezzel az európai jogrend az elmúlt évtizedekben egyre több városrészből szorult ki Európa-szerte. Ma az Európai Unió legfontosabb döntéshozó szervei és…..
Zoran Milanović kormánya finoman fogalmazva sem halmozott sikert sikerre az elmúlt években, sőt. Milanović az elmúlt időben talán politikai tőkét akart kovácsolni abból, hogy hazánkat rugdosta, talán csak balliberális illúziók mozgatták vagy szimplán szolgálatot tett…..
Duda meglepetésszerű májusi győzelme egy új korszak kezdetét jelölheti a lengyel politikában. Jó esély van arra, hogy a Polgári Platform (PO) langyi technokrata kormányzását októberben egy határozottabb politikai vezetés váltja fel. Dudának a Jog és Igazságosság (PiS)…..
A menekültek letelepítését előkészítő szervezetek jelentős része baloldali kötődésű. Itt van például az International Rescue Committee, melyet David Miliband, a Brit Munkáspárt politikusa vezet, de kimutatható a kapcsolata olyan személyekhez is, mint Soros György és a Clinton…..
A tegnapi nap folyamán Érpatak polgármestere posztolt egy screenshotot, amelyen megfenyegették. A történet azonban hatalmas gellert kapott, miután újságírók kiszúrták, hogy böngészőjének megnyitott lapjai között két melegpornó oldal is szerepel. Az eset előtt értetlenül…..
Spíler Nem a fólia „gyilkolt” 2015.04.28 14:02:02
Az ártatlan kaposvári trafikoslány halálára a liberális dögkeselyűk fénysebességgel csaptak le. A történet ma már ott tart, hogy a törvény „ölt”. A médiának, persze most sincs semmilyen felelőssége. Csak szűziesen szemlélik az eseményeket. Ők ott se voltak. Mi aztán…..