Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillag Viragh

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Borzasztó nehéz dolga van mostanában Karácsony Gergely Szilveszternek. Az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje ugyanis többfrontos harcot vív: nem elég, hogy a parlamenti helyekért folyó ellenzéki roncsderbin kellene sikerre vinnie a megrogyott szocikat, hórihorgas hősünk a magyar nyelvvel is…..
Spíler Török Gábor átlátszó 2016.06.06 22:29:17
A politikai elemzés halott, mondta Török. És tényleg. Az elmúlt időszakban Török Gábor mintha nem is próbálkozna már elemezni, csak kinyilatkoztat. És ezeknek a kinyilatkoztatásoknak két jellemző vonása van: ekézik a kormánypártokat és fényezik a Jobbikot...
A Spíler összesítette a négy fontosabb tegnapi időközi eredményeit. Így aztán kiderült, hogy Fidesz-Jobbik versenyfutás volt ezeken a kisebb településeken, a Fidesz jelöltjei pedig a négy település átlagában hozták a felmérések átlagát. Mára az is világossá vált, hogy a baloldali pártok…..
Kövér László szépen belecsapott a lecsóba tegnap a Fidesz kongresszusán. Kövér ugyanis azt merte mondani, hogy a legfontosabb az, hogy az embernek legyen családja. Nem csoda, ha mindez kiverte a biztosítékot liberáliséknál. Egészen konkrétan Kövér a következőket mondta:…..
Bevándorlásellenes plakátkampány indult Svédországban. Ott is megjelent a helyi Együtt és nekiláttak a plakáttépkedésnek. A svéd rendőrség azonban biztos nem olvas TASZ-közleményeket,…..
Nagy port kavart nemrég Éden Nóri és Éden Gábor szexuális zaklatásig fajuló jelenete, amit a TV2 gond nélkül levetített a valóságshow esti összefoglalójában, némi nézettségszám-növekedés reményében. Persze a csatorna vezetése később belső vizsgálatot indított az ügy…..
Mennyire lehet elfogulatlan egy olyan közvélemény-kutató, amely ennyire függ a baloldal jóindulatától? Vagy ők csak a tényektől függetlenek? Olcsó poén, hogy az újságíróknak két típusa van: a jobboldali és a független. További érdekesség, hogy úgy tűnik, a…..
Spíler Budapest=menő 2015.03.25 21:02:53
Budapest jó hely, sőt, az egyik legizgalmasabb város Európában. És szerencsére ezt ma már nem csak mi magyarok tudjuk, hanem egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az egész világon. Minden okkal. Az is kiderült, hogy a budapesti az egyik legmagasabban árazott amerikai nagyköveti…..
Kész Zoltán győzött, és a győztesnek nem kell magyarázkodnia, ha csak a rágalmazás miatt nem. De mi vezethetett odáig, hogy a sokak számára vállalhatatlan nézetrendszerű, három hónappal ezelőttig szinte ismeretlen, Somogyi Zoltán (!) által pártfogolt jelölt le tudta győzni a…..