Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NigelF

28 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soros megint arrogáns, anti-demokratikus és nyíltan beszél politikai befolyásolási szándékairól. „Személy szerint a nyílt társadalom megtestesülésének tartom az EU-t.” „Orbán a saját értelmezése szerinti keresztény Európa védelmezőjeként tetszeleg.” Európáról és…..
Az Index egy minapi cikke szerint nem lett veszélyesebb hely a migránsoktól Nyugat-Európa. Cikkünkben végigvesszük a 2015 óta Nyugat-Európában elkövetett iszlamista támadásokat, amelyeket kivétel nélkül bevándorlók követtek el. Az összkép elkeserítő, 21 támadásban összesen 349 ember vesztette életét…..
Hiába próbálja tagadni a migránssimogató osztrák és magyar baloldal és sajtója, hogy milyen negatív következményei vannak a korlátlan bevándorlásnak, a bécsi osztrákok Lázárnak adtak igazat...
Az amerikai Newsweek magazin számolt be arról, hogy Steve King iowai republikánus képviselő Orbán Viktort dicsérte egyik twitter-üzenetében. King szerint a történelem úgy fogja számon tartani a magyar miniszterelnököt, mint a nyugati civilizáció Winston Churchilljét...
A tekintélyes brit lap, az 1828-ban alapított konzervatív Spectator minden eddiginél alaposabban foglalta össze, hogy mi történik napjainkban az olasz partoknál. Megfejtésük szerint a civil szervezetek hajóikkal gyakorlatilag beszálltak az embercsempészetbe, ezzel pedig csak súlyosbítják a…..
Egészen bizarr propaganda rajzfilm készült az Európai Bizottság és francia kormány támogatásával. Az Européens Sans Frontières (Európaiak Határok Nélkül) által készített filmben az EU egy repülő hipsztertündérként jelenik meg, aki varázsszőnyegen juttat muszlim menekülteket Nyugat-Európába, miután…..
A Soros György által alapított CEU oktatói és diákjai is osztják az alapító bevándorlással kapcsolatos nézeteit, miszerint támogatni és ösztönözni kell a korlátlan bevándorlást. Az egyetem rektora, Michael Ignatieff szerint katasztrófa, hogy az országok lezárják határaikat. A hallgatók szerint pedig…..
Másfél napja megy a hápogás, a sírás, a rinyálás és a hisztike a Soros-berkekben, mert kiderült, hogy a Soros-egyetem  eddig nagy ívben tett a magyar jogszabályokra. A Soros-hálózatra a világon mindenütt az jellemző, hogy tagjai a törvények felettinek képzelik magukat. Azt hiszik, hogy a…..
Zárug Péter Farkas politológussal készített interjút a Jobbik hírportálja, az Alfahír. A sorok között elhangzik egy kérdés, amire meglepő válasz érkezik. Török Gábort már a jobbikos portálon is a Vona körül bábáskodó tanácsadóként jellemzik...
Az Index azt a kérdést teszi fel egyik cikkének címében, hogy „Idén már nem lesz munkaszüneti nap a nagypéntek?”..
Vona Gábort lefotózta egy fotós. Volner Jánost a bokorban kapták rajta egy nővel, aki nem a felesége. Emiatt nyüszítenek lassan hónapok óta. Hová lett a Jobbik tökössége, és mi ez a férfihiszti a Jobbikban?..
Kiderült, sem az ATV műsorvezetője, sem az ATV washingtoni tudósítója nem nézi az ATV-t. Kár, mert ha nézték volna, lehet nem nyomják fullba a kretént élő adásban...
Teljesen kiakadt a hazai liberális közösség azon, hogy egyesek az orlandói terrortámadás kapcsán ismét arról mertek beszélni, hogy a más kultúrákból származók beilleszkedési nehézségei komoly biztonsági kockázatot vetnek fel. Összeszedtük az elmúlt időszak terroristáit, hogy bemutassuk, igenis van…..
