Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Siimii

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, jól látjuk. A pofátlanságnak balliberáliséknál nincsen határa. ..
A mai Magyar Nemzet vezércikkében Szerető Szabolcs, a lap főszerkesztő-helyettese gyakorlatilag lebuktatta a lap tulajdonosát, Simicska Lajost és annak pártját. Mint ismert, az elmúlt napokban újra jelöletlen plakátok lepték el a Simicska-féle Mahir plakáthelyeit. A plakátok a Jobbik Eldorádóját, a…..
Az egész balliberális sajtónak sikerült benyalnia a „Fidesz már nem polgári párt” című kutatást. Gratulálunk hozzá...
Tovább folytatta elképesztő foci EB-alatti hadjáratát az állandóan változó Vona Gábor, és a Simicska-birodalom bebarangolása, valamint a Jobbik által olyannyira kedvelt Hit Gyülekezetének tévéje után a Hír 24-es Nagy Józsefnek adott egy végeláthatatlan interjút. Alább a 7 legdurvább idézet, és a…..
Nemrég kiderült, hogy egy Soroshoz köthető egyesület ingyenes útikönyvet oszt Törökországban a bevándorlóknak. Rábukkantunk, hogy a Magyarországra tartó bevándorlóknak is külön kiadványt készítettek. Cikkünkből kiderül, hogyan okosítják ki a soros katonák a…..
Olvasgatjuk ezeket a beszámolókat az idei hiperszuperabszolútfavorit fesztiválról, és kicsit hiányérzetünk van. Miért is? Mert a magyar újságírók rendkívül hajlamosak a szűklátókörűségre, mi meg szeretünk mindenbe belekötni. Szóval jöjjön egy beszámoló a Bánkitóról,…..
Évek óta megy a nyálverés azért, mert a kormány „cenzúrázza a sajtót”, meg hogy „lábbal tiporja a szabadság hamujában egyre gyengébben pislákoló független újságírást”. Nézzünk 3 faszagányos példát a jobbos médiadiktatúra működésére. A Népszabadság…..
Macedóniában egymásnak feszült kormány és ellenzék. Az egyik oldal elnyomásról, korrupcióról, autoriter hatalomgyakorlásról, a másik felelőtlen feszültségkeltésről, külföldi beavatkozásról beszél. Ami biztos, a macedón balhé gyanúsan egybeesik a térségben zajló…..
  Miközben Európa és a világ harcot hirdet az emberkereskedők ellen, a bűnszervezetek a Facebookon nyugodtan hirdetik az általuk „kényelmesnek és megbízhatónak” nevezett csempészútjaikat.   A legutóbbi Földközi-tengeri tragédia sajnos „csak” egy a sok közül. Az…..
Spíler Aggódunk Olaszországért 2015.03.08 11:26:59
Matteo Renzi olasz miniszterelnök Moszkvába látogatott. 1 milliárd dollár értékű orosz-olasz gazdasági alap, ukrán föderális állam, a Renzi-Putyin sajtótájékoztatókon, egy, azaz egy darab újságíró sem kérdezhetett. Aggódunk! A magyar balliberális sajtómunkatársak nem…..
Spíler Kicsiknek kuss a neve 2015.03.02 17:45:30
Múlt héten jelentette be az Európai Bizottság, hogy további két évet ad a franciáknak a költségvetésük rendbetételére. Bár Franciaországnak eredetileg már idén teljesítenie kellene a 3%-kos hiánycélt, erre mégis 2017-ig haladékot kapott. A hír nem különösebben volna…..