Egy diplomás muszlim banki csalás miatt ült egy bel-londoni börtönben. Sokkoló beszámolót írt arról, hogyan lesznek a brit börtönök a dzsihád fellegvárai. Az alábbiakban közöljük az Evening Standard lapban megjelent cikk fordítását...
Az EU-török egyezmény majd a brutális brüsszeli terrortámadás ismét ráirányította a figyelmet a bevándorlásra és az azzal járó veszélyekre. Nem lehet szó nélkül elmenni amellett, hogy ez kevesebb, mint fél év alatt a második olyan európai terrortámadás, amelyek elkövetői között olyan személyek is…..
A Jobbik tapolcai polgármesteréről a napokban kiderült, hogy úgy nevezte magát közgazdásznak, hogy nincs semmilyen felsőfokú végzettsége. Nem az a gond, hogy nincs diplomája, sokkal inkább az, hogy szándékosan vezette félre választóit...
Már az Európai Bizottság migrációért felelős biztosa is elismerte, hogy az EU menekülpolitikája megbukott. Egy másik uniós diplomata pedig úgy fogalmazott, a kölni támadás „az utolsó szög” az uniós menekültpolitika koporsójában...
Az unatkozó brüsszeli liberálisok a magyarok után most a lengyel kormány szívatásába kezdtek. A riadókürtöt a Soros által pénzelt „civilek” fújták meg, ötvenezres tüntetésüket pedig a Super Bowl szintjére fújta fel a nyugati média. Most a holland biztos lövi a lengyeleket…..
Hihetetlen hisztériába kezdtek a balliberálisok. Most éppen az a bajuk, hogy Kövér László azt merte mondani, hogy az önmegvalósítás legszebb formája egy nő számára egy gyermek. És másnap még azt is hozzátette, hogy egyébként ő is sokkal büszkébb arra, hogy apa és nagyapa,…..
Mi szóltunk előre. Megmondtuk, hogy talán nem kellene az uniós fejlesztési pénzek felügyeletét egy olyan román politikusnőre bízni, aki korábban intenzíven bogarászott együtt az orosz titkosszolgálatokkal, majd intim levelezgetésbe gabalyodott Colin Powell volt amerikai…..
Szerda reggel ünnepélyes keretek között elbúcsúztatták Athénban azt a hat családot, akiket elsőként telepítenek át Görögországból Luxemburgba. A ceremónián részt vett és a bevándorlókkal szelfizett az Európai Parlament elnöke, Martin Schulz és a luxemburgi külügyminiszter…..
Spíler Új emlőn a Jobbik? 2015.11.02 10:23:52
Egyre magasabb fordulatszámon pörög a Vona-Novák párharc. Úgy tűnhet, mintha a vita a Jobbik irányáról szólna: néppártosodás vagy radikalizmus. A valós kérdés azonban az: Simicskával vagy nélküle. Vona vs. Novák, avagy néppártosodás vs. radikalizmus Egyre inkább…..
A francia külügyminiszter teljesen elveszítette a valóságérzékét. A kétes múltú szocialista politikus szerint a magyar kerítés olyan, amilyet normális európai még állatoknak sem csinál. Szólhatna neki valaki, hogy van egy francia kikötőváros, bizonyos Calais, ahol nemrég…..
Spíler Juncker cenzúra nélkül! 2015.08.28 10:16:55
Olvastuk Juncker cikkét, és nem lepődtünk meg. Nem lepődtünk meg azon, hogy nem érti a probléma lényegét, és tovább nyomatja a néppárti köntösbe bújtatott, megfáradt balliberális maszlagot. Egyébként nem tudjuk, hogy miért, de a magyar változatból kimaradt a legkínosabb…..
A tegnapi népszavazáson, a görögök arról döntöttek, hogy nem fogadják el a nemzetközi hitelezők feltételeit. Hét ábrán mutatjuk be, hogyan is jutottak a hellének idáig. Talán semmi nem írja le olyan jól a görög válság okait, mint a Vox 12 ábrát tartalmazó…